STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cana geldiğine geleceğine pişman olmustur

Misimoviç böyle oynamaya devam ederse biz bu ligi 10. bitiririz. Misimoviç çıktıda etkili olduk. Gözlerime inanamadım.

Futbol kaliteli oyuncularla oynanır

Senin orta sahanda barış varsa

sağ kanadında pino varsa

Defansda Ali turan varsa

Forvetin yoksa

ezilmeye mahkümsün..... Rijkaard ı eleştirmiyorum onun için, çünkü kadroda iş yok bikere, adam napsın, sihirbaz değil.

Rakibinin sağ kanadında quaresma var, forvetinde 3 tane tercihi var. orta sahada ernst var. Sende sağda pino, orta sahada barış m.sarp, forvetde tek adam var o sakatlanınca nanay sın.

Sendin galiba, K.Köyde Fener'i yenemeyiz dediğimde bu mesajını sakladım, alıntı yapıcam demiştin. Bekliyorum o günü.. :)

Atakan Feneri tutsana mutlu ol..Bizde senden kurtulalım.

vlcsnap2010100121h08m03.jpg

vlcsnap2010100121h08m10.jpg

Son yılların en rezil topunu oynuyoruz. 4 hafta galip geldik ama nasıl geldik ortada (top oynamadan). İşin en ilginç yanı başımızda Rijkaard gibi bir teknik adamın olmasına rağmen!!! Hala Rijkaard napsın diyenler var mı merak ediyorum. Zamana ihtiyaç var diye diye koca bir sezon gitti ayrıca yarım sezonunda yarısını bitirdik. Takımda kondisyon ve yardımlaşma sıfır taktik sıfır peki bunu oturtucak olan kişi kim? Yönetim yönetim dedik hatalar dedik tamam ama bu kadroyla artık bir şeyler görmek lazım. Ortada futbol adına hiç bir güzellik yok. Eleştirmiycem adamda suç bulmıycam dedim dedim durdum ama artık yeter Rijkaard'a olan güvenim tamamen bitti. İnşallah fenerden bir fark daha yemeyiz ama sahadaki futbol malesef farkı işaret ediyor.

Bu neyin Kenarı

Rijkaard'ın babası öldü, sahadakilerin?

Ben söyleyeyim, RUHU!

.

Bu Galatasaray mi sampiyon olacak?

Sayin Moderatörler, geregini yapin, herkes sizden atakan'a vereceginiz cezayi bekliyor, burada cogu kisi cildirmak üzere, milleti provoke eden biri neden hala ceza almadi?

Ufuk: 6

Serkan:5

Neill:5

Gokhan:2

Insua:5

Baris:6

Ayhan:3

Cana:3

Misimovic:3

Kewell:3

Pino:3.5

Aydin:4

Ali Turan:2

Sabri:5

Hakem:2

Saha:2

Cana geldiğine geleceğine pişman olmustur

Premier Lig'de Takim Kaptaniydi Adam düstügü hallere bak.

Ayrica Misimovic tamam kendisi kötü gidiyor ama normal alisamamasi takim arkadaslari + zemin + kalite hic biri yok gibi birsey Wolfsburgda yaptiklarini bekleyemeyiz haliyle. Kendiside ufakda olsa Wolfsburg zamanlarini özlemistir simdiden.

Ilk 6 dan bahsediyorum. Insua oynayinca haliyle Orta sahada bir yerli görev yapiyor.

Valla Insua falan bahane. butun takimin yuzde 80-nin yenilenmesi lazim gelecek sezon basindan itibaren. Calismalara da su andan baslanmali.

Geri
Üst Alt