STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Akılları başlarına gelsin diye istiyorum bunu ne var bunda? Zaten her sene yaşadığımız şey, niye suçluyum ben.

Senin gibi karaktersiz insanlarla aynı takımı tuttuğum için şu anda utandım kendimden.

Ne demek akılları başlarına gelsin diye. Bu takım lig sonuncusu olsa küme düşse bile hiç bir kimse inşallah 6 yeriz diye birşey söyleyemez. Ki sen bide burda gerek modluğunla gerekse forumdaki geçmişinle örnek olman gerekir. Bu forum ilk açıldığı günden üye olanlardanım. Ama hiç bir an senin gibi birisini görmedim.

Bu forum benim için miladını doldurmuştur böyle adamlar barındığı için haydi herkese eyvallah

4 haftalık balon patladı...

Atakan çok fazla ileri gidiyor.

Kanat oyuncularına top aldırmazsan, bireysel yeteneklerini kullanan bir oyuncu çıkmazsa her maçı kaybederiz bu kadroyla. Kewell forvette her zaman bitik, Aydın-Pino Galatasaray'ın oyuncusu değil, ortasaha oyuncuları desen, deme daha iyi. Kadromuz zayıf, yönetim bunu kabul etmiyor yada etmek istemiyor. İlk 11'inin değil 18'inin iyi olması lazım bu ligde. Kimse ayakta duramıyor, sezon başı sadece Rijkaard balayı yapmamış anlaşılan. Şimdi git de yarın kombine al. İstek bırakmadılar adamda..

vlcsnap2010100121h08m03.jpg

vlcsnap2010100121h08m10.jpg

Allah belani versin hakem bozuntusu seni buna 1.dk da penalti verdin.. kina yak lan bi tarafina..

Atakan 'a 1 gün istirahat verdim, devam ediniz :)

kim ne derse desin o penalti olmasa bu maci alirdik

SEREFSIZ HAKEM !!!

İyi oynadı diyebileceğimiz biri var mı? :o

yatın uyuyun beyler.

Bırakın şimdi Fener maçını, Atakan'ı da takımın durumunu tartışalım.

Hakeme yuklenen bı gıtsın çay demlesin.Kız gibi her mağlubıyetten sonra hakeme bahane bulmayın.Bi< maç aldıgımızdada hakem yardım edıyor o zaman.Takıma bakın siz.Acizler ordusu gibiyiz.Rıdvan Dilmen cok dogru soyledı.Bu takımın sampıyon olacagına ınanan varmı dedı.Ben fanatık bır Galatasaraylıyım ama samımı soyluyorum sınırden degıl gerçek gorusum bu takım fbden fark yer lıgıde ılk 3te zor bıtırır.

hem satılık hem şerefsiz daha maçın başında böle penaltımı verilirmiş

Rijkaard'ı ananız, babanız gibi savunmayı bırakın!! Bu işi Rijkaard'la falan olmaz!! İstediği topçu alınmamışta, elinde malzeme yokmuşta.. Bu hikayeleri ancak anaokul çocukları yer!! Geldiği günden bu yana 1.5 yıl geçti. Bir arpa boyu yol almak bir kenara, takım fersah fersah geri gitti!! Bank Asya takımları bu kadar rezil top oynamaz!! Bir takım bu kadar karakter yoksunuysa önce teknik direktöre bakacaksın!! Balık baştan kokar!!!

Geri
Üst Alt