STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Benim sitemim oyunculara hocalar bir bir gidiyor uzun süredir oynayan oyuncular var malesef çoğu da boş oynuyor..

licescu veya Fatih terim gelmeli rije bize uymuyo malesef

kovalanmadan giden bir teknik direktör söyle türkiyeden. belki fatih terimin gidip lucenin geldiği dönem olabilir.

Ondan dolayı işte Galatasaray'dan bir şey olmuyor beş senede bir şampiyon olsak sevinir duruma geliyoruz.Teknik direktörlere güvenilmiyor.

Galatasaray'in Milli Takimla özel Anlasmasi var, Karabük maci Sabri ve diger Milli Oyuncular icin iyi bir Prova oldu Almanya maci öncesi!

Sonrada efendim neden milli takimi desteklemiyorsun diyorlar.Geciniz.

Galatasaray'in Milli Takimla özel Anlasmasi var, Karabük maci Sabri ve diger Milli Oyuncular icin iyi bir Prova oldu Almanya maci öncesi!

Sonrada efendim neden milli takimi desteklemiyorsun diyorlar.Geciniz.

aynen bizde öncee GALATASARAY Gelir........

beyler az önce trt den maçın özetini izledim hakemler hakkında konuşmak kolaya kaçmak gibidir ama 2. dakikada verdiği o penaltı tam bir saçmalık o kadar sert ligimiz var diyoruz ama böle ucuz penaltıyı çalarkende hiç acımadan çalabiliyolar yazıklar olsun diyelim e tabi galatasarayın üst üste 6 galibiyetle saraçoğluna gitmesini istemeyenler olacaktı...

Ondan dolayı işte Galatasaray'dan bir şey olmuyor beş senede bir şampiyon olsak sevinir duruma geliyoruz.Teknik direktörlere güvenilmiyor.

Bunu ne kadar anlatirsan anlat , anlamak istemiyorlar iste

Bencede salliyor Michael

beyler az önce trt den maçın özetini izledim hakemler hakkında konuşmak kolaya kaçmak gibidir ama 2. dakikada verdiği o penaltı tam bir saçmalık o kadar sert ligimiz var diyoruz ama böle ucuz penaltıyı çalarkende hiç acımadan çalabiliyolar yazıklar olsun diyelim e tabi galatasarayın üst üste 6 galibiyetle saraçoğluna gitmesini istemeyenler olacaktı...

bu hakem fbli degilse bende bisey bilmiyorum

Geri
Üst Alt