STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Özet ya da Barış'ın golü izleyebileceğim bir yer var mı bizden biri kaydeden ?

Herşeyi geçtim bu yatan elanoya niye yıllık 3.5 milyon euro veriliyor yahu feshedin sözleşmesini nereye giderse gitsin.

Asıl Suçlu benim

şampiyonluga oynarızda ortasahaya selcuk forvet emenike gelirse.bu takım şampiyon olur..liderin 4 puan gerisinde olsakda bjk 12 puan geriden şampiyon oldu ensti alarak

Selçuk doğrudur sözleşmesi o zamanda yenilenmezse alabiliriz Ali Turan olayını hatırlatarak. Tabi oyuncununda aklını çelersen. Ama Emenike'yi kesinlikle ve kesinlikle ucuza vermezler GS ki yaz transfer döneminde bi yerini yırttı para harcamamak için şimdi o parayı devre arasında harcaması saçma. İşin diğer tarafı ben bile bağıra bağıra her Emenike konusunda yazdım alın şu adamı diye görmek bu kadar mı zordu bu adamı. Maliyeti ne kadar olucaktı ki ? Canavar gibi forvet işte şunu yapamıyorlar...

ya bişeyde diyemiyorum ama huyum kurusun yani özellikle maçlar hakkında içime doğanlar hep olur karabüke yenilceğimizi bir an için düşünmüştüm karpaty maçında 1-0 öne geçsek bile içime gol yiyeceğimiz hissi doğmuştu 3-1 önde olduğumuz 2007 de konya maçı vardı arda şov yapmıştı konya 3-3 yapar mı diye düşünmüştüm ki duran topta golü yemiştik 3-3 bitmişti geçen sezonki manisa maçında kornerden gol yiyeceğimizi hisset miştim ibb maçında sondk yiyeceğimizi hissetmiştim ama hep kötü şeyler hissetmem sadece bu yazdıklarım gerçek hissettiklerim bazen oluyo bjk fb maçı berabere biter demiştim:D 2006da kmse galatasarayın şampiyonluğuna inanmazken ben allaha mucize olsun diye yalvarmış şampiyonluğa inanmıştım fenerin bir

denizli faciasını daha bilmiş fener trabzon maçına iddiada beraberlik vermiştim :lol::lol:

şampiyon olalım fenere yenilebiliriz fazla kasmam. 4 yıldızı bi türlü takamıyoruz.

Frankie'nin çok yanlış seçimleri olmadı değil aslında. Özellikle Cana konusunda çok yanlış içinde olduğunu düşünüyorum. Barışa Msarpa nasıl katlanıyorsak bugün gününde olmayan Canaya da 90 dk katlanabilirdik.

Rij'in gitmesini istemiyorum fakat bir yandan da kendine yazık ettiğini düşünüyorum. Şu an istifa ederek ve güzel bir açıklamayla hem yönetime tepkisini koymasını hem de onurlu bir harekette bulunmasını istiyorum. ( yanlış anlaşılmasın devam etmesi onursuzluk olmaz). Yerine gelecek en doğru kişinin de Hagi olacağını düşünüyorum.

Bana göre anlatmaya çalıştığın kişi Hagi'dir. Hagi'yi gönderen zihniyet nasıl bi zihniyettir o da şüpheli zatende, neyse.

Hagi ne yapıyor şu anda? Yani hangi takımın başında?

rijkaardada bişey denmez oyuncular daha önündeki adama pas atmaktan aciz misimovici aldık almanya asist krralı daha bi faydasını görmedik en iyi oyuncularda sakat zaten rijkaardında yapavileceği bir şey yok

Selçuk doğrudur sözleşmesi o zamanda yenilenmezse alabiliriz Ali Turan olayını hatırlatarak. Tabi oyuncununda aklını çelersen. Ama Emenike'yi kesinlikle ve kesinlikle ucuza vermezler GS ki yaz transfer döneminde bi yerini yırttı para harcamamak için şimdi o parayı devre arasında harcaması saçma. İşin diğer tarafı ben bile bağıra bağıra her Emenike konusunda yazdım alın şu adamı diye görmek bu kadar mı zordu bu adamı. Maliyeti ne kadar olucaktı ki ? Canavar gibi forvet işte şunu yapamıyorlar...

yeni stadda acayip para gelecek yönetim artık verir 7 m euroyu alabiliriz

Kaynak gösterenlere teşekkür ettim :tiphat:

şu gün riji eleştirmek de hiç içimden gelmiyor. acısı çok büyük. bir yandan da ona destek olmamız gerekiyor aslında... ama istifa etmeyerek ve yönetime sert bir tepki vermeyerek yazık ettiğini düşünüyorum kendine. yükü daha fazla kaldırabilecek mi bilemiyorum. hem medya hem taraftar hem yönetim baskısıyla..

Hagi ne yapıyor şu anda? Yani hangi takımın başında?

Hagi, futbolu bırakır bırakmaz Romanya milli takım teknik direktörlüğüne getirildi. Daha sonra çalıştırdığı diğer bir takım Süper Lig ekiplerinden Bursaspor oldu. Bursaspor'da istenilen ortamı sağlayamaması sebebi ile sezon bitmeden ayrıldı ve birkaç ay sonra Fatih Terim'in istifası ile Galatasaray teknik direktörlüğüne getirildi. Birkaç yıl önce oyuncu olarak ter döktüğü takıma bu sefer hoca olarak gelen Hagi bekleneni veremedi. Galatasaray'dan sonra, Romanya'nın Politehnica Timişoara ve sonra da Steaua Bükreş takımlarını çalıştırdı ve Teknik Direktörlük mecerasına 2007'de son verdi.

Şampiyon olamayınca bekleneni veremedi oluyoruz o yüzden öyle yazılmış doğal olarak.

Özet ya da Barış'ın golü izleyebileceğim bir yer var mı bizden biri kaydeden ?

[video=youtube;EZhQ7LVa6B0]https://www.youtube.com/watch?v=EZhQ7LVa6B0[/video]

Hagi, futbolu bırakır bırakmaz Romanya milli takım teknik direktörlüğüne getirildi. Daha sonra çalıştırdığı diğer bir takım Süper Lig ekiplerinden Bursaspor oldu. Bursaspor'da istenilen ortamı sağlayamaması sebebi ile sezon bitmeden ayrıldı ve birkaç ay sonra Fatih Terim'in istifası ile Galatasaray teknik direktörlüğüne getirildi. Birkaç yıl önce oyuncu olarak ter döktüğü takıma bu sefer hoca olarak gelen Hagi bekleneni veremedi. Galatasaray'dan sonra, Romanya'nın Politehnica Timişoara ve sonra da Steaua Bükreş takımlarını çalıştırdı ve Teknik Direktörlük mecerasına 2007'de son verdi.

Şampiyon olamayınca bekleneni veremedi oluyoruz o yüzden öyle yazılmış doğal olarak.

sus lan hep senn cenabetliğinden yenliyoz:D

Geri
Üst Alt