STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor - Galatasaray | 1 Ekim | 20.00

Bu maçı da alırsak çok güzel olacak ;)

Pino'ya şans verilmeli, ancak bu şansı değerlendiremezse günah bizden gider.

Şampiyon olalım lan bu sene... :rolleyes:

Arda'yı falan unutun beyler. Milli Takım'da oynamasına rağmen hala tam sakatlığı geçmediği için Sabri bile yedek kalmıştı Eskişehir maçında.

Yedeklerde olabilirler o ayrı. Ama kadro %99 belli artık.

Ufuk

Serkan

Neill

Servet

İnsua

Cana

Ayhan

Pino

Misimovic

Aydın

Kewell

Arda oynattırır kendini bence:) Düzeldiyse sakatlığı tabii...

Barossuz bir Galatasaray galip gelemez . Emenike'yi de bizim defans durduramaz . Karabük kazanır .

Barossuz bir Galatasaray galip gelemez . Emenike'yi de bizim defans durduramaz . Karabük kazanır .

Baros'suz kazanırız. Galatasaray 1 oyuncuya muhtaç değildir.

Emenike'yi rahat tutarız merak etme.

--------------Ufuk

Serkan---Neill---Servet---Insua

---------Cana--Ayhan-------

Pino------Misimovic----Arda--

-----------Kewell------------

aynen noktasina virgülüne dokunmadan katiliyorum, gerci virgül yok ama :D

arkadaslar konuyla alakasi yok ama bir sorum olacakti, andre santos istanbulun neresinde kaliyor, biliyormusunuz?o gün yaninda biri vardi volkanin dügününde, korkunc bisey, ismini falan bilen var mi o kisinin :D ve acilen santos'un hangi semt'te oturdugunu ögrenmem gerek.Tesekkürler.

aynen noktasina virgülüne dokunmadan katiliyorum, gerci virgül yok ama :D

arkadaslar konuyla alakasi yok ama bir sorum olacakti, andre santos istanbulun neresinde kaliyor, biliyormusunuz?o gün yaninda biri vardi volkanin dügününde, korkunc bisey, ismini falan bilen var mi o kisinin :D ve acilen santos'un hangi semt'te oturdugunu ögrenmem gerek.Tesekkürler.

Adam Tecavüzcü Coşkun beyler.

25 maç olayı Sami Yen'de kaybetmeme serisi.

Kazanma serisini ben de hatırlamıyorum.

Bozuk zemin + Servet + Emenike = Tehlike. Bucaya karsi gördük Serveti, her topu iska gecti. Ayrica Emenike Mehmet Yildiz gibi, masallah, ayi gibi. Servetide Mehmete karsi gördük, nasil döküldügünü.

Belki katlmayacaksınız ama ben mş yanlış izliyorum maçları. Son maçlarda hatta bu sene başından beri en çok top kaybı ya da defanstan hatalı pası 1-Neill, 2-Sarp , 3-Ayhan yapmakta. Ayrıca son maçta Cana'nın yaptığı hata efsaneydi. Tamam Servet kazmadır acık, hatada yapar ama bilmiyorum adam kaçırma konusunda zaten eksikleri vardı sonuçta çok beğenilen Lugano'da Ferrari'de yapıyor. Kısacası adam kaçırmayı anlarımda yanlış top kullanma daha vahim ya da ıskalamak.

Belki katlmayacaksınız ama ben mş yanlış izliyorum maçları. Son maçlarda hatta bu sene başından beri en çok top kaybı ya da defanstan hatalı pası 1-Neill, 2-Sarp , 3-Ayhan yapmakta. Ayrıca son maçta Cana'nın yaptığı hata efsaneydi. Tamam Servet kazmadır acık, hatada yapar ama bilmiyorum adam kaçırma konusunda zaten eksikleri vardı sonuçta çok beğenilen Lugano'da Ferrari'de yapıyor. Kısacası adam kaçırmayı anlarımda yanlış top kullanma daha vahim ya da ıskalamak.

Neill'in çoğu pası attığı kişinin yerinde olmamasından dolayı isabetsiz oluyor. Adam iki tane kontratak olacak pas atıyor Pino efendi ortalarda yok. Bunları saymazsak Neill gayet iyi yüzdeyle pas atıyor.

Neill'in çoğu pası attığı kişinin yerinde olmamasından dolayı isabetsiz oluyor. Adam iki tane kontratak olacak pas atıyor Pino efendi ortalarda yok. Bunları saymazsak Neill gayet iyi yüzdeyle pas atıyor.

Yahu saçmalamayın böyle savunmamı olur bir oyuncuyu. Sorun ofansa attığı paslar değil. Ortasahaya attığı paslar ya da yaptığı vuruşların kısa düşmesi. Avrupa maçlarında kaç kez yaptı. Bu sene gayet formsuz bu konuda. Geçen seneki o paslarından eser yok. Pino zaten evlere şenlik. Abuk subuk yerden vuracağına az pası düşünse 2-3 asisti olurdu enazından. Misimoviç kendini tam gösteremedi bana göre fizik açıdan iyi değil ve takıma alışamadı. Ama Pino konusunda umutsuzum.

Sadece bu mac icin mi Neill´i elestiriyorsunuz? Bence Neill genelde isabetli paslar atar. Bu konuda Servet´ten kat kat üstündür. IBB macinda güzel seyler yapmaya calisti ama paslari maalesef isabetli olmadi. Ama Neill durmadan pas hatasi yapan bir futbolcu degil

Ee herhalde Neill Servet'ten üstündür. Servet'ten kötü olmak imkansiz.

neill'ın son maçlarda isabetsiz pas sayısı arttı mı ? evet.

bunun en büyük sebebi , eskiden maçta 20 top kullanıyorsa 3 hata yapıyodu.

ama son 1-2 maçtır dikkat ederseniz servet aldığı bütün topları direk neill'a veriyor , ve kullandığı top sayısı 2 katına çıkıyor haliyle hatalı pas sayısı da artıyor.

neill'in yükünü hafifletebilecek bir kişi daha olsa defansta bu kadar sorun olmaz ama defanstan oyun kurma işini tamamen neill üstleniyor.

bence bu maçta pinoya çok iş düşecek çünkü karabük açık oynuyor

Geri
Üst Alt