STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor - Galatasaray | 1 Ekim | 20.00

Maç C.tesi falan olsaydı keşke . Öyle kötü zeminde yorgunluk bize zarar verir .İlk Cuma günü maçımızı Türkiye'nin en berbat zemininde oynuyoruz ne tuhaf dimi . İnşallah kazanırız

Maç C.tesi falan olsaydı keşke . Öyle kötü zeminde yorgunluk bize zarar verir .İlk Cuma günü maçımızı Türkiye'nin en berbat zemininde oynuyoruz ne tuhaf dimi . İnşallah kazanırız

Daha iyi, cuma günü maçı yaptık mı 16 günlük bir araya giriyoruz. Hakan, Çağlar, Mehmet, Arda ve Baros iyileşip formalarını kaparlar böylece.

Daha iyi, cuma günü maçı yaptık mı 16 günlük bir araya giriyoruz. Hakan, Çağlar, Mehmet, Arda ve Baros iyileşip formalarını kaparlar böylece.

Daha iyi değil bence . Çünkü Arda Sabri Hakan bunlar yeni iyileşti ki Arda daha takımla çalışmadı . Yine Pazar falan olsaydı 3ü de daha hazır olurlardı . Ama mecburi biraz da bu düşündüm de. Bursa Ş.L maçı oynuyo pazarı ona verdiler muhtemelen . fener de bizden sonra oynadığı için ilk biz oynuyoruz . Neyse kayıpsız sakatlıksız geçelim de gerisi önemli değil

hatırlayalım :)

[video=youtube;iKmHL7ol2Nc]https://www.youtube.com/watch?v=iKmHL7ol2Nc[/video]

Cana oynucak gene inş. Antreman fotolarında as takımla calısmıs gıbı anladım

Hakem Aytekın Durmaz

ben emenikeden korkuyorum herif boğa gibi. servet durdurabilir umarım.

Yeri değil belkı ama arkadaslar İ.B.B macının son 3 dksında bı tezahurat soyledı bızımkıler onun videosunu bulabılecek varmı :o

Servet emenikeyi sarsar neill durdurur :D

fb macina kadar puan kaybi yapicagimizi dusunmuyorum zaten sertte oynamaya basladik kirilgan halimizden yavas yavas uzaklasiyoruz gibi, cana fb macina kadar forma girerse bizim icin cok buyuk avantaj

fb macina kadar puan kaybi yapicagimizi dusunmuyorum zaten sertte oynamaya basladik kirilgan halimizden yavas yavas uzaklasiyoruz gibi, cana fb macina kadar forma girerse bizim icin cok buyuk avantaj

Evet bencede böyle olacak, sonra gazeteler Galatasaray fırtına gibi esiyor, önüne geleni yeniyor diyecekler, sonra fenere yine yenilcez, her sene aynı şey oluyor. Adamlarla her sene biz çıkıştayken onlar düşüşteyken maç yapıyoruz, kaybediyoruz ne hikmetse. :)

Mustafa sarp oynamazsa galibiyet gelir.

BAROS'suz şu takıma bir nebze olsun güvenmiyorum.İzleyesimde gelmiyor.Şu adamın alternatifi olsaydı bari.Yine geçen sene ki terane.Forvet yok

Baros´un eksikligi tabiki hissedilecek cünkü kimse Baros´un verdigi katkiyi veremez forvette. Kewell gelirse affetmez eminim ama Baros daha yipratici ve cok süratli. Kewell eski süratindan cok uzak, akliyla oynamayi tercih ediyor artik. Görünüm acisindan söylüyorum. Daha yavas bir futbol izleyecegiz.

baroşsuz olmaz diyoruzda bu yönetim geçen seneden hiçmi ders çıkarmadı? hani yedek forvet? kimse m.batdal demesin.resmen keşif futbolcusu kendisi.(yani ya tutarsa) bi fb ye bi bjk ya bakalım 3/4 tane forvetleri var.

Baros´un eksikligi tabiki hissedilecek cünkü kimse Baros´un verdigi katkiyi veremez forvette. Kewell gelirse affetmez eminim ama Baros daha yipratici ve cok süratli. Kewell eski süratindan cok uzak, akliyla oynamayi tercih ediyor artik. Görünüm acisindan söylüyorum. Daha yavas bir futbol izleyecegiz.

Kewell'ın Baros'a göre bir avantajı var ama tek ekstradan + diyebileceğimiz,

Ceza sahasında topu ayağına alırsa, affetmez. :)

baroşsuz olmaz diyoruzda bu yönetim geçen seneden hiçmi ders çıkarmadı? hani yedek forvet? kimse m.batdal demesin.resmen keşif futbolcusu kendisi.(yani ya tutarsa) bi fb ye bi bjk ya bakalım 3/4 tane forvetleri var.

Burda kendimizi boşa paralamıyoruz işte.Koskoca GS'nin 2 tane forveti var birisi Bank Asya'dan gelmiş.Sakatlanmış 4 ay yok.Ya herro ya merro stili gidiyoruz.Bir de rakiplerimize bakın.4*5 forvetleri var.Hepsi de maç kurtarır.

Kewell'ın Baros'a göre bir avantajı var ama tek ekstradan + diyebileceğimiz,

Ceza sahasında topu ayağına alırsa, affetmez. :)

BAROS'ta affetmiyor hacı.Hele i.b.b'ye attığı rövaşata golünü herkes atamaz.Dengesini kaybetmiş,yere düşmüş,o halde adam manyak vuruş yaptı

Geri
Üst Alt