STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

arkadaslar atakan arkadasimiza neden kiziyorsunuzki?

adam dogru demis

igrenc bir futbol oynuyoruz

mac kadikoyde olacak

10 yilda oradan tek puan alamadik

epeyde fark yedik

eeee???

bence de eger bir mucize olmazsa;mesela bjk macindaki gibi golleri kacirmazsa fb;ki bize gelince ne atsalar giriyor;cok rahat bize fark yaparlar...

bosa dememisler dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar diye...

ha bu arada babasi oldugunden hocayi geciyorum ama futbolculara yaziklar olsun diyorum.

Yahu komedi yorumlar yapiliyor resmen. yok 6-0 yok TD sertifikasi....

Ben teknik direktörlüğe Hagi nin gelmesini istiyorum muazzam kötü kadromuzla o sene sanırım 73 puan toplamıştık ve 5-1 fenere gömçürtüp kupayı almıştık

Ben artık Fatih Terim'i ciddi ciddi düşünmeye başladım. :) En azından adam gazlıyordu yav, Türkiye liginde gaz iyi götürür bizi...

rijkaardla olmuyo yaktı bizi...dedi lafa bakar mısın dinledirmek için serveti oynatmadım mantaliteye bak.

Hiç kimsenin ne hocayı, ne de oyuncuları eleştirmeye hakkı var bugün. 1 - 0 geriye başlıyorsunuz maça. Hemde bu kadar berbat bir zeminde. Yetmeyip üstüne hakem iyice deliriyor ve 2.gol. Şimdi böyle bir maçta kim nasıl motive olup bu maçı çevirebiliriz der ?

Sadece bu kadar değildi, oyunun genelinde saçma sapan kararlar verdi hakem. Senin oyuncun ne kadar kaliteli olursa olsun, bir halt yiyemez bu kadar olumsuz ortamda. Üstelik pas yapmayı temel felsefesi olarak benimsemiş bir takım bizimkisi! Varın siz birleştirin parçaları.

Ben teknik direktörlüğe Hagi nin gelmesini istiyorum muazzam kötü kadromuzla o sene sanırım 73 puan toplamıştık ve 5-1 fenere gömçürtüp kupayı almıştık

teknik adam budur hagi ve luce yalnız suda var 100. yılında böyle kadro kurulurmu

Formalite icabı barajda duran adama topu nişanladı zaman arkadaşlar gulmekten bı hal oldu.Barajdakı adam bıle dusunmemıstır.Bıde bı özguvenle gelmıyormu topun başına sanki alex yadi hagi.

Git nereni yakarsan yak ! Bizim içimiz yanıyor. Böyle pespaye bitmiş ruhsuz içi boş takım yaratanlar defolsuın gitsinler.

Def - Ol mak küfür de değil hakarette sözlüğe baksın MOD lar!!

Rijkaard dan nefret ediyorum. Adamlığı ne kadar iyiyse Hocalığı bir o kadar BOŞ ve berbat.

1,5 yılı geçtilk Hala beyni TSL ini çözemedi!!

Bu saha böyle olduğu haftaladır belli 2 gün önce getir takımı 2 gün boyunca antrenman yap sahaya ısıt vs vs..

Ama niye yapsın İStanbul da Eşiyle gezer tozar keyif çatar.

Kafası kızarsa Servet le tarrtışır. CAna yı harcar. Neill de restleşir. vs vs..

Kısaca Bu adam GS yi BİTİRDİ1! BAna 100000 gün ceza da verseler burada Kadıköy den sonra RİKJAARD zaten olmucak...ama Adnan POLAT kalırsa o koltukta çok şanslıdır.

Niang ve Alex Emenike ve Cernat değil. 6 pozisyon da 5 gol atarlar. Bugün eğer Niang olsa maç 8-1 biterdi!!

ya arkadasim arizamisin nesin? her mactan sonra burada Rijkaard'a salliyorsun.. yazdiklarini okumuyorum cunku kayda deger hicbirsey yazmiyorsun ligde kim ne oynuyor sen bana bir soylesene..

Bizle kedi diye dalga geçiyosunuz, kedi bile kuşu parçalar bunu unutmayın kanaryam!

Hala şampiyonluktan bahsedenmi var yahu. Sezon başında dediğim gibi bu takım ilk 5 e girerse başarıdır ve Rijkard 1 sene daha kalsın derim emin olun.

Abdullah Avcı gelsin devre arasında Ayhan Mustafa Servet Elano uçurulsun, Rijkaard'ın arkasındaydım ama bu ligde bu adamlarla sistem mistem oturtulmaz yani. Rijkaard'da kendine yazık etmesin GS'a da yazık olmasın.

Aslında ana kadrosu kötü değildi. Ama hiç alternatifi yoktu. Zaten o yüzden kayıplar yaşamıştık...

Hiç kimsenin ne hocayı, ne de oyuncuları eleştirmeye hakkı var bugün. 1 - 0 geriye başlıyorsunuz maça. Hemde bu kadar berbat bir zeminde. Yetmeyip üstüne hakem iyice deliriyor ve 2.gol. Şimdi böyle bir maçta kim nasıl motive olup bu maçı çevirebilir der ?

Sadece bu kadar değildi, oyunun genelinde saçma sapan kararlar verdi hakem. Senin oyuncun ne kadar kaliteli olursa olsun, bir halt yiyemez bu kadar olumsuz ortamda. Üstelik pas yapmayı temel felsefesi olarak benimsemiş bir takım bizimkisi! Varın siz birleştirin parçaları.

Pas yapmayı felsefe edınmıs demıssın.Iyı hosta bu takım felsefe edınse nolur.Musrtafa Baırş sabrı ayhan aydınla olurmu bu iş.kÖTU KADROMUZ VAR RAKIP HAKETTI.

Abdullah Avcı

Hakeme bok bulmayalım . Hakem bize karşı değil , maçı berbat yönetti.

Saha zemini berbattı , böyle bir zemine nasıl izin veriyorlar anlamış değilim. Burada futbol felan oynanmaz . Karabükde oynuyamaz burada adam gibi tek bizim için demiyorum.

Frank Rijkaard benim gözümde düşmüştür artık . Artık bir gıdım savunmam RJ'yi.

Kalitesiz futbolcularla olmaz.

Ali Turan,Gökhan Zan,Barış Özbek..vs.vs.

Ali Turan pembe tokasıyla rakibi hipnotize edebilseydi ancak öyle çevirebilirdik bu maçı.Cernat Misimovic'in yapamadığı herşeyi yaptı denildi çok doğru.Emenike zaten müthiş bir forvet.

shusterin oynattığı futbola bak bide bizim futbola bak....:(

2005/2006 ve 2007/2008 sezonlarını çok özledim :(

Geri
Üst Alt