STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

maç öncesi yorumlara baktım ve maç sonrasına bakıyorum herkes Rijkaard'ı yerden yere vurmuş eldeki olan mevcut kadromuz bu adamın yapacağı bişi yok kusura bakmayın beyler biraz mantık lütfen transfer sezonunu hatırlayın bu adamın hangi istediği transfer oldu karalamanın vakti değil arkasındayız herzaman Adnanların koltuk sevdasına para düşkünlüğüne aldığımız hal budur

Rijkaard KOVULAMAZ !!! Adnan Polat onu kovmaz.O kadar söz verdi.Her ne olursa olsun diye.Ama Rijkaard sadece istifa edebilir.

Rijkaard'ı gönderenler kimi getiriyor peki takımın başına. Kime yine 2. hatta 3. dönemini yaşatacaksınız Galatasaray'da?

Terim'mi, Hagi'mi, gül gibi Marsilya'yı bırakıpta para için Al-Hilal'e gidip yine para için Kasım ayında Fas Milli takımının başına geçmek için gün sayan Gerets'mi yoksa Abdullah Avcı'mı?

Kimi getiriyorsunuz yine allah aşkına hadi söyleyin.

Rijkaard sözleşme imzaladığında Wenger, Ferguson örnekleri verenler neredeler?

Sabredecekti herkes hani?

Rijkaard'da suç bulmuyorum hele ki böyle bir günde. Babasını kaybetmiş bir adama eleştiri yapamıyorum, canı sağolsun. Adam babasını kaybetmiş sahadakiler ruhunu.

Adnanların koltuk sevdasına, mali kriterlerle şirin görünme çabasına olan bize oluyor.

Haydi istifacılar,

transfer nöbeti konusu açalım size.

her kelimesine katılıyorum ama ruhunu filan kaybetmiş degiller bizimkiler sahadakilerin cana misimovic serkan neill haric yetenekleri buydu ve kewell kesinlikle forvet degil.

Sonuç olarak 1 sezon boşa geçti onun telafisi vardır anlarım ama bu sezon takım resmen engelliler milli futbol takımı havasında. Galatasaraya yakışan futbol yok ortada. Biz Uefa şampiyonu olduğumuz sene sezonun açılış maçında kendi evimizde yenildik karşı takımı kutladık bunun nedeni ogünkü oyuncuların sonuna kadar mücadele etmeleriydi. Bugeceki maçta şişirmeyle birşeyler yapmaya çalışan zavallı bir takım vardı sahada ondan dolayı tepkiliyiz.

Skibbe=0

Buyuk kaptan=0

Kalli=0

Frj=0??

Suç zaten hep onlarda

Öncesi Gerest 0, Hagi 0.

Teknik direktör kovalamaya devam.

Rıdvan bile bugün Rijkaard'a bir şey diyemem acısını paylaşıyorum dedi.

Bugün aramızda Galatasaraylı olmayı bırak insan olmayı beceremeyenler var.Yazık.

ulan bi bjk olamadık hiç olmazsa kötü zamanımızda Türkiye kupasını alalım

maç öncesi yorumlara baktım ve maç sonrasına bakıyorum herkes Rijkaard'ı yerden yere vurmuş eldeki olan mevcut kadromuz bu adamın yapacağı bişi yok kusura bakmayın beyler biraz mantık lütfen transfer sezonunu hatırlayın bu adamın hangi istediği transfer oldu karalamanın vakti değil arkasındayız herzaman Adnanların koltuk sevdasına para düşkünlüğüne aldığımız hal budur

iyide sevet son 4 macdır iyi oynuyo niye defansı hemen kesiyo......g.zanı oynatıyo

niye aydınla başlamıyo bizim sistemimiz ne arkadas bana söyle.....

futbolcuların performansı habire düşüyoooo bunu düzeltmek kimin elinde hocanın elinde değil mi?kondisyon fizik 0 bu takım nasıl çalıştırıyo sayın rije cok merak ediyorum

Bu forumda bazi arkadaslar kim rijkaard'a laf soylese grup halinde hemen cevap yetistiryorlar.ne zamandir dikkat ediyorum ayni isimler ayni sekilde ve aninda.Ben bunlarin amaclarinin Rijkaard'i korumak filan olduguna zerre kadar inanmiyorum.Butun dertleri yonetim biliyorlarki rijkaard kalirsa yonetimide yaninda goturecek. Baska aciklamasi yok.Ama yonetimde Rijkaardi tutarsa gitmeyi hakeder,kendi dusen aglamaz.

Rijkaard'a yüklenmek bu gece çok saçma.

Usta TD Mourinho -ki Adam gelmiş geçmiş en iyi TD bence- Realde resmen batırıyor

FR kötü diye değil bizimle uyuşmadı diye gönderilmeli

Elano kötü topçu değil ama bizimle olmuyor

Olmuyorsa göndereceksin ha baktın bi emare bi ışık var kalacak mücadele edeceksin ama Elano ,FR, bunlarla olmuyorsa beklemek mantıksız. Terimi ilk geldiği sene hatırlayan bilir ilk haftalar dökülüyorduk ama sonra takım bir toparladı pir toparladı. Şimdi de aynı ışığı FR de Sarpta Serdarda Elanoda Aykutta vs. filan görüyorsak bırakalım kalsınlar ama ben görmüyorum

Sırf gitsin diye koskoca Rijkaarda bol keseden sallamak ayıptır

Bence FR da bu saydığım oyuncular da gitsin

Ama sezonu bi şekilde kurtarma adına öncelik bay FR da

Skibbe=0

Buyuk kaptan=0

Kalli=0

Frj=0??

Suç zaten hep onlarda

Suç bende kardeş. Ben bu takıma hakim olamıyorum. 3 pas yaptıramıyorum.

Cana gibi adamı kaybediyorum. Neill çıkıyor neden yok niye ki acaba?

Takıma orta yapın diyor. Şut çekiyorlar. kısca...

Makakula alınmak için anlaşılıyor. 3. forvet olsun diye. Adam yok diyor vs vs.. Rijkaard Cana yı sırf kendi istemediğ için bitirmek için uğraşıyor. Cana ki her daim piyasaı olan çok iyi bir adam Ernst kadar oynar ısrar edilse.

Penaltı kesinlikle yanlış bir karardı. Ama tamamen hakeme bağlamak yanlış olur. Takım rezalet. Ne istek var, ne bir arzu.

Misimovic özellikle tam bir hayal kırıklığı. Pino isteksiz.

Yedek futbolculardan şunu oyuna alıp "maç değiştirebilir" diyebileceğiniz veya hareket getirebilecek bir futbolcu yok.

Gökhan Zan'a çoğu yerde eleştiriler var. Ya adamı oynatmıyorsunuz sonra birden Emenike gibi bir oyuncunun karşısına koyuyorsunuz. Bu kadar kondisyon eksikliğini antrenmanda nasıl farkedemediler anlamış değilim. Emenike sadece Gökhan Zan'ı değil, nerdeyse tüm defansı çalıma dizdi. Ama Gökhan önemli pozisyonlara sebebiyet verdiği için çok göze battı.

Adam gibi bir yedek forvet almadık. Örnek: Fatih Tekke son gün alınmış olsaydı şu maçta oynamazmıydı? Çatır çatır oynardı.

Koskoca Galatasaray 2-3 futbolcuya bağlı kalıyorsa aslında daha fazla söylenecek laf kalmamıştır.

45 dakika boyunca topu beklere verip sonra kanat oyuncularına vermeye çalıştık. Oyuncular sırtını rakibe dayadı ve topu kaybetti her seferinde. Bu pozisyonu 20 defa gördük en az. 1.5 senedir takımda Rijkaard, deplasmanda bu tip takımlara karşı nasıl oynanacağını öğrenemedi malesef. Rakip takım agresif oynuyorsa 3. bölgeye topu getiremiyoruz. 15 günde bir Dejavu yaşıyoruz.

ne sabırı oyanttığı futbol ortada!

oyuncularla sorunları var..

Yahu eşşeğe altın semer vur eşşek yine eşşek.

Bugün sahaya çıktığımız ilk 11 ile üçgenler, seri paslar, müthiş arapasları beklemiyordunuz heralde.

Rijkaard'ı gönderenler kimi getiriyor peki takımın başına. Kime yine 2. hatta 3. dönemini yaşatacaksınız Galatasaray'da?

Terim'mi, Hagi'mi, gül gibi Marsilya'yı bırakıpta para için Al-Hilal'e gidip yine para için Kasım ayında Fas Milli takımının başına geçmek için gün sayan Gerets'mi yoksa Abdullah Avcı'mı?

Kimi getiriyorsunuz yine allah aşkına hadi söyleyin.

Rijkaard sözleşme imzaladığında Wenger, Ferguson örnekleri verenler neredeler?

Sabredecekti herkes hani?

Rijkaard'da suç bulmuyorum hele ki böyle bir günde. Babasını kaybetmiş bir adama eleştiri yapamıyorum, canı sağolsun. Adam babasını kaybetmiş sahadakiler ruhunu.

Adnanların koltuk sevdasına, mali kriterlerle şirin görünme çabasına olan bize oluyor.

Haydi istifacılar,

transfer nöbeti konusu açalım size.
sorunun temeli zaten adnans, bu adamın istediği transferleri yaptık diyorlar ya dellenişyorum, adam bir bölgeye 5 alternatif verse bunlar 21.yi alıyorlar adam ne yapsın, allah aşkına pinoyu istermi rijjkard gibi bir adam, cana zaten yönetim transferi, kewell oyuncu alınamadığı için kaldı, misimoviç hiç demeyin bana rj asla 10 numaralı sistemi sevmedi,illa adamın istediği ve yıldız olan birinimi alacaksının modriç (elbette olmaz amacım futbolcu yapısına örnek) tarzı bir adam almanız lazımdı= emana+ledesma alınsaydı bu durumda olmazdık, rosicky zaten rüyalarıma giriyordu o ara sonra sezginin suratını görünce , sinirden uyanıyordum.

Aslantepede kimler oynamalı biz zaten şu liderle aradaki 2-3 puan olursa 3 puanlık sistemde şampiyonda oluruz ama devre arası transfer şart bu rije ile devam edilmemelii..yani bi operasyon şart

Geri
Üst Alt