STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Suç bende kardeş. Ben bu takıma hakim olamıyorum. 3 pas yaptıramıyorum.

Cana gibi adamı kaybediyorum. Neill çıkıyor neden yok niye ki acaba?

Takıma orta yapın diyor. Şut çekiyorlar. kısca...

Makakula alınmak için anlaşılıyor. 3. forvet olsun diye. Adam yok diyor vs vs.. Rijkaard Cana yı sırf kendi istemediğ için bitirmek için uğraşıyor. Cana ki her daim piyasaı olan çok iyi bir adam Ernst kadar oynar ısrar edilse.

facepalmzzzp11.gif

Bu forumda bazi arkadaslar kim rijkaard'a laf soylese grup halinde hemen cevap yetistiryorlar.ne zamandir dikkat ediyorum ayni isimler ayni sekilde ve aninda.Ben bunlarin amaclarinin Rijkaard'i korumak filan olduguna zerre kadar inanmiyorum.Butun dertleri yonetim biliyorlarki rijkaard kalirsa yonetimide yaninda goturecek. Baska aciklamasi yok.Ama yonetimde Rijkaardi tutarsa gitmeyi hakeder,kendi dusen aglamaz.

Sonuçta forumdayız değil mi ? Herkes aynı şeyi düşünemez. Elbette sevenlerde olacaktır sevmeyenlerde. Sevmeyen insanların yorum yapması ne kadar doğlsa sevenlerinde savunması o kadar doğaldır.

FR kötü hoca

evet

evet

evet

evet

Bu mu görmek istediğin ?

rijkaard'ın bir şuçu yok barış,ayhan,ali turan,serdar özkan,gökhan zan,mustafa sarp,aydın gibi vasatoğlu vasat adamlardan ancak bu kadar futbol çıkartabilir rijkaard. Lucescu,gerets vb. tipte elindeki malzemeyle iş yapmayı bilen bir teknik direktör değil. Rijkaard bir sistemin parçası olmuş bir adamsa; bizim elimizdeki malzemelerle bu sistem oynanmıyorsa ısrara gerek yok teşekkür edip ayrılmak en mantıklısı. Yönetim bari bunu becersin. Yoksa Galatasaray'ın bir yılını daha üzüntüyle geçirmesine neden olacaklar.

beyler geçin geç olan transfer muhabbetini

2-3 maç yenilgisi milyon dolarlardan önemlimi

Rijkaard'a yüklenmek bu gece çok saçma.

Rijkaard bir gecede mi takimi bu hale getirdide yuklenmek cok sacma.Sizleri kirmayalim o zaman bu geceyi ayiriyorum, geride kalan 1.5 sene icin yukleniyirum.Buyrun.

Frank : 'İlk dakikalarda yediğimiz gol bizi sarstı, oyundan koptuk. İlk yarı kötü oynadık. Kardemir Karabükspor, kendi oyununu oynamak için avantaj yakaladı. 1-0'dan sonra kontraataklarla oyunu yönlendirdi. Topu kazandığımızda oyunu kurmak için ve ağır kaldık. Pozisyon üretemedik. İkinci yarı iyi değildik, ama savaşan bir takım ruhu vardı. Daha çabuk oyun anlayışına girdik. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Bir çok oyuncumun aklı başka yerdeydi. Servet ile şahsi bir sorunum yok. Kendisini milli maçlar nedeniyle dinlendirmek istedim.''

bu ne rijkaard sevgisi uymuyo malesef uymuyoo

Hala hakeme rağmen yenmeliydik mantığını da anlamıyorum sen maça 1-0 mağlub başlıyorsun 10. dakkada gene hakemin aptal bir kararı sonucu sarı kart görüyor insua ve 2. golü yiyoruz hala ne diyorsunuz da hakemi de konuşmayalım mı

hayat çok garip

Bazıları anılarıyla anılır bazıları analarıyla maalesef

ben ardayı özledim yaaaa ben cumhuru musayı canayı görmek istiyorum ortasahada devre arası ayhanda barışta sarpta gitsin sarptan kurtulduk bence yakın bi zamanda barışta kadroya giremeycek serkan sağbeki kaptı sıra musada o yerleşmeli ortasahaya

Valla bende sezon başından beri ayhana yükleniyorum ama bu maçta suçu yok. Kanatlar Insua Pino çok zayıf kaldı adam bir oraya bir buraya koşayım derken etkisiz kaldı.

Dakika 30 küsür oyuncu değişikliği akıllı mantıklı adam ya Ayhan'ı çıkarır bugün rezildi,ya da Barış'ı Aydın'ı oyuna alır..

Ama Lorik Cana çıkıyor,onu geçtim takım baskı yapacak Misimoviç çıkıp Sabri giriyor,Misimoviç'ten sonra kaç tane duran top kazandık bunu hesaba nasıl katmaz Rijkaard aklım almadı,bazen maçları hocalar kazanır ve kaybeder,bugün Rijkaard hakem şans herşey lehimizden çok uzaktı.

Frank : 'İlk dakikalarda yediğimiz gol bizi sarstı, oyundan koptuk. İlk yarı kötü oynadık. Kardemir Karabükspor, kendi oyununu oynamak için avantaj yakaladı. 1-0'dan sonra kontraataklarla oyunu yönlendirdi. Topu kazandığımızda oyunu kurmak için ve ağır kaldık. Pozisyon üretemedik. İkinci yarı iyi değildik, ama savaşan bir takım ruhu vardı. Daha çabuk oyun anlayışına girdik. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Bir çok oyuncumun aklı başka yerdeydi. Servet ile şahsi bir sorunum yok. Kendisini milli maçlar nedeniyle dinlendirmek istedim.''

rijenin söylediği lafa bak ulan banane milli takımdan benim icin GALATASARAY milli takımdan önce gelirrrrrrrrrrrrrrr

ben ardayı özledim yaaaa ben cumhuru musayı canayı görmek istiyorum ortasahada devre arası ayhanda barışta sarpta gitsin sarptan kurtulduk bence yakın bi zamanda barışta kadroya giremeycek serkan sağbeki kaptı sıra musada o yerleşmeli ortasahaya

Arda kendini Almanya maçına saklıyo.

Bilmiyorum ne kadar sevinir veya uzulursunuz ama Rijkaard seneye takimda yok.

%100 Ajax'a gidiyor.

rijkaard ın yerinde başka bir hoca olsa millet aceba ne derdi çok merak ediyorum

Gidin kokocu Maradona'yı getirin Hagi gibi efsane ne farkedecek ki..Hagi'nin hoca olarak bir çok şeyi ispatlaması gerek.

Geri
Üst Alt