STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu

Hala daha Reijkaard'ı destekliyolar :D saçma bi sistemle oynuyoruz.Haftaya Allah yardımcımız olsn.

ohhhhhh ayni hatayi 3 kez yapan salaktir dedi:)

bu takım niye oynamıyor sizce.... sarp ayhan servet balta arda gibi türk koalisyonu yapan reziller 3-4 hafta önce imparator geliyor diye konuşuyorlarmış..... bu takım bu yüzden bu halde

Ayrıca bu maç bizim hayrımıza olabilir fener maçına daha istekli cıkıp supriz yapabiliriz.Derbilerde supriz kazanır genellikle.Ayrıca yenildik diyelim fenere rijkaard gider buda baya hayrımıza olur

Rijkard'ı ''adam napsın, elinde futbolcu yok'' diyen arkadaşlar, ankaragücü yıldızlar takımı mı?

Ankaragücü madem Galatasaray'dan kalitesizse neden kazanamadık? Rijkaard yüzünden mi?

Böyle devam ederseniz antuda 'gscimbomdan enstantaneler' diye başlık açtıracaksınız efendiler; Galatasaraylılık duruşunu sergileyin...

metin_oktay_buyuk.jpg

Antu'daki zeka gerilili ceken tiplere göre mi yorum yapicaz? Onlarin belli ki bizi takip etmekten baska eglenceleri yok, sen niye giriyorsun oraya? Ben hayatimda girmedim, hic de umurumda degil ne yazdiklari.

Yerliler Rijkaard gitsin Terim gelsin diye altını oydular takımın.Resmen sabote ediyorlar.Her maç bu elemanların boktan oyunları aptalca hataları yüzünden goller yiyoruz.Kör olmak gerek görmemek için.Tepkilerinize bakılırsa başarmışlar.Rijkaard'ın başını yediler yönetimle beraber.Bu adamlar defolup gitmeyene dek bu takımı tutmuyorum.

ÇÖZÜM:Rijkaard gidecek,ama o altını oyan oyuncular da ismi ne olursa olsun,KİM OLULARSA OLSUNLAR BU FORMA'NIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ANLAYAMADIKLARI İÇİN GİDECEKLER ONUNLA BİRLİKTE.

FR i dinleyin adam hayatindan bezmis bu adam sampiyon olsa bile kalmaz adim gibi eminim

en iyisi yonetim gitsin

FR de giderse uzulmekten baska yapacak bir sey yok

Ne dedi FR özet olarak Serdar abi?

Gençler başkan doğru söylüyor ışığı gördük,ışığı. Sanırım k.çımıza sokulan pamuğun etkisi var bunda ama olsun başkan haklı. Ayrıca scout sistemi de var. Scout bu scout,boru değil yahu. Hem başkan sportif başarı sözü vermemişti,LÜTFEEEN!!

:)

GSTV'deki yorumcular bile çıldırdı.

Riijkard'ın misyonu bitmiştir diyorlar artık.

Yönetim ne pislik çıktı be!!Ulan güya güvenmiştik.Ahh ahh kaçırık Adnan Öztürk'ü,Peter Kenyon'u.

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | İkinci Yarı

yaw biz galatasarayi degil salatasatayimi tutuyoruz? cocuk gibi asaletin zartin zurtun laflari. elinizi birazda tasin altina koyun. dogrulari dile getirmek lazim. hatali kimse ciksin istifasini versin. ben en büyük hatayi yönetimde görüyorum. ultraslanida kendilerine baglamislar. o belescilerde zaten göbek ata ata tamam demistir. sonucta beles bilet geliyor. avrupada elendigimiz takima bak. ligdeki son yillardaki duruma bak. giden futbolculara ve su andaki takimdaki futbolcu müsvettelerine bak. niye susupta asaletten, tarihden bilmemneden bahsedelim.

senin gorusun saygi duyarim

bu takıma terim gelirse bu türk oyuncu çetesi devam eder..... o yüzden başka biri gelsin TERİMİ İSTEMİYORUZZZZZZZZZZZZ

Ulan bu tercuman yemin ediyorum Rijkaard'in söylediklerinin 20% tercume ediyor yaa.. Seref yoksunu.

10 senedir amerikadayim.. yasim 22, hayatimin yarisini nerdeyse burda gecirdim.. annem geri donmeye karar verdi ve ben burda kalmayi dusnuyordum ama bu herifin ingilizce/turkcesini dinledikten sonra kulubumuze basvurmayi dusunuyorum.

:p

cana niye oynamıyor elano niye 2.yarı oyuna alınmiyor? Bu Mustafa sarp galatasaraydan gidene kadar beddua edecegim.

Riıkaard dedik bagrımıza bastık yenildik. suclu futbolcular dedik ama ya Rijkaard sistemi degistirecek yada gidecek...

En azindan bir kac yerli 'oyuncu' kadro disi birakilsin.

Geri
Üst Alt