STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu

haftaya anadolu takımı taktiği ile oynamamız lazım belki puan alırız

Ya herşeyi geçerim de benim anlamadığım ilk yarı 1-0 soyunma odasına girmişsiniz bu soyunma odasında hiç bi konuşulmuyo ofsayt taktiği yapmayın bütün savunmanın arkasına atılan toplar kalemizde tehlike oluşturuyo diye kimse söylemiyor mu anlamıyorum.hepimizin gördüğü şeyi söylemesi gerekip de söylemeyen adamlar kim? ya da söyleniyor da yapılmıyor mu bu anlamıyorum bi türlü.dakika 50 birazdan 2-0 olacak dedim o kadar bariz bi şekilde pozisyon veriyoruz ki.adamların bütün ara pasları kaleciyle karşı karşıya oluyor.orta saha nerde yapıyor baskı ? ya da baskı yapıyor mu onu konuşmak lazım önce.savunma oyuncuları birbirleiyle hiç mi konuşmuyor şu adam şurdan geliyo bu adam burdan geliyo bana bırak şöyle yap falan diye.rijkaard'ı 1 kere görmedim kulübenin dışında futbolcuları uyarırken.rijkaard'a toz kondurmayan insanlar var kendilerine göre bazı nedenleri vardır saygı duyarım da saha içiyle iletişim kuramıyor bu adam bu kadar basit.en azından insan bir kere çıkar kulübeden de söyler araya top geçirmeyin ofsayt taktiği yapmayın diye.bütün herkes gördü her araya atılan top gol pozisyonu oldu hatta 3.golün aynısı ufuk'un kırmızı kart pozisyonunda tekrarlandı.bunlarda çıkıp da uyarması gereken kişi rijkaard yada neskeens'tir.

Benim anlamadığım şeylerden biri de sürekli oyuncuların mevkiilerinin değiştirilmesi.pino sol kanada geçer hakan balta önceden stoper olmasına rağmen hiç bir varlık gösteremez vb saçma sapan mevkii değişiklikleri.ali turan diye bir adam alındı bu takıma 1 kere kendi mevkiisinde göremedik adamı.iyi yada kötüdür onu bilemem ancak 1 kere oynasın be kardeşim.hakan balta ligte yılın en kötü oyuncusu olma yolunda emin adımlarla giderken stoper mevkiinde sahaya sürmek başlı başına bir saçmalıktır.

şu an ki durumda herkesin çok büyük hatası vardır.en büyük problem futbolcularda bunu herkes kabul ediyordur heralde ancak 2 senedir izlediğim kadarıyla futbolcular kadar rijkaard ve adnan polat'ın da büyük hatası var.birisi yumruğun vursun artık şu masaya ne olacaksa olsun.kafayı yemek üzereydim şu maçı izlerken.

ofayt taktigi falan yok sen nasil izliyorsun

adamlar agir oldugu icin donemiyor taktik falan degil:)

Rijkaard az önce bir soruya "bunu gidip çok bilmiş futbolculara sorun" diye yanıtladı. Buna adım kadar eminim, kalbımı bile basarım.

Ama çevirmen "Şimdi bu konu hakkında bir şey düşünmüyoruz" gibi bir şey söyledi.

HAGİ de olur

Nedense üzgün değilim.

Takım, kadro, teknik heyet, yönetim, taraftar vs hepsi iflas etti bugün.

Güvendiğimiz Ufuk derbide yok. Bir diğer güvendiğimiz isim Misimovic 'i ise taraftar tüketti bugün. Tıpkı Elano 'yu Rijkaard 'ın, Rijkaard 'ı da seyircinin tükettiği gibi.

Kayıp sezondan beklentim, gelecek için umuttur artık.

Aynen katılıyorum abi.Bir de insallah FENERBAHÇE BU SENE ŞAMPİYON OLUR MAALESEF ONLAR OLMADIKÇA BİZ DE KAZANMIŞ SAYILIYORUZ BİZİM garip futbol anlayışımızda çünkü.

bence kader aglarini oruyor.. haftaya yarali bir aslan onuru icin oynar, yenilsekte kolay olmaz onlar icin derbidir sonucta ben buna inaniyorum.. isterseniz bana deli diyebilirsiniz..

Bırakalım bu totemleri fener bizi kötü yakalayınca acımıyor. Bak bjk maçı deseydin ya da başka bir maç deseydin belki derdim. Ama söz konusu fener maçları olunca bu dediğin söz konusu olmaz. Ayrıca bu futbolcularda mücadele, forma aşkı filan arama. Artık sahada Hasan Şaş, Hakan Şükür gibi formasını hem teriyle hem gözyaşıyla ıslatacak futbolcular yok. Haftaya oraya Rijkaard'la gidersek 6-0 olur 7-8...

Rikaard: Koridor gibi Boşluk bırakıyoruz.

Rijkaard istifa etmez beyler. Tazminatini almak icin kalir. Kovulmasini bekler.

Rİjkaard : İstİfa etmİyorum . !

Rijkaard: ''İstifa Etmiyorum''

bu ciddiyse eger cok buyuk skandal

Dogru.. Zaten ondan az once tercuman'i elestirdim. : Muhabir: 'Rijkaard ve futbolcular önümüzdeki haftayi mi düsünüyordu? '

Rijkaard: 'Önce bu maça odaklanmamiz lazimdi. Ben odaklandim, futbolcular'in düsüncelerini onlara sorun' dedi..

Tercuman:' Önce bu maça odaklandik. Yani diger maçi düsünmedik.' dedi..

etme etme çok iyi iş yapıosn

Geri
Üst Alt