- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu
biz PEŞİNDEYİZ yönetim peki siz neyin peşindesiniz ?
biz PEŞİNDEYİZ yönetim peki siz neyin peşindesiniz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğerlerine katılıyorumda barosu bonservissiz göndermek ne demek sanki yerine adebayoru alacak yönetim.Kewell yaşlandı artık,mümkünse seneye de gitsin yazık adama.
Baros bu takımda kariyerini bitirdi, derhal bonservissiz gönderilmeli , çok yazık ediliyor Baros'a.
Arda da mümkünse artık Avrupa'ya gitsin, mental olarak Türk medyasını vs. kaldıramıyor.
Kural hatası falan deniyordu.İş çıkar mı ordan?![]()
Kanaltürk son dakika: Baros derbide yok.
enayimi istifa edecek,adamın klüpde 5 milyon euro tazminatı var,bende olsam gitmem tabi ancak etik değil bu davranışlar yönetimde bu anlamda sıkıntılı zira sezon sonu gidecek bir teknik adama 5 milyon euro vermek işlerine gelmiyor ama olası bir fener hezimeti işleri karıştırabilir çünki daha önce dediğim gibi şuan hiç bir oyunucunun reijkaardı sevmediğini düşünüyorum ben hala,öyleki hiç bir oyuncu %10 bile oynamıyor dolayıs ıle kasım ayı itibari ile tamammı devamı göreceğiz reijkaardla ama geminin artık yürümedi tam tersine battığını görüyoruz malesef..
yahu benim 30 senedir bir GS maci kacirmisligim yok
orta sahada rakibi arkadan yetismeyip ceken ve 3 sari kart gordugumuz bir donem hatirlamiyorum
bu adamlari direk ama direk yarini beklemeden atacaksin
yahu benim 30 senedir bir GS maci kacirmisligim yok
orta sahada rakibi arkadan yetismeyip ceken ve 3 sari kart gordugumuz bir donem hatirlamiyorum
bu adamlari direk ama direk yarini beklemeden atacaksin