STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu

Yönetim yarın için Fatih Terim'den randevu istemiş..Telegol

Abdul kader keita , haldun üstünel.

kanaltürk: fatih terimden randevu alınmış yarın görüşmek için.

ARkadaşlar biz bu zihniyetle devam edildiği sürece haftaya Fener bize bi 6 daha atarsa kimse şaşırmasın. HAftaya UFUK ta yok maalesef. Merak ediyorum gerçekten haftalarca hayatı boyunca defansın göbeğinde oynamış bir adam olan Ali Turandan sağ bek yaptıkta Neill yoksa bu adamı neden göbekte oynatmyoruzda Hakan Balta oynuyor. Galatasarayı Avrupadan tek başına eleyen bir adam Hakan Balta. Çok ağır çok ukala. 4-3-3 oynadığımız söyleniyor. ya ben 4-3-3 ü yanlış anlıyorum yada bizim oynadığımız oyunun onunla alakası yok. Kendi sahamızda maça çıkıyoruz tek forvet Baros. Elimizde kule gibi bir forvet var Mehmet Batdal. yapı olarak tam Barosun yanında oynayacak bir adam. Baros'unda acilen ihtiyacı olan bir isim. Adam her maç tek başıuna en az 3 kişyle savaş veriyor. Acilen Galatasaray'ın 2 forvete dönmesi gerekiyor. Ayhan AKMAN,Hakan BALTA, SErvet ÇETİN, Gökhan ZAN, GAlatasaray formasına artık yakışmayan isimler. Bir an önce takımından uzaklaştırılması gereken isimler. Bu GALATASARAY artık çift forvet oynamak zorunda. Yoksa artık hiç bir şey beklenemesin.

Kanaltürk - telegol:

Yarın yönetim terim ile görüşme talebinde bulunacak..

Kanaltürk: Galatasaray yarın Fatih Terim ile görüşecek.

Ertem Sener bir tweet gecmis

Ertem Sener;gs ,fener maçına rijkaard ile çıkacak...spekülasyonlara inanmayın bu kesin ve net konuşuyorum.bir bildiğin mi var diyenler için EVET diorum. fener maçının skoru ne olursa olsun rijkaard gidecek ve özlenen O gelecek

Haydaaaa! Dön baba dönelim, dön baba dönelim. Arkadaş Dön gel "kar"hanesi mi burası ? Tövbe tövbe yaaa

Ertem Sener bir tweet gecmis

Ertem Sener;gs ,fener maçına rijkaard ile çıkacak...spekülasyonlara inanmayın bu kesin ve net konuşuyorum.bir bildiğin mi var diyenler için EVET diorum. fener maçının skoru ne olursa olsun rijkaard gidecek ve özlenen O gelecek

Yönetim İstifa!!!!:mad:Defolun gidin.!!!

kanalturk'te serhat soyledi simdi yonetim Fatih Terim'den randevu istemis guya :rolleyes:

zorla getirecekler offf

İnşallah Fatih Terim Gelmez

Viktoria ile Florquınle Bülent Akınla Barcelonaya kafa tutan Lucescu değilmiydi.Lucescuya 11 tane çaycı ver ilk 3e oynayacak takım yaratır.

Fatih Terim gelsin en azından Mustafa Sarp'ı oynatmaz, eminim. Alt yapıdan bir kaç oyuncuyu alır, onlara şans verir.

Skibbe gönderilip, başkası gelince "o dönem, o anki psikoloji" çok daha iyi olacağımızı sanan taraftar yüzünden bugün aynı duruma yine düştük.

Tarih tekerrürden ibarettir.

Rijkaard kovulur, Hagi / Terim vs. bir başkası gelir. Sezon sonuna kadar veya gelecek sezon ortasına kadar bu kadroyla çok doğal olarak Skibbe gibi, Rijkaard gibi istenileni "yine" veremez ve kovulur.

O sırada şimdi Skibbe'ye yapıldığı gibi Rijkaard içinde "boşuna gönderildi" yorumları yapılır.

Ama bir yandan artık başımızda o ara kim varsa, kadro kalitesinde değişiklik olmadığı için o da "kovulmalı, istifa etsin" tarzı mesajlara, protestolara mağruz kalır.

Alıştık artık.

Geleceğe Dönüş filmine döndü lan bu iş.

Gökmen Özdenak: ''Rijkaard'ın tazminatı 2 milyon euro. Galatasaray bana göre Rijkaard'ı kovmak istiyor ama onlar da ne yapacaklarını bilmiyor''.

ya hani kanaltürkü protsto ediyoduk:o hani erman ,arda falandı?

özlenen O gelecekmis pehh.. biz kimseyi özlemedik Bizim tek özledigimiz Galatasaray! Fatih Terim Milli takim ve Galatasaray olmasa yillardir issiz issiz dolanacakti. Nedense milli takimin basindayken teklif aliyorum diyordu, ama kovulunca bosta geziniyor. Yemezler.. !

Geri
Üst Alt