STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu

Gerets inşallah gelmez. Terim yada Lucescu gelsin.

İlla birisi gelecekse Gerets gelsin.

Nerelerde Gerets?

Hali hazirda istifa eden tazecik Thomas Doll var :D koptu geliyor reis! ;)

Terim gelirse yanında taffarel,HAGİ,popescu,H.Şükürüde getirmesi lazım.

Gerets Fas Milli takiminda degilmiydi.

Ayhan'a laf atmayn en çok mücadele edenlerden biriydi.Kötü oynayabilir ama adam mücadele ediyor.

Rijkaardın röportajı

Tribünlerde hakkında yapılan istifa tezahüratları ve maç hakkındaki görüşleri sorulan Rijkaard şunları söyledi:

Mağlubiyetten dolayı taraftarın tepki göstermesi normal. Biz Fenerbahçe maçından önce sadece bu maça konsantre olmuştuk ama istediklerimizi yapamadık.

Erken gol yememiz, bizi çok olumsuz etkiledi. İstemediğimiz bir mağlubiyet almış olduk.

Hakemin ilk golde verdiği kararı da eleştiren Hollandalı teknik adam "İlk golden önce yan hakem bayrak kaldırdı ve oyuncularım bu bayrak nedeniyle durakladı. Bu da bize pahalıya patladı. Aslında kural gereği oyunun durması ve topun tamamen durduktan sonra başlaması gerekiyordu." şeklinde konuştu.

Rijkaard sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben bir teknik adam olarak istifa seslerine alışkınım. İşler iyi giderse herkes sizin arkanızdadır, ama kötü gitmeye başlayınca bu tarz şeyler olur. Şunu söyleyebilirim ki, taraftarımızı bu sonucu haketmedi."

Bundan sonra gelecek teknik adama şimdiden dua edelim.Hem yönetim hem teknik direktör tarafından mahfedilmiş bir takım bırakılacak.Özellikle teknik adam tarafından..

Türk oyuncuların çoğunu rijkarddı koruyabilmek adına kaybettik..Geçen sene kaliteli yabancıları kaybettik..Bu sene de misimovici canayı kaybediyoruz kaybettik belki de

Niye sabretmedik o zaman?Niye arkasında durmadık?Herşeyin değerini kaybettiğinizde anlamayın artık.
Ben adamın değerini zaten biliyordum. En çok savunanlardan biriydim. Ancak o zaman hedefler o kadar yükselmişti ki

Şampiyonlar liginde çeyrek final bile taraftarı kesmiyordu. Birde Terim dönemindeki gibi baskı futbolu oynanmıyordu kontrollü futbol oynanıyordu. Taraftar ise 2000 yılı futbolunu istiyordu.

luce

Galatasaray'in ve Türk futbolunun en büyük zaafi, her basarisizlikta önüne degil, geriye bakmasi. Gerets, Daum, Lucescu, Fatih Terim.. Benim bildigim hepsi kovuldu bunlarin Türkiye'den?! Bir kac seneye de Skibbe ve Rijkaard'i cagiririz. Hiddink'i de kovup onu da geri cagirdik nasil olsa. Hakkaten hakediyoruz galiba bazi seyleri. Sonra da Türk futbolu niye ilerleyemiyor..? Ileriye gitmek istiyorsaniz, geri geri yürümek pek mantikli olmadigi icin olabilir mi?!

Rijkaard kovulup Terim gelirse ben artik GS basketbol takimin maçlarini fln izlerim.

Harbi gelmesin ya Allah askina Fatih Terim gelip Rijkaard gitmesin.

Yapmayin bunu bize bir 10 senemizi daha çope atmayalim ya

mustafa sarp ve ayhan kadrodışı bırakılmadıkça izlemiyorum GalataSaray ı... gsstore dan hic birsey almayacagım,ayrıca ligtv yide kapattırıyorum yarın. 1 degil 2 degil bunlar cok oldu. genc yasımda saclarım yolmaktan saç kalmadı bende.

Geri
Üst Alt