STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu

Bize biraz deli biraz başarıya aç bi teknik direktör , agresif bir adam lazım Fatih Terim gibi ama o değil...:) Hagi gelebilir bence yada büyük bir cesaret gösterip bu sene hiç bieşy beklemeyip uzun yıllar takıma önderlik edebilcek bir isim BÜLENT KORKMAZ gelebilir. Bu takım buraya gelene kadar gösterilen tolerans bence bu isimlerede gösterilirse uzun yıllar antrönr sorunu yaşamayız.

Baros Hos Gerisi Bos

Abicim ilk iş rijkaard gidecekse sağlıklı düşünülüp iyi bir T.D ün gelmesidir şu aşamada yoksa kendi çıkarlarına derbiden sonra rijkaardı şutlarlar fatih terim gelir herkez susar :( İlk iş HALDUN ÜSTÜNELDİR !!!!

Hiç bir zaman Manchester yada Arsenal gibi büyük bir kulüp olamayacağız !

Ya Fatih Terim yada Hagi ikisinin disina cikmaz.Ben Hagi taraftariyim,Terim olursada kabulum.

benim tahminim Rijkard fb maçında takımın başında olcaktır ama fb maçının skoru ne olursa olsun o maç sonunda görevine son verilecektir. Aklıma gelen hoca adayları Florya atmosferini daha önce solumuş hocalar Hikmet Karaman , Abdullah Avcı , Fatih Terim olabilir. Bunların dışında yerli Ersun Yenal düşük bir ihtimal olabilir. Yabancı hocalardan da aklıma gelen ilk isim Eric Gerets ve Hagi ama bunlar sadece bi tahmin ve temenni :)

Ah ulan ah ne hallere düşürdünüz koskaca Galatasarayı

Rijkaard kovulup Terim gelirse ben artik GS basketbol takimin maçlarini fln izlerim.

Harbi gelmesin ya Allah askina Fatih Terim gelip Rijkaard gitmesin.

Yapmayin bunu bize bir 10 senemizi daha çope atmayalim ya

derbiyi bekliyorlar umarim ters bir sonuc cikar orada gonderemezler :)

Ulan neleri atıyorum içinden ama Bu Galatasaray atılmıyor ya atılmıyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(:(

daha fazla söze gerek yok :(

hagiyi çok isterim Galatasarayın başında görmek ama bu takımın değil,bu yönetimimle hiç değil..

Tamam Rijkaard başarısız olabilir ama adamını kovalamaktan aciz kalıp şortundan formasından çekip,ceza sahasında adama durup bakan futbolcuları suçlayan neden yok yahu?

Terim gelirse yanında taffarel,HAGİ,popescu,H.Şükürüde getirmesi lazım.

Türk futbolu niye yillardir yerinde sayiyor diye soran bir adama bu mesajini gösterebiliriz. Cevap zihniyet! Kimse ileriye bakmiyor ki kardesim, nasil ilerleyelim.

Fatih Terim gelirse kesinlikle derbi öncesi gelmez imparatorun bu riski göze alacağını sanmıyorum bu kadar eksikle fb maçına çıkmak istemez. Derbiden sonra gelir

beyler bizi kadiköyde 5 lerler ben size diyeyim

sonuç itibari ile taraftarda bölünmüş vaziyette.

kerkezin söylediği teknik adamlar eski teknik direktörlerimiz,bazıları yabancı bazısı yerli ama gerçek şuki klüpde taraftarda şuan büyük kaosda.

şu yaşıma kadar hiçbir fener maçı öncesi böyle kaos ortamı ile kadıköye yada sami yene gitmedik ,birde bakarsınız süpriz bir galibiyet alınır dahada karmaşık bir hal olur ortam bilemiyorum ama kadıköyde ya büyük fark yiyecez yada kazanacaz ortası yok gibi görünüyor.

Maalesef yürümüyor Rijkaard´la. Ne kadar üzülsem de. Oyuncular kendini kaybetmis ya. Yaziklar olsun. Ama yönetim de istifa etsin.

Geri
Üst Alt