STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Hakeme bağlı. Hakem tarafsız yönetirse Fenerbahçe kırmızı kart görür kesin.

Geçen sene maç tatil olması gerekirken maçı devam ettiren.

Baros'u sakatlayan Emre'ye kırmızı kart vermesi gerekirken pozisyona bile faul demeyen hakem.

Keita suratına gelen şişeyi 4. hakeme götürdüğü için sarı kart veren hakem olursa kesin kırmızı yeriz.

Adam gibi hakem ve biraz sans lazim bize. 2006 ve 2009 yilinda tipa tip ayni sacma sapan golu yemisik Alex'den. Suanda ligtv'de son 10 yilda oynanan debileri gösteriyorlar ve yedigimiz gollerin %90'i sacma sapan pozisyonlardan.

Ben olsaydım, şöyle bir kadroyla çıkardım. Defans hattını geride kurup, kontrataklarla iş yapabiliriz. Orta sahada Cana-Barış ikilisinin sert, enerjik oyunlarına ve Elano’nun oyunu geriden yönlendirmesine ihtiyacımız olucak. Bu maçta en büyük umudum Misimovic. Öndeki iki oyuncuya servis yapıcak ve kaleyi her fırsatta etkili şutlarla yoklayacak bir oyuncu. Son Ankaragücü maçında oldukça iyi oynadı, bu maçta o futbolunun üstüne koymasını bekliyorum. Ek olarak; maçın favorisinin Fenerbahçe olması bizim açımızdan avantajdır.

- Emirhan -

- Serkan - Neill - Ahmet - İnsua -

- Cana -

- Barış - Elano -

- Misimovic -

- Pino - M.Batdal -​

Fark yiyeceğiz.İki takımın kadro kalitesi arasında dağlar var.

Hiç duygusal davranamıyorum, kadro kalitesini bilemem ama oynanan futbollar arasında uçurum var malesef...Son zamanlardaki futbolumuzla Samiyende bile yenemeyiz ki Kadıköyde mi yeneceğiz? Puan umudu olanlara şaşırdım doğrusu :/ Fark yemediğimiz her sonuç iyidir demedi demeyin..

n589408920_366727_122.jpg

Saldır Cimbombom

Sensin Şampiyon

Ne Beşiktaş ne Fener ne de Trabzon Video | Facebook

Arkadaşlar, karamsarlık yeter bu kadar!

Artık havaya girme vakti! Bu kadar gamsız olmamalıyız. Ne olursa olsun, sonuçta Galatasaray'dan bahsediyoruz! İnanmak, başarmanın yarısı! Kral ve Hagi'nin gelişi ile çok farklı hava ile çıkacağız kadıköy'e..

Eski açık İntikam!" desene!
tezahuratlarımızla gideceğiz!

Kaybedecek daha fazla bir şeyimiz yok! Her zaman ki maç günü formalarımızla sokakları renklendirmeliyiz. Forumun havası beni çok geriyoor! İyi değil bu. İnanarak, hissederek ve yaşayarak tüm kalbimizle şavaşmalı ve mücadele etmeliyiz ve asla ama asla vazgeçmemeliyiz! Bize hiç mi hiç yakışmıyor bu yorumlar! Hayat devam ediyorsa eğer, bu, hayatın devam edebileceğinin işaretedir. Herşey geride kalmalıdır. Bu işareti daha dikkat çekici hale getirmek içinse bir 'şahlanma' yeter. Ben inanıyorum ki, biz bu oyunu alırız! Unutmayın, oyunun tek kuralı, pes etmemek!

siz bu maçı alın azrail canımızı!

Gaza gelmeye çalışıyorum yok arkadaş.Açıyorum en gaz marşları,şarkıları falan.Resimlere bakıyorum.Sonra 5 saniye geçiyor,Servet'i,Sarp'ı düşünüyorum.Aykut'un karşısında Niang'ı düşünüyorum.

Umudum yüzde 10,o da Servet,Mustafa ve Hakan Balta 3'lüsünün oynamaması durumunda.Eğer 3'ünden 1'i oynasa bile.3'ün 1'ini alırız.

Umarım maç sonunda çatır çatır yerim bu lafları.

eger Rijkaard ile gideceksek derbiye, servet ve hakan kesinlikle ilk 11'de olmaz sarp belki.. cunku adam cikti beni sabote ettiler defans 3 tane birbirine benzeyen gol yedi ben hayatimda boyle birsey gormedim dedi.. Rijkaard'la gidecegimizi varsayarsak ben bu 11'i bekliyorum..

Aykut

Sabri-G.Zan(A.Turan)-Neill-Insua

Cana-Ayhan(Baris)

Misimovic

Elano-Baros(Batdal)-Kewell​

yeneriz yeniliriz ama bu kadro is yapar..

produktion_011_pop.jpg

Ligtv derbide ilk defa Spidercam kullanacak.

Gökhan Zan ve Ali Turan yan yana oynarsa, Niang tek başına 5 gol atar bize.

- Volkan -

- Gökhan - Lugano - Yobo - Caner -

- Emre - Topuz -

- Dia - Alex - Stoch -

- Niang -​

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i.

b22186d9b9ce4df6b38385a5de705f22_m.jpg

Hepiniz METİN gibi oynayın!

Yok sana demedim. Neill oldu ki bir şanssızlık oynayamadı, o zaman mecbur Gökhan Z. ve Ali Turan oynar, Niang'da dalga geçer.

umarim Neill ve Kewell sahada olurlar demekten baska birsey gelmiyor aklima..

Geri
Üst Alt