Berk Ercan
Kırmızı Üye
- 26 Kasım 2008
- 1.529
- 0
- 1.306
Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00
Ne havası ya? Utanırım ben bu videoları facede paylaşmaya. İnsan içine çıkacak yüzüm kalmaz Pazartesi sabahı. Kendinize gelin arkadaşlar takım gerçekten olabileceğinin en kötü durumunda.
Saldır Cimbombom
Sensin Şampiyon
Ne Beşiktaş ne Fener ne de Trabzon Video | Facebook
Arkadaşlar, karamsarlık yeter bu kadar!
Artık havaya girme vakti! Bu kadar gamsız olmamalıyız. Ne olursa olsun, sonuçta Galatasaray'dan bahsediyoruz! İnanmak, başarmanın yarısı! Kral ve Hagi'nin gelişi ile çok farklı hava ile çıkacağız kadıköy'e..
Eski açık İntikam!" desene! tezahuratlarımızla gideceğiz!
Kaybedecek daha fazla bir şeyimiz yok! Her zaman ki maç günü formalarımızla sokakları renklendirmeliyiz. Forumun havası beni çok geriyoor! İyi değil bu. İnanarak, hissederek ve yaşayarak tüm kalbimizle şavaşmalı ve mücadele etmeliyiz ve asla ama asla vazgeçmemeliyiz! Bize hiç mi hiç yakışmıyor bu yorumlar! Hayat devam ediyorsa eğer, bu, hayatın devam edebileceğinin işaretedir. Herşey geride kalmalıdır. Bu işareti daha dikkat çekici hale getirmek içinse bir 'şahlanma' yeter. Ben inanıyorum ki, biz bu oyunu alırız! Unutmayın, oyunun tek kuralı, pes etmemek!
Ne havası ya? Utanırım ben bu videoları facede paylaşmaya. İnsan içine çıkacak yüzüm kalmaz Pazartesi sabahı. Kendinize gelin arkadaşlar takım gerçekten olabileceğinin en kötü durumunda.