STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Saldır Cimbombom

Sensin Şampiyon

Ne Beşiktaş ne Fener ne de Trabzon Video | Facebook

Arkadaşlar, karamsarlık yeter bu kadar!

Artık havaya girme vakti! Bu kadar gamsız olmamalıyız. Ne olursa olsun, sonuçta Galatasaray'dan bahsediyoruz! İnanmak, başarmanın yarısı! Kral ve Hagi'nin gelişi ile çok farklı hava ile çıkacağız kadıköy'e..

Eski açık İntikam!" desene!
tezahuratlarımızla gideceğiz!

Kaybedecek daha fazla bir şeyimiz yok! Her zaman ki maç günü formalarımızla sokakları renklendirmeliyiz. Forumun havası beni çok geriyoor! İyi değil bu. İnanarak, hissederek ve yaşayarak tüm kalbimizle şavaşmalı ve mücadele etmeliyiz ve asla ama asla vazgeçmemeliyiz! Bize hiç mi hiç yakışmıyor bu yorumlar! Hayat devam ediyorsa eğer, bu, hayatın devam edebileceğinin işaretedir. Herşey geride kalmalıdır. Bu işareti daha dikkat çekici hale getirmek içinse bir 'şahlanma' yeter. Ben inanıyorum ki, biz bu oyunu alırız! Unutmayın, oyunun tek kuralı, pes etmemek!

Ne havası ya? Utanırım ben bu videoları facede paylaşmaya. İnsan içine çıkacak yüzüm kalmaz Pazartesi sabahı. Kendinize gelin arkadaşlar takım gerçekten olabileceğinin en kötü durumunda.

Ne havası ya? Utanırım ben bu videoları facede paylaşmaya. İnsan içine çıkacak yüzüm kalmaz Pazartesi sabahı. Kendinize gelin arkadaşlar takım gerçekten olabileceğinin en kötü durumunda.

Galatasaray'lılığından utanıyorsan, Galatasaray'ı savunmaya utanıyorsan yazık derim sana.

- Volkan -

- Gökhan - Lugano - Yobo - Caner -

- Emre - Topuz -

- Dia - Alex - Stoch -

- Niang -​

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i.

Bu kadroda en zayıf yerler canerin oldugu sol bek bolgesi ve topuzun cok defansif olmaması nedeniyle orta saha(tabi dia ve stochda).Bizim kendi sorunlarımızı bırakıp bu zayıf bolgelerden vurmamız gerekir.

Cozum nedir? cozum sag acıga pino veya sabride olabilir ama mutlaka hızlı bir adam koyacaksın(veya aydın) caneri o bolgede hataya zorlayacaksın.Ayrıca en onemlisi orta sahada barış ayhan cana uclusunu oynatıp orta sahada hakimiyeti elinde tutacaksın (keşke bu bolgede elano formda olsada ayhanın yerine o oynasaydı). Bu iki maddeyi artık mac gunu başımızda kim olur bilemem ama uygularsa bir suprize imza atarız diye dusunuyorum.

Mesela bu solediklerimi gormek zor bişey deil ama Rijkaard efendi bunların yarısını bile yapmadı 1.5 seneden beri..

Galatasaray'lılığından utanıyorsan, Galatasaray'ı savunmaya utanıyorsan yazık derim sana.

Ya ne alakası var arkadaşım. Hayalperest miyim yahu ben? Adama gülerler, dalga geçerler. Fenerbahçe ile aramızdaki kadro kalitesi dağlar kadar arkadaşlar. Benim Galatasaraylığımdan hiç kimse şüphe etme haddinde değildir. Benim ne kadar Galatasaraylı olduğumu en iyi ben ve çevrem bilir. Ancak şu maç için çıkıpta hiç bir Fenerliyle iddialı konuşacak kadar kafayı yemedim.

Ben de utanmam, tartışırım ama paylaşmam. O kadar iddia'nın sonunda bişey olmak kötü koyuyor.

Ayrıca Galatasaraylılığımdan utanacak kadar demişin. Ben Galatasarayımdan utanmam. Oynayacak olan futbolculardan, çıkabilecek sonuçlardan utanırım.

Bu kadroda en zayıf yerler canerin oldugu sol bek bolgesi ve topuzun cok defansif olmaması nedeniyle orta saha(tabi dia ve stochda).Bizim kendi sorunlarımızı bırakıp bu zayıf bolgelerden vurmamız gerekir.

Cozum nedir? cozum sag acıga pino veya sabride olabilir ama mutlaka hızlı bir adam koyacaksın(veya aydın) caneri o bolgede hataya zorlayacaksın.Ayrıca en onemlisi orta sahada barış ayhan cana uclusunu oynatıp orta sahada hakimiyeti elinde tutacaksın (keşke bu bolgede elano formda olsada ayhanın yerine o oynasaydı). Bu iki maddeyi artık mac gunu başımızda kim olur bilemem ama uygularsa bir suprize imza atarız diye dusunuyorum.

Mesela bu solediklerimi gormek zor bişey deil ama Rijkaard efendi bunların yarısını bile yapmadı 1.5 seneden beri..

Baros yetişemezse forvette Pino denenebilir, hızlı birisi çünkü bize bu gerekli.

Serkan-Neill-xx-Insua

Cana-Barış

Sabri-Misimovic-Kewell

Pino

Böyle birşey düşünülebilir.Misimovic'in attığı ara paslarla Lugano ve Yobo çok zorlanır. Pino çok hızlı çünkü.

xx yerine kimi yazsam bulamadım.

Ya ne alakası var arkadaşım. Hayalperest miyim yahu ben? Adama gülerler, dalga geçerler. Fenerbahçe ile aramızdaki kadro kalitesi dağlar kadar arkadaşlar. Benim Galatasaraylığımdan hiç kimse şüphe etme haddinde değildir. Benim ne kadar Galatasaraylı olduğumu en iyi ben ve çevrem bilir. Ancak şu maç için çıkıpta hiç bir Fenerliyle iddialı konuşacak kadar kafayı yemedim.

İddialı konuş demiyorum ki.

Ama en azından umudunuz olsun.

Galatasaray var ortada.

İsmimiz yeter umut etmek için.

Öyle kesin yeniliriz, bizimle dalga geçerler falan bırakın bunları artık.

İyi söylüyorsun da Caner geçen sene bizde oynadığı gibi değil , Aykut Kocaman ile daha dengeli oynuyor bekte , savunmasını geliştirmiş . Santos oynarsa dediğin mantıklı . Gerçi sol bek olmadan bile çıksalar Pino ya da Serdar bir b.k yapamaz .

Baros yetişemezse forvette Pino denenebilir, hızlı birisi çünkü bize bu gerekli.

Serkan-Neill-xx-Insua

Cana-Barış

Sabri-Misimovic-Kewell

Pino

Böyle birşey düşünülebilir.

3 sene önce Arsenal-Fenerbahçe maçını hatırlayın. Bence bu tip bir anlayışla çıkmalıyız. Hatayı beklemeliyiz. Ofans oynayabilecek bir kadromuz olsaydı zaten bu halde olmazdık! Bence defansif bir kadroyla çıkıp defansif anlayışı ve disiplini maç sonuna kadar bırakmamalıyız. Fenerbahçenin olası bir hatasını beklemeliyiz. Aksi taktirde yapacağımız zaten hiç birşey yok.

maçın ilk 5 dakikasında herşey belli olur,baktım fener akın akın geliyor orta sahamızı çok çabuk geçiyolar,her atakları tehlike oluyor,bizde organize olamıyor,topu bile kontrol edip pas atmakta güçlük çekiyorsak maçı izlemekten vazgeçerim.

Maçın ilk 5 dakikası önemli değil. İlk 15 dakika da gol yersek zaten maç kopar. Ama ilk yarıyı berabere fln götürürsek, belki birşeyler olur.

Keşke aksi olsa. Topu ortasahada tutup top çevirebileceğimiz 3 adet adam sayın desem 1 tane bile sayamayacak durumdayız.

dun yanlis duymadiysam caner sari kart cezalisi dedi spiker, yanlis mi duydum acaba? :allaalla6vr:

Serkan-Neill-xx-Insua

Cana-Barış

Sabri-Misimovic-Kewell

Pino

Böyle birşey düşünülebilir.

Hayır kesinlikle Batdal oynamalı.Neden? Bikere herturlu acayip bi pres yicez ve tabiki oyuncularımız her fener macında oldugu gibi eli ayagı birbirine dolaşacak.Dolaşınca nolcak topu ileriye doru dikicez.Bu toplarda bilinçli olmayacagı icin pinoya falan gelmeyecek.Ama Batdal hem fizigiyle savunmayı zorlar hemde arkası donuk bu topları alabilir.Bu faktoru kullanmamız şart.Cunku takımımız iki top yapamıyor oyuzden bizim en fizikli adamlarla oynayıp topu kaldırmamız lazım cunku fenerde kısa boylu oyuncu sayısı cok ornek: dia stoch emre gokhan hava topu alabilecek bi luganoyla yobo var. Ozaman duran topta tehlike yaratmamız lazım. Mesela bi duran top kullanıyoruz lugano serveti yobo neilli tutuyo diyelim cana ve batdalda fizkli oyuncular ve oynarsa barış bunları tutucak oyuncu yok fenerde.Bunları uygulayalım ama Rijkaard olursa bunların hiçbiri olmaz o ayrı..

fener salaklik edip deli gibi saldirirsa sansimiz var

yok kontrollu oynarlarsa biteriz

Hayır kesinlikle Batdal oynamalı.Neden? Bikere herturlu acayip bi pres yicez ve tabiki oyuncularımız her fener macında oldugu gibi eli ayagı birbirine dolaşacak.Dolaşınca nolcak topu ileriye doru dikicez.Bu toplarda bilinçli olmayacagı icin pinoya falan gelmeyecek.Ama Batdal hem fizigiyle savunmayı zorlar hemde arkası donuk bu topları alabilir.Bu faktoru kullanmamız şart.Cunku takımımız iki top yapamıyor oyuzden bizim en fizikli adamlarla oynayıp topu kaldırmamız lazım cunku fenerde kısa boylu oyuncu sayısı cok ornek: dia stoch emre gokhan hava topu alabilecek bi luganoyla yobo var. Ozaman duran topta tehlike yaratmamız lazım. Mesela bi duran top kullanıyoruz lugano serveti yobo neilli tutuyo diyelim cana ve batdalda fizkli oyuncular ve oynarsa barış bunları tutucak oyuncu yok fenerde.Bunları uygulayalım ama Rijkaard olursa bunların hiçbiri olmaz o ayrı..

Oyun yapısına göre değişir.

Senin dediğin de mantıklı senin açından.

Ama dan dun oynarsak işimiz zor.

Benim dediğim kapanıp kontra ataklarla rakibi vurmak.

İyi söylüyorsun da Caner geçen sene bizde oynadığı gibi değil , Aykut Kocaman ile daha dengeli oynuyor bekte , savunmasını geliştirmiş . Santos oynarsa dediğin mantıklı . Gerçi sol bek olmadan bile çıksalar Pino ya da Serdar bir b.k yapamaz .

Ah o Caner yok mu, tam bir şerefsiz. Geçtiğimiz sezon ASY'de 1-0 kaybettiğimiz maçta her ortası tribüne, şutları dağlara gitti. Bir pozisyonda da 3'e 2 yakalamıştık, pas vermek yerine kaleye vurdu, top dağlara taşlara gitti.

Tek çare İnter´in yaptığı gibi 11 kişi yarı sahamızda savunma yapmak , yoksa helva gibi dağılırız .

Geri
Üst Alt