Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu
Elimizdeki kadro aslında iyi bir kadro türkiye ligi için bunu daha öncede söylüyordum ama bu kadroyu yönetemiyorsanız o zaman messi olsa takımda bir şey çıkmaz bu takımdan.Hagi de basın toplantısında bunları söyledi,2 günde ancak bunu yapabildim devamı getireceğim çünki futbolu herkezden çok seviyorum futbol benim hayatım dedi.Bu açıklamalar herşeyi açıklıyor zaten.Reijkaard ile sezon başı yollar ayrılmalıydı,ayrolmadığı için bu duruma geldik.Geçen hafta tel tel dökülen takıma bir bakın şimdi,demekki bir potansiyel var.Bir takımda saygı-sevgi bitmişse o takımda bitmiş demekdir,reijkaard bu noktada bocaladı.
İşin gerçeği haginin bu kadar olumlu bir giriş yapacağını tahmin etmemişdim.Haginin teknik direktörlük konusu benim için soru işrateriydi ve takımın gidişatı nedeni ile yenileceğimizi tahmin ediyordum ama futbol o kadar enteresan bir oyunki oyuncularda teknik adamlarda doğru adımları attınca olumlu sonuçlarda geliyor.Benim burda en büyük ümidim haginin teknik direktörlükde başarıya aç olması ve çok bildiği,sevdiği bir kulüpde çalışması olarak görüyorum.İşinide seviyor olması ve futbolda altyapı anlamındada çalışıyor olması benim açımdan en büyük umuttur.Bu beraberlik,1 puandan çok hagi ve takıma güven aşılamışdır.Biz beraberliğe değil,yapılan mücadeleye sevindik,ayrıca galibiyetide kaçırdık.
Aykut kocaman bile yarım bırakıp gitti basın toplantısını çünki oda kabul etti Galatasarayın doğru taktikle çıktığını.
Hagi gerçekten futbolu özlemiş ve fantazi yapmadan bir oyun kurgusu ile çıktı maça.İleride olumlu şeyler göreceğimize artık eminim,hagide oyuncularda beni yanılttı hepsini kutluyorum.