STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Hosbulduk Abicim. Girmedigim donemde her zaman yanimda oldun, bunu burdan belirtmek istiyorum ve sana minnetdarim biliyorsun.

90 dakka bizi dinlediler, islikdan baska bir sey yoktu, taraftarin performansina lafim yok, helal olsun ama sadece sonda Sabriyi cagirmalari filan bazi seyler abartiydi bence. :Z6:

(Ki az Sonra Sabrinin cektirdigi 3lu videosunu ekleyecegim.)

Seni burada görmek çok güzel.Gönül isterdi ki galibiyet sonrası olsaydı.Sağlık olsun.

Şunuda gördük ki.Rijkkard'ı sabote etmek için oynamayan futbolcularımız varmış.Helal olsun,yazıklar olsun.

Futbolcuları savunmak için yazmıyorum ama şunu da gördük Elano ve Pino'yu Rijkaard kullanamıyormuş.

Alex : Hagi ile kıyaslanmak bana mutluluk verir demiş. :lol:

Fenerlilere verilecek en güzel cevap:

Tek sevinciniz bizi Kadıköyde yenmenizdi onu da elinizden aldık :asd:

Hadi şimdi başka birşey bulun sevinecek :asd:

Hosbulduk Abicim. Girmedigim donemde her zaman yanimda oldun, bunu burdan belirtmek istiyorum ve sana minnetdarim biliyorsun.

90 dakka bizi dinlediler, islikdan baska bir sey yoktu, taraftarin performansina lafim yok, helal olsun ama sadece sonda Sabriyi cagirmalari filan bazi seyler abartiydi bence. :Z6:

(Ki az Sonra Sabrinin cektirdigi 3lu videosunu ekleyecegim.)

Hoşgeldin.

3'lünün videosu feci olur. Hatta index'e bile konabilir.

6-0'ı Bilenler, Neden 7-0'ı Bilmezler...10 Sene Diye Yırtınanlar Neden 28 Seneyi Görmezler?...UEFA Kupası'na Tesadüf Diyenler, Neden Türkiye Kupası'na Hasret Giderler?...Biz Ayak Yapmayız, Ayak Basarız...Lafla Peynir Gemisi Yürütmeye de Çalışmayız...3-5 Maç Kaybettik Diye de Takımı ... Yarı Yolda BIRAKMAYIZ..

Elimizdeki kadro aslında iyi bir kadro türkiye ligi için bunu daha öncede söylüyordum ama bu kadroyu yönetemiyorsanız o zaman messi olsa takımda bir şey çıkmaz bu takımdan.Hagi de basın toplantısında bunları söyledi,2 günde ancak bunu yapabildim devamı getireceğim çünki futbolu herkezden çok seviyorum futbol benim hayatım dedi.Bu açıklamalar herşeyi açıklıyor zaten.Reijkaard ile sezon başı yollar ayrılmalıydı,ayrolmadığı için bu duruma geldik.Geçen hafta tel tel dökülen takıma bir bakın şimdi,demekki bir potansiyel var.Bir takımda saygı-sevgi bitmişse o takımda bitmiş demekdir,reijkaard bu noktada bocaladı.

İşin gerçeği haginin bu kadar olumlu bir giriş yapacağını tahmin etmemişdim.Haginin teknik direktörlük konusu benim için soru işrateriydi ve takımın gidişatı nedeni ile yenileceğimizi tahmin ediyordum ama futbol o kadar enteresan bir oyunki oyuncularda teknik adamlarda doğru adımları attınca olumlu sonuçlarda geliyor.Benim burda en büyük ümidim haginin teknik direktörlükde başarıya aç olması ve çok bildiği,sevdiği bir kulüpde çalışması olarak görüyorum.İşinide seviyor olması ve futbolda altyapı anlamındada çalışıyor olması benim açımdan en büyük umuttur.Bu beraberlik,1 puandan çok hagi ve takıma güven aşılamışdır.Biz beraberliğe değil,yapılan mücadeleye sevindik,ayrıca galibiyetide kaçırdık.

Aykut kocaman bile yarım bırakıp gitti basın toplantısını çünki oda kabul etti Galatasarayın doğru taktikle çıktığını.

Hagi gerçekten futbolu özlemiş ve fantazi yapmadan bir oyun kurgusu ile çıktı maça.İleride olumlu şeyler göreceğimize artık eminim,hagide oyuncularda beni yanılttı hepsini kutluyorum.

6-0'ı Bilenler, Neden 7-0'ı Bilmezler...10 Sene Diye Yırtınanlar Neden 28 Seneyi Görmezler?...UEFA Kupası'na Tesadüf Diyenler, Neden Türkiye Kupası'na Hasret Giderler?...Biz Ayak Yapmayız, Ayak Basarız...Lafla Peynir Gemisi Yürütmeye de Çalışmayız...3-5 Maç Kaybettik Diye de Takımı ... Yarı Yolda BIRAKMAYIZ..

nokta !!!

Semih'in tırnak yerkenki halini bulan var mı :lol:

Yalniz Elano gercekten müthis oynadi ya. Zevk aldim izlerken

Beyler, devre arasında fenerlilerin dua ettikleri enstanteneyi bulabilen var mıı?! :D dalga dalga yayacağım onu :D

Herseyden öte taraftarimiz damgasini vurmustur bu maca. Tebrik ediyorum Aslanlari..

Bunu gecen gün okumustum, süper yemin ederim.

ruyamda maç 0-0 bitiyor demiştim gerçektende öyle oldu...

Maç hakkında güzel video ve resimler bir konuda paylaşılsa çok güzel olur? Burada çok dağınık oluyor.

Olabilir haklısındır.Ancak takımı sabote etmek ne demektir onu çözemiyorum ben :S.

Belki de takımı sabote etmiyorlardı Rijkaard tıpkı Elano ve Pino gibi onlarıda kullanamıyordu. :o

Geri
Üst Alt