STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

20101024.212426_IST460_1443428.jpg

:asd:

Herkes hata yapar. :asd:

Yazık lan :( :asd:

o degilde sen taraftarimizi görmeliydin, 90 dk susmadilar, ilk kez bu kadar etkili gördüm ultrAslani, agzim acik kaldi izlerken, duyarken valla.

elano cikiyor mesela, la la la laa eyyooo elanooo diye inliyor stad.

yada "sen varya sen", sanki Alisamiyendeyiz, cok net birsekilde hersey duyuluyor, nasil duyulmaz ki, sadece bizimkiler var stadta bagiran.

fenerliler bir 5-10 saniye islikliyordu macin ilk basinda ama sonra futbol olarakta iyi oynayan bir Galatasaray görünce sahada fenerlilerin sesi hic cikmadi, bizi izlediler, bizi dinlediler, simdi uyumaya gittiler )))

inşallah bu daha başlangıç olur bizim için...

Yenilseydik uzulmezdim, ama, kacan galibiyyet beni cok uzdu. :(

Mustafa Yücedag Telegol'de canli yayina cikacak.

Büyük maclar hep farklidir. Bu maclarda acik alan bulursun. Önemli olan bu istek ve arzuyla devam etmemiz. Hagi oyunculari yavas yavas kazaniyor. Bunlara Misimovic de eklenecek. Ayrica ben hic kötü bulmadim acikcasi. Ilk yari böyle etkili oynamamizin sebebi kesinlikle Misimovic´tir. Hakkini verelim adamin. Misimovic Elano filan cikinca sadece direncli olmaya calisan bir Galatasaray vardi. Etkili olan bir Galatasaray yoktu. Hagi bu adamlarin hepsini kazanacak. Cana da süperdi

Böyle sağlam ve konsantre oynasınlar isterse yenilsinler benim için önemli değil.

Defans çok iyiydi bugün..Özeliikle Neil çok iyi pasifize etti niangı.

Orta sahamız kalabalık olmanın avantajıyla iyi bastı..(Elano dahi adam kovaladı)

Pino ya bayıldım,kesinlikle baroşun yanında 2. forvet olarak oynamalı.

Tek problem sabri deydi,stock u çok kaçırdı bugün...

HERŞEYE RAGMEN KUŞU ELİMİZDEN KAÇIRDIK BUGÜN...

Lig tv maç başındaki goruntuyu verıyodu reklamlarda.. dikkat ettiysen fb tribünleride boştu.. :)

macin öncesini göstermisler, bunu hep yapiyormus ligtv.

mac baslamadan olan görüntüleri yani.

Teşekkür ederim.

Çişe gitmişlerdir reis :D

Hepsi birden mi?:asd:

Neden seviniyoruz anlamadım. Bence gelenek bozulmadı.

Gene yenemedik. Sadece Kadıköydeki seri devam etmiyor. 11 sene oldu galibiyet yok. Bunun yanında birde kaç maç oldu fener galibiyetimiz yok. AliSamiyende kaç maç oldu galibiyet yok.

Alın işte el klasiko, onlar en kötü maçlarında tek pozisyonla (Johnson) galip gelirler. Biz milyon pozisyona gireriz birini bile atamayız. Sonra seri bozuldu muhabbeti olur. Biz ister iyi olalım ister dibe vuralım, bir türlü gol atamayız. fener bizim yerimizde olsa bu maç kaç olurdu acaba.

bugün U-17 liginde, en son 80. dak. da 1-0 öndeydik. Bilmiyorum yendik mi...Eğer yendiysek son zamanlarda bayaca uzun bir zamandır sanırım ilk fener galibiyetimiz. basketbol-voleybol a hiç girmiyorum zaten.

Güzel...iyi yoldayız,...yöneticimiz beraberliğe iyi sonuç der... güzel...

çok iyi oynadık ve maalesef kaça taraf kuşlar oldu gene..

misi ve elano çok iyidiler bugun,pinoda üstüne düşünei yaptı..

yazık oldu galatasarayıma..

3 şeye çok sevindim...

1-Kabus sona erdi

2-Elano'yu kazandık

3-Hagi ve teknik ekibinin bize kattığı hava çok olumluydu..

(Pino'nun bugün müthiş oynaması takdire şayan,tüm oyuncuları kutlamak gerek..)

Neden seviniyoruz anlamadım. Bence gelenek bozulmadı.

Gene yenemedik. Sadece Kadıköydeki seri devam etmiyor. 11 sene oldu galibiyet yok. Bunun yanında birde kaç maç oldu fener galibiyetimiz yok. AliSamiyende kaç maç oldu galibiyet yok.

Alın işte el klasiko, onlar en kötü maçlarında tek pozisyonla (Johnson) galip gelirler. Biz milyon pozisyona gireriz birini bile atamayız. Sonra seri bozuldu muhabbeti olur. Biz ister iyi olalım ister dibe vuralım, bir türlü gol atamayız. fener bizim yerimizde olsa bu maç kaç olurdu acaba.

bugün U-17 liginde, en son 80. dak. da 1-0 öndeydik. Bilmiyorum yendik mi...Eğer yendiysek son zamanlarda bayaca uzun bir zamandır sanırım ilk fener galibiyetimiz. basketbol-voleybol a hiç girmiyorum zaten.

Güzel...iyi yoldayız,...yöneticimiz beraberliğe iyi sonuç der... güzel...

kuş musun bilader sen :mad:

ne geleneği ne serisi???

banane ulan onların tuttuğu çeteleden,benim sevincim takımın oynadığı oyuna!!

Geri
Üst Alt