STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Bu mac formasi icin degil de kendi icin oynayan oyunculari görmüs olduk. En azindan bunun icin tesekkürler.

Ben, " Elano bu takımın önemli bir oyuncusu " derken, alaycı tavırlar ile "Elano topcu değil satalım" diyenler burdamı acaba ?

Iyide yine tek maclik yorumlar yapmayin lütfen. Herkesin görmek istedigi Elano´yu gördük bugün. Zaten böyle olmasi gerekiyordu. Cünkü Elano herkes tarafindan taninan bir futbolcu. Burda kendisinden verim alinamadigindan bahsediliyordu ki cok haklilardi. Umarim Elano bu performansini devam ettirir. Sevinen Galatasaray taraftari olacaktir.

Son zamanlarda izlediğim en yiy Galatasaray vardı sahada. Pino çok farklı Cana farklı Elano farklı gayet iyi idik.Bu şekilde oynamamız lazım inşallah bir maçlık konsantrasyon değildir. Maç izlemeyi özledik. Arda ve Baros bu şekilde oynayan kadroya girsin harika olur

Niang'ın pozisyonunda Aykut'u geçen topu çıkarayım derken Aykut'a nişanlayan kimdi o ara farkedemedim.

Hep dedik..

Yeter ki ıslansın o forma!

Yenil,yen...

Ama asla boyun eğme!

Burdadir hepsi, unutmuslardir ama coktan dediklerini. Bir sonraki kötü oynadigi mac ortaya cikarlar. Balik hafizaliyiz biraz milletce, dün hain dedikleri adamlara bugün aslan da diyor bunar.

Bugün şunu gördüm, dün Elano'yu yerden yere vuranlar bugün Misimoviçi yerden yere vuruyolar, dün Pino yu kötüleyenler bugün Pino ve Elano'cu olmuş ilginç.

dipnot; tabiki Misimoviçte iyi oyuncu ona b.k atmıyorum...

@4071 Kim olabilir Servet'ten başkası..

Girdi zannetim valla o ara net dondu aha dedim yine aynı senaryo ama şans bizimleydi.

Iyide yine tek maclik yorumlar yapmayin lütfen. Herkesin görmek istedigi Elano´yu gördük bugün. Zaten böyle olmasi gerekiyordu. Cünkü Elano herkes tarafindan taninan bir futbolcu. Burda kendisinden verim alinamadigindan bahsediliyordu ki cok haklilardi. Umarim Elano bu performansini devam ettirir. Sevinen Galatasaray taraftari olacaktir.

Tek maclik yorum meselesi degil bu, Elano bundan sonra bir daha böyle oynamayadabilir. Ama geldiginden beri istikrar yakalayamadi diye, ki bu kadar oturmamis ve kötü bir takimda gayet dogaldir bu durum, adama oyuncu degil dediler. Bayaa bayaa kötü futbolcu, Dunga'ya dua etsin normalde 2. ligde bile oynayamaz dediler. Cana'dan 560 tane bulurum diyen, ama Türkiye'ye gelmeden önce adini bile bilmediklerine adim gibi emin oldugum yorumcular gibi. Pino'ya da vasat Anadolu takimlarinda bile ancak yedek olur diyen adamlar gibi. Bilgi olmadan fikir sahibi olanlari sevmiyorum. Bir oyuncuya neredeyse hakaret edip, bir sonraki mac iyi oynadi mi bütün bunlari birden unutuveren taraftarlari sevmiyorum. Gerci medyamiz böyleyken taraftardan baska bir sey beklemek hayalcilik olur. Aslinda ben bu ülkedeki futbol algisini sevmiyorum, keske biraz degistirebilsek. Degistirmeye calisan adamlara tahammülümüz yok gerci..

20101024.212426_IST460_1443428.jpg

:asd:

Herkes hata yapar. :asd:

Aslantepede ağıt yakar bunlar:D

valla ilk geldiği günden beri iyi oyuncu diyorum tek günlük bir yorum değil :) inanmıyorsan bak bütün yorumlarıma...

Bugün şunu gördüm, dün Elano'yu yerden yere vuranlar bugün Misimoviçi yerden yere vuruyolar, dün Pino yu kötüleyenler bugün Pino ve Elano'cu olmuş ilginç.

dipnot; tabiki Misimoviçte iyi oyuncu ona b.k atmıyorum...

Her sey tek bir maca bakar maalesef. Tek bir gole, asiste, kurtarisa.. Anlik hersey. O yüzden mactan sonra insanlarin söylediklerini artik hic ciddiye almiyorum, cünkü biliyorum bir sonraki mac aksi bir sonucta tam tersini söyleyecek. Dün herkes haindi, yönetim istifa etmeliydi, ultraslan satilmisti. Bugün herkes aslan, herkese helal olsun. Sanirim bir tek Hagi'yi ayri tutabiliriz bütün bu ikiyüzlülüklerden. O hep Hagi cünkü!

Servet

Tek maclik yorum meselesi degil bu, Elano bundan sonra bir daha böyle oynamayadabilir. Ama geldiginden beri istikrar yakalayamadi diye, ki bu kadar oturmamis ve kötü bir takimda gayet dogaldir bu durum, adama oyuncu degil dediler. Bayaa bayaa kötü futbolcu, Dunga'ya dua etsin normalde 2. ligde bile oynayamaz dediler. Cana'dan 560 tane bulurum diyen, ama Türkiye'ye gelmeden önce adini bile bilmediklerine adim gibi emin oldugum yorumcular gibi. Pino'ya da vasat Anadolu takimlarinda bile ancak yedek olur diyen adamlar gibi. Bilgi olmadan fikir sahibi olanlari sevmiyorum. Bir oyuncuya neredeyse hakaret edip, bir sonraki mac iyi oynadi mi bütün bunlari birden unutuveren taraftarlari sevmiyorum. Gerci medyamiz böyleyken taraftardan baska bir sey beklemek hayalcilik olur. Aslinda ben bu ülkedeki futbol algisini sevmiyorum, keske biraz degistirebilsek. Degistirmeye calisan adamlara tahammülümüz yok gerci..

Tabiki Elano kalitesinde bir futbolcunun meziyetlerini kücümsememek gerekir. O konuda haklisin. Bende bize birtürlü uyum saglayamadigini düsünenlerdenim cünkü. Ama bugünkü oyununa gercekten hayran kaldim. Zaten tanidigim Elano böyle oynuyordu gercekten. Bircok kisi de bu performansi kendisinden bekliyordu. Bir cok problem de yasamis ailesiyle filan. Disiplinli ama duygusal bir Brezilyali Elano galiba. Umarim Hagi´nin ona ilgi göstermesiyle gercek kimligini bulacaktir ve istikrarli olacaktir. Cok isterdim

Aykut Kocaman:Hedefimiz Türkiye Kupasını Almak.:asd::asd:

total futbol oyandik bugün

ama kim takimi sabote etmisse hesabi kesilsin

burasi galatasaray isterse en tepedeki olsun

kafasi koparilsin

yoksa kara leke kalacak

Galatasaray'a yakışan bir futbol oynadık. Hagi ve Tugay güzel başladırlar. Galibiyeti kaçırdık, küstahça konuşan fenerlilerin hepsini g.t ettik.

Servet, Hakan Balta ve Mustafa dışındaki oyuncularımızı tebrik ediyorum. Helal olsun hepinize (Servet, Hakan, Mustafa hariç)

Tabiki Elano kalitesinde bir futbolcunun meziyetlerini kücümsememek gerekir. O konuda haklisin. Bende bize birtürlü uyum saglayamadigini düsünenlerdenim cünkü. Ama bugünkü oyununa gercekten hayran kaldim. Zaten tanidigim Elano böyle oynuyordu gercekten. Bircok kisi de bu performansi kendisinden bekliyordu. Bir cok problem de yasamis ailesiyle filan. Disiplinli ama duygusal bir Brezilyali Elano galiba. Umarim Hagi´nin ona ilgi göstermesiyle gercek kimligini bulacaktir ve istikrarli olacaktir. Cok isterdim

Insallah bundan sonra hep böyle oynar da bugüne kadar kendisini kücümseyenleri utandirir. Ama oynamasa bile herkese biraz daha saygi gösterilmesi gerekir. Rijkaard'a da gösterilmeliydi. Takimi kötü durumda olsa bile, Rijkaard gibi bir adamin futbol bilgisi tartisilmamali, hele ki futbol fakiri bir ülke olan Türkiye'de. Cana, Pino, Elano, Misimovic, en ucuk örnek olan Guiza.. herkes biraz daha saygiyi hakediyor. Marka degeri dedikleri sey asil sey bu cünkü.

Geri
Üst Alt