STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

101.4 e 96.5 koşularda üstünüz . En çok koşan Pino

Pas Galatasaray 297/348 --- Fb 272/321

Şut=Galatasaray 8/12 --- Fb 2/10

Koşu = 101.4 ----- 96.5

antudan daha fazla kopyalayin ltf

Topla oynama Galatasaray 23/54 -----------fb 17/25

Elano'nun hareketlerini izleyebileceğim bir video var mı özetlerde göremiyorum :S

özeti izledim pino resmen yardırmış ya. adam resmen yardırmış.
Evet özellikle ilk pozisyonu hani çizgiden çıkarılan yazık oldu o pozisyona.Bizde kendimizi aykutun yüzüne çarpıpda kaleye mucizevi bir şekilde gitmeyen topa sayalım+sabrinin poziyonu penaltı olabilirdi.Beraberlik iyi herşeye rağmen her sene olan ikili averaj avantajları olmayacak bu sene.

Ya yalnız ilk defa bu kadar kaliteli maç izledim netten:D Romen tv si sağolsun . Keşke her maçımızı yayınlasalar . Hagi'nin takımı sonuçta . :)

Ya yalnız ilk defa bu kadar kaliteli maç izledim netten:D Romen tv si sağolsun . Keşke her maçımızı yayınlasalar . Hagi'nin takımı sonuçta . :)

Avatarından tanıdım ben de sana teşekkür ediyorum hayatımda 8 mbitle bile izleyemediğim rahatlığı , 1 mbit ve 4 kişi aynı neti paylaşırken senin verdiğin linkler sayesinde izledim üstelik HD ve sadece 2 saniye dondu o pozisyonda beni benden aldı (Niang'ın kaleye indiği pozisyon ) :lol:

21830145.jpg

İkinci yarı başlamadan dua etmeye başlayan fenerlilerin dualarını Allah kabul etti :D

Valla sergen rıdvandan daha iyi konuşuyo . Bu program %100 futboldan daha iyi

Avatarından tanıdım ben de sana teşekkür ediyorum hayatımda 8 mbitle bile izleyemediğim rahatlığı , 1 mbit ve 4 kişi aynı neti paylaşırken senin verdiğin linkler sayesinde izledim üstelik HD ve sadece 2 saniye dondu o pozisyonda beni benden aldı (Niang'ın kaleye indiği pozisyon ) :lol:

rica ederim renktaş . :D ohho iyiymiş be . Ben 7ye 20 kala açtım 7ye kadar donma ancak geçti . Maç boyu donmadı ama hiç .Keşke bundan sonra böyle olsa romanca öğrenmeye başlarım o derece :D

antuda kavga var lan yalnız siteye giremiyorum :D birileri kopyalasın :D niang yaktı bunları harbiden :D

rica ederim renktaş . :D ohho iyiymiş be . Ben 7ye 20 kala açtım 7ye kadar donma ancak geçti . Maç boyu donmadı ama hiç .Keşke bundan sonra böyle olsa romanca öğrenmeye başlarım o derece :D

Ben Türkçe izledim bildiğin ligtv'den :lol:

antuda kavga var lan yalnız siteye giremiyorum :D birileri kopyalasın :D niang yaktı bunları harbiden :D

Ben anlamadım neden bu kadar canları yandı ki . O kadar koymaması gerekir bu olayın . 2.yarı yendik mi tamamdır ama.İnşallah hadi

Mac sonu fenerlilerin aglama görüntüleri yokmu :D resim istemezük video olsun.

Geri
Üst Alt