STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Bugün beni en çok heyecanlandıran Tugay'dı çok umutlandırdı beni çok..

Baros, Arda ve Kewell'ın takıma dönmeleri sonrası nasıl bir kadro tercihi olacağıyla ilgili Rumen çalıştırıcı, "Bu oyuncuların takıma katılmalarını bekliyorum. İnanıyorum ki onların da katılımıyla çok daha güçlü olacağız. Takımda 4-3-3 sisteminden başlayarak, 2 farklı sitem daha saha içinde çeşitli durumlara göre kullanabiliriz. Ama tabii ki zaman lazım" şeklinde konuştu...... Hagi

Maçın unutulmaması gereken bir diğer ayrıntısı da Serkan ve Emre Çolak'ın oyuna girmesiydi. Böylesine zorlu bir maçta gençleri unutmadığı için sonsuz teşekkürler Hagi... Yüreğine sağlık.

Sol ayağına çekip vursaydı Emre iş bitmişti.

Fenerliler dua ediyordu ya ben o anda koptum :D

Ulan Allah bile razı gelmiyor ki size :D

Yaptığınız onca yıllık şerefsizlik var.. :D

bu çok stratejik bir beraberlik..feldkamp zamanında kupa maçında 11 metinle çıktığımız ve aynı bugünkü gibi açık ara fener favoriyken çok iyi oynayıp 0-0 kaldığımız maça benzetiyorum bu maçı..o beraberlik bizi takım olarak olarak kenetlemişti şampiyonluk gelmişti bu beraberlikte lime lime olan takımı birleştirip şampiyon yapacak..göreceğiz!

tek sıkıntım mustafa sarp ama..benim şu an için kaybedecek hiç bişeyim yok.dün gece sevdiğim kız evlendi yaşamamın manası yok yani.mustafa sarpı ayağından vurmayı düşünüyorum ciddi ciddi..beni hayata bağlayan tek şey GSARAY artık..sarpsız bir GSARAYI hapiste bile olsa izlemeye razıyım..dayanamıyorum artık bu adamı 90 dk.sahada görmeye!!!!

Geçmiş olsun da okurken bağıra bağıra kahkaha attım, Allah ne etmesin seni... :)

Fenerbahce_2879017_1111270.jpg

İşte aradığım resiim :tiphat:

Gökhan gönülle volkana dua etsin fenerliler 3,lemişdik en az.

x2_323d361

Işıklar kapandı; takim taraftarla selamlaştı

böyle bir resim yolladı arkadaş az önce :)

dizilişimiz nasıldı maçta

izleyemedim maçı

çok merak ediyorum Haginin ilk maçında nasıl bi diziliş oluşturduğunu

Yücedağ kanaltürk'te bu sefer. Tamam hocamda abartma artık malzeme verme şu çakallara.

Takım 2 günde değişir mi değişmez mi bilemem ama maçta apaçık görünen şeyler vardı.Önde baskı emre gibi en önemli oyuncularına yapılan baskı ona top aldırmamaları kanatların kapanması vb.. bunlar kesinlikle teknik heyetin hamleleridir..Oyunu çok geniş alanda da oynamadık

dizilişimiz nasıldı maçta

izleyemedim maçı

çok merak ediyorum Haginin ilk maçında nasıl bi diziliş oluşturduğunu

4-5-1. İlk yarı ise 4-4-1-1 gibiydi. O yüzden pozisyon yakaladık. 2.yarı Misi çıktı gerçekten atak yapamadık. Tek pas-uzun pas olmadı. Ama şu var mücadele gücümüzü doğru zamanda arttırdı Hagi. Tam fener yükleniyorken savaşan 2 adam girdi. Sabri'de önde bastı böylelikle. Kısacası kalabalık ortasaha ile oynadık. Baroş-Pino ile 4-4-2 oynamalıyız. Badtal - Pino'da yapabilir bu işi.

Takım 2 günde değişir mi değişmez mi bilemem ama maçta apaçık görünen şeyler vardı.Önde baskı emre gibi en önemli oyuncularına yapılan baskı ona top aldırmamaları kanatların kapanması vb.. bunlar kesinlikle teknik heyetin hamleleridir..Oyunu çok geniş alanda da oynamadık

Birde şunu görmüşler : Feneri o sahada oynatmamak demek, topa hakim olmak ve tempoyu düşürmek demek. Ayrıca daha dinamik olmak demek orta sahada.

Beraberliğe üzüldüm bu fırsat elimize geçmişken, ama haftalardır konuşup ta bugünkü sonuca kahrolan fenerlilerin durumuna sevindim.

Onurlu mücadele gösteren onurlu futbolcularımıza helal olsun.

Şurada maç esnasındaki yorumlara bakıyorum, birde maçın özetlerine bakıyorum; fazla panik yaptığımız kanısına varıyorum.

10 yıldır kazanamadığımız, farklı mağlubiyetler aldığımız bir staddan en sıkıntılı dönemde beraberlik çıkarmak beni sevindirdi. Yoksa beraberliğe sevinecek değilim. Bence bu maç bizim açımızdan çok önemli ve tarihi bir maç oldu. Hep fenerbahçe böyle sürprizlere imza atıyordu. Bu maç bizim için dönüm noktası olabilir. Aslantepe faktörü ile fb ile aramızdaki derbi galibiyeti farkını kapatabiliriz.

Geri
Üst Alt