Samet Aydın
Sarı Üye
- 18 Ağustos 2009
- 428
- 0
- 1.286
Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu
süper lan bizi izlemeye devam edin xD
süper lan bizi izlemeye devam edin xD
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın unutulmaması gereken bir diğer ayrıntısı da Serkan ve Emre Çolak'ın oyuna girmesiydi. Böylesine zorlu bir maçta gençleri unutmadığı için sonsuz teşekkürler Hagi... Yüreğine sağlık.
bu çok stratejik bir beraberlik..feldkamp zamanında kupa maçında 11 metinle çıktığımız ve aynı bugünkü gibi açık ara fener favoriyken çok iyi oynayıp 0-0 kaldığımız maça benzetiyorum bu maçı..o beraberlik bizi takım olarak olarak kenetlemişti şampiyonluk gelmişti bu beraberlikte lime lime olan takımı birleştirip şampiyon yapacak..göreceğiz!
tek sıkıntım mustafa sarp ama..benim şu an için kaybedecek hiç bişeyim yok.dün gece sevdiğim kız evlendi yaşamamın manası yok yani.mustafa sarpı ayağından vurmayı düşünüyorum ciddi ciddi..beni hayata bağlayan tek şey GSARAY artık..sarpsız bir GSARAYI hapiste bile olsa izlemeye razıyım..dayanamıyorum artık bu adamı 90 dk.sahada görmeye!!!!
dizilişimiz nasıldı maçta
izleyemedim maçı
çok merak ediyorum Haginin ilk maçında nasıl bi diziliş oluşturduğunu
Takım 2 günde değişir mi değişmez mi bilemem ama maçta apaçık görünen şeyler vardı.Önde baskı emre gibi en önemli oyuncularına yapılan baskı ona top aldırmamaları kanatların kapanması vb.. bunlar kesinlikle teknik heyetin hamleleridir..Oyunu çok geniş alanda da oynamadık
![]()
Işıklar kapandı; takim taraftarla selamlaştı
böyle bir resim yolladı arkadaş az önce![]()