Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maçı çok sakin izleyecem gol attıysak da sevinmeyecem.
----------Aykut-----------
Sabri--Neill--Servet---İnsua
-----Cana--------Ayhan-----
-Elano------Misimoviç----Pino/Kewell
-------Kewell/Baros----------------
Sadece 4 gün mü kaldı?![]()
En çok sinir bozan adamlar sanki yendikleri her maç bizden iyi oynuyormuş gibi bahsetmeleri. sanki her maç ezerek oynuyorlar da biz o yüzden tutunamıyoruz fener karşısında. ulan daha sezon başı ardanın 2 topu çataldan döndü, yarım metreden boş kaleye kafası dışarı gitti. bunlar olmayacak önce. şans olacak. şans hep mi bir tarafta olur, bunu göreceğiz artık. eğer bu sefer de aynı şeyler olursa artık diyecek söz kalmaz. normal şartlarda bizim yenilmeden gelmemiz lazım. futbolun adaleti yok ama bu kadar da adaletsiz olunmaz bir takıma karşı 10 senedir. hem ben vallahi futbolcu olsam Galatasaray'da, bu maçta ciğerim patlayana kadar koşar yırtardım. söylenecek fazla bir şey yok, beklemedeyiz.
İyi ama küçük bir sorun var 8 yabancı ile çıkarmıyorsun sahaya burası türkiye![]()
Saraçoğluna gidecez bakın hic fair play havaları yok maç aksamı futbolculardan taraftara bir sürü olay olur ki bunu bilerek yapıyorlar maç başlamadan özellikle ruh halini bozmak için (eminim aziz yıldırım taktiği), ikinci yarı T.T Arena'ya gelirken bakın basının ve Fenerbahçe camiasının fair play oyunlarına ilginç![]()
ya yuregım hıc elvermeden soyluyorumkı mehmet batdal tek ama tek gol sılahım olacak.arda kewell baros yok.kaldık kazma bır batdala.bıraz tecrubesı olsa ah bıraz mac gorseydı atakımda anıl dilaver su macta sanrafor olarak rahat oynardı..
Var ya Milan Baros yetişemesse bu maça ben bu sağlık ekibinin . Niang , Baros kadar ağır sakatlık geçirdi 1 hafta önce ama Konya maçında 11´de idi . Gerçi ben bu beceriksizlerin Kewell´ı bile yetiştirebileceğini sanmıyorum . Baros ya da Kewell´dan biri bile oynamassa izlemeyeceğim zaten .