STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

b-86180-hagi.jpg

Son günlerde dikkatle izledim, basın'ın yarattığı ''10 geliyor, 15 geliyor, 20 geliyor'' mavallarıyla dolu bir takım psikolojik sindirme cümleleri görüyorum ki üzerinize tam anlamıyla sirayet etmiş. Basın'ın gazına gelmeyin dedik yıllardır, bu yıl aynı gazı bu kez ters psikoloji ile veriyorlar, ve bazılarınızda tam anlamıyla bu tonga'nın tam kucağına düştü.

O sahaya, O gün; Hagi ayak basacak, son gördüklerinde 5-1 darbesini yedikleri ve asla unutamadıkları Hagi çıkacak. Daha da önemlisi; O gün o sahada futbolcularımız inancım o'dur ki 1 günlüğüne dahi olsa bu darboğazın getirdiği çıkmaz ve savaşma güdüsünün verdiği itme gücüyle mücadele edecekler.

ÖL YA DA ÖLDÜR !

Hepsi artık bıçağın kemiğe dayandığının sonuna kadar farkında (Birkaç sabotajcı ve bu formayı giymeyi haketmeyen hariç) , bu maç ÖLMEK ya da ÖLDÜRMEK'ten ibaret. Gerek Hagi, gerek Arda diğerlerini ateşleyecektir. Bu maçı kazanmak zorundayız ve kazanacağız. Tarih tekerrür'den ibaret ise; Bayrağı dikmeyi geliyoruz... Tarih tekerrürden ibaret değilse; Zafer bizim olacak...

Ahmet Kesim oynasın, Berkin oynasın, Cumhur oynasın...

O gün O sahadan GALİBİYETLE ayrılacağız ve hepiniz bunu göreceksiniz...

HAZIR OL ''PAPAZIN ÇAYIRI... GELİYORUZ, KAZANACAĞIZ !''[/SIZE]

x1pnp_rgmi5o53twE9yaxEJ21B0UlN33pgXndzaEGOhIcjhrQorscZJTvvv0FbJhwVnF45cdw0mytEC_7L9QlKz_VwZ86aNs8oSiJv_NMdwMvED3jVjoTzJ1mpa6VF_UIs7

Fenerbahçe'yi bu 11 ile yeneriz:

Aykut

Serkan AliTuran Neill Hakan

Sabri Barış Ayhan Emre

Serdar Kewell

Özellikle sağ kandımız fb'nin sol kanadını silindir gibi ezer geçer.

bu durumu fb'nin en kötü zamanında hani fenerin kalesi basket potası olsun geyiklerinin döndüğü bizim uefa kupasını aldığımız zamanki duruma benzetiyorum hani tek kale oynayıp , saçma bir golle yenildiğimiz maça ... içimde bu sefer tersi olur mu diye bir soru işareti belirmiyor değil ama hiç umudum yok 2-1 filan yenilirsek sevinirim açıkçası...

İşte bu 11 fb'ye fark atar

Aykut

Serkan Ali Neill Hakan

Sabri Barış Ayhan

Serdar Emre

Kewell

ARTHUR

Hagi 5-1 lik maçtan snr kadiköyde 1-0 lık yenilgiyi gördü,hatta maçtan snr şampiyon oldular,

iyi yazmışsın yazıyı ama yemin ederim biz taraftarlardaki hırsın %1 i futbolcularımızda yok,golü yiyip arkası gelecekmiyi yaşatıyorlar hiç hırs yok,

maçla ilgilide benim umudum yok

Biz bu maçı alacagız :)

b-86180-hagi.jpg

Son günlerde dikkatle izledim, basın'ın yarattığı ''10 geliyor, 15 geliyor, 20 geliyor'' mavallarıyla dolu bir takım psikolojik sindirme cümleleri görüyorum ki üzerinize tam anlamıyla sirayet etmiş. Basın'ın gazına gelmeyin dedik yıllardır, bu yıl aynı gazı bu kez ters psikoloji ile veriyorlar, ve bazılarınızda tam anlamıyla bu tonga'nın tam kucağına düştü.

Ama inan sende bu kadar gaz yaptıysan bu maç sonrasında bir daha fb-gs maçlarını izlemeyebilirsin...

O sahaya, O gün; Hagi ayak basacak, son gördüklerinde 5-1 darbesini yedikleri ve asla unutamadıkları Hagi çıkacak. Daha da önemlisi; O gün o sahada futbolcularımız inancım o'dur ki 1 günlüğüne dahi olsa bu darboğazın getirdiği çıkmaz ve savaşma güdüsünün verdiği itme gücüyle mücadele edecekler.

ÖL YA DA ÖLDÜR !

Hepsi artık bıçağın kemiğe dayandığının sonuna kadar farkında (Birkaç sabotajcı ve bu formayı giymeyi haketmeyen hariç) , bu maç ÖLMEK ya da ÖLDÜRMEK'ten ibaret. Gerek Hagi, gerek Arda diğerlerini ateşleyecektir. Bu maçı kazanmak zorundayız ve kazanacağız. Tarih tekerrür'den ibaret ise; Bayrağı dikmeyi geliyoruz... Tarih tekerrürden ibaret değilse; Zafer bizim olacak...

Ahmet Kesim oynasın, Berkin oynasın, Cumhur oynasın...

O gün O sahadan GALİBİYETLE ayrılacağız ve hepiniz bunu göreceksiniz...

HAZIR OL ''PAPAZIN ÇAYIRI... GELİYORUZ, KAZANACAĞIZ !''[/SIZE]

x1pnp_rgmi5o53twE9yaxEJ21B0UlN33pgXndzaEGOhIcjhrQorscZJTvvv0FbJhwVnF45cdw0mytEC_7L9QlKz_VwZ86aNs8oSiJv_NMdwMvED3jVjoTzJ1mpa6VF_UIs7

Çok iyi diyosunda, almışsın gazı gidiyorsun.

17 senedir kaç kere yendik şükrü saraçoğlunda Fb'yi?

10 sene değil, 17 SENE? 17 senede benim bildiğim 1 yada 2 kere yendik. O kadar.

Seni bozmak istemem arkadaşım ama arzu edersen maçtan sonra da bi özel mesaj atarım.

Baros-Arda-Neill-Cana-Kewell bunların olmadığı bir kadro Feneri nasıl yenecek aklım almıyor.

1992 yilinda biz o zamanlar dünya devi olan Frankfurt'u elemisik ve fb'de Sigma Olomouc'dan 7 yemis. 4 gün sonra karsi karsiya gelmisik. Macin mutlak favorisi bizmisik ama fb bizi Ali Sami Yen'de 1-0 yenmis. :o

olucak hemde çok pis olucak :lol:

onu bunu bilmem aydın oynamamalı bu maçta.

--------------------aykut--------------------------

sabri-------neill---------------ali turan------insua---

----------elano----------cana------------barış------

----------------------misimovic---------------------

----------baros------------------m.batdal----------

umarım sakatlar iyileşir böyle oynarız.

Eğer içinizde 1 gram umut varsa onuda bırakın bence. Dün akşamki antrenman fotoğraflarına bakarsanız, oyuncuların keyfine, teknik direktör kovulmuş, 4 gün sonra 10 yıldır yenildiğin kadıköyde fenerle oynayacaksın ama hiç ciddiyet yok, hiç stres yok. böyle bişi olamaz. Ben adım gibi eminimki takımın büyük bölümünün fener maçı umurunda bile değil. Onlar maçla falan ilgili değil. 5 tane yemişler 6 tane yemişler hiç umurlarında değil. Biz burada kıçımızı yırtıyoz takım nasıl oynamalı, sahada basmadık yer bırakmamalı diye ama onlara çokta tınn. Malesef acı gerçeği pazar gecesi yine yaşayacaz. Birde fenerin antreman fotolarına bakın. adamlar daha ciddi olarak bizim maç hazırlanıyorlar. Aramızdaki bu fark değişmediği sürece 10 yıl daha orada kaybederiz biz.

Çok iyi diyosunda, almışsın gazı gidiyorsun.

17 senedir kaç kere yendik şükrü saraçoğlunda Fb'yi?

10 sene değil, 17 SENE? 17 senede benim bildiğim 1 yada 2 kere yendik. O kadar.

Seni bozmak istemem arkadaşım ama arzu edersen maçtan sonra da bi özel mesaj atarım.

Senin için Fenerbahçe'yi yenmek, başarıdan dahamı önemli ?

Bak bakalım 17 senede kim neler yapmış ? Keşke her sene bizi yenseler ama onlar değil, biz şampiyon olsak.

onu bunu bilmem aydın oynamamalı bu maçta.

--------------------aykut--------------------------

sabri-------neill---------------ali turan------insua---

----------elano----------cana------------barış------

----------------------misimovic---------------------

----------baros------------------m.batdal----------

umarım sakatlar iyileşir böyle oynarız.

bu kadroyu tuttum hocam, yanliz baros yetisirmi maca henuz belli degil.. buyuk ihtimal bu sekilde cikabiliriz;

aykut

sabri-neill-a.turan-insua

cana-baris

misimovic

elano-m.batdal-kewell

emirhan-aydin-pino-ayhan-servet-balta-sarp yedekler.

Önde basarsak ve Fener bu seneki futbol tarzıyla oynarlarsa her Galatasaray maçında olduğu gibi sınırlarının çok çok üstüne çıkmazlarsa kazanırız .Geride kalıp savunma yaparsak zaten yeniliriz çok acı bir şekilde

bu kadroyu tuttum hocam, yanliz baros yetisirmi maca henuz belli degil.. buyuk ihtimal bu sekilde cikabiliriz;

aykut

sabri-neill-a.turan-insua

cana-baris

misimovic

elano-m.batdal-kewell

emirhan-aydin-pino-ayhan-servet-balta-sarp yedekler.

şu ayhanı sarpı almayın kadroya ya onların yerine emre yi koyun musa yı koyun oraya

Ali Turan'ı ilk kez fener maçında oraya koymak çok riskli adamın zaten beli dönmüyor

Ali Turan'ı ilk kez fener maçında oraya koymak çok riskli adamın zaten beli dönmüyor

iyide hocam Servet maske ile oynuyor gozunun onunu goremiyor..

Balta cok agir kaliyor Lviv maclari ve son a.gucu macinda gorduk..

Zan sakat oynarsa tekrar sakatlanip cikabilir buyuk risk..

o yuzden neill-a.turan bence iyi olur bu mac icin.. :)

Geri
Üst Alt