STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

28557_Galatasaray_SK.jpg
[/url][/IMG]

yukarıdaki mevcut kadro bana göre Arda ve Baros'un yokluğunda Galatasaray futbol takımının şu anki çıkabilecek en iyi kadrosudur eğer oyuncular kapasitelerinin verdiği kadarıyla ya da yaklaşık olanını performe ederlerse bana göre mağlubiyet imkansızdır. ( Lorik Cana yerine Ayhan Akman'da tercih edilebilir )

Bu kadro çok yumuşak orta saha olarak..

Bu kadro çok yumuşak orta saha olarak..

bu maçta tek çare galibiyet ligdede havlu atmak istemiyorsak risk almak zorundayız yoksa her maçta olduğu gibi elimiz ayağımız dolaşacak fark yemeyelim diye uğraşacaksak hiç çıkmasınlar sahaya o yüzden hücum hattını maksimum tuttum ki bu bana göre gerekli. Sarp ve Ayhan oynasa ne olacak orta sahada top kapabilirler herkes kapar ama hangi biri pino veya kewell'a uzun pas ara pas ve benzerini atabilir. Elano bunu yapabilir.

Şu şekilde çıksak iyi olur diyorum ben;

28565_Galatasaray_SK.jpg

Ayhan yerine Barış oynarsa güzel kadro. İkinci yarıda maç iyi giderse Pino girer, tamamen kontra atak bir sisteme döneriz işe yarar.

basta bende fark yeriz diye düsünüyordum. ama mac yaklastikca kazanicakmisiz gibi his var icimde :D

bu maçta tek çare galibiyet ligdede havlu atmak istemiyorsak risk almak zorundayız yoksa her maçta olduğu gibi elimiz ayağımız dolaşacak fark yemeyelim diye uğraşacaksak hiç çıkmasınlar sahaya o yüzden hücum hattını maksimum tuttum ki bu bana göre gerekli. Sarp ve Ayhan oynasa ne olacak orta sahada top kapabilirler herkes kapar ama hangi biri pino veya kewell'a uzun pas ara pas ve benzerini atabilir. Elano bunu yapabilir.

Pino'yu kesip Elano'yu oynatmak,Cana ve Barış ile çıkmak daha mantıklı bence..

Gaza gelelim biraz.

[video=youtube;gKrIfiZgYEM]https://www.youtube.com/watch?v=gKrIfiZgYEM[/video]

Şöyle bir şey var Her Fenerbahce-Galatasaray maçı öncesinde Medya inanılmaz derecede yaptıkları haberlerle bizim oyuncuları baskı altına alırdı.. Bizim oyuncularda gereksiz hırs yapıp bu haberlerden etkilenip maça bu hırsla çıkarlardı ve bu hep ters tepti bize.. Bu sefer Medyanın öyle bir şansı olmadı Teknik direktör olayı yüzünden Ta Cuma gününe çözülebildi teknik direktör sorunu ve maça kadar medyanın bu tür haberler yapma şansı kalmadı

Bu sefer bizimkiler rahat çıkarlar maça sonuça yansırmı bu bilemem ama olumlu yönde etkiliyeceği kesin bence gereksiz yere hırs yapmıyacaklar bu sefer.

Benim çok azda olsa umudum var bu maç için allah yardımcımız olsun.

Şöyle bir şey var Her Fenerbahce-Galatasaray maçı öncesinde Medya inanılmaz derecede yaptıkları haberlerle bizim oyuncuları baskı altına alırdı.. Bizim oyuncularda gereksiz hırs yapıp bu haberlerden etkilenip maça bu hırsla çıkarlardı ve bu hep ters tepti bize.. Bu sefer Medyanın öyle bir şansı olmadı Teknik direktör olayı yüzünden Ta Cuma gününe çözülebildi teknik direktör sorunu ve maça kadar medyanın bu tür haberler yapma şansı kalmadı

Bu sefer bizimkiler rahat çıkarlar maça sonuça yansırmı bu bilemem ama olumlu yönde etkiliyeceği kesin bence gereksiz yere hırs yapmıyacaklar bu sefer.

Birde Aykut Kocaman ve futbolcularının bize bir önlem almaları söz konusu değil veya bizim taktiğimize göre oyun kurmaları söz konusu değil. Şuan ilk 11'miz fln hiç birşey belli değil. Bence güzel oldu, sonucunu alacağız umarım.

Yabancı teknik direktörlerin temcit pilavı gibi yerli, yersiz alınan beraberliklerde kendini kurtarmak için söylediği adeta mottoları haline gelmiş "Beraberlik iyi bir sonuç" cümlesini modifiye ederek "Bu deplasmanda beraberlik iyi sonuç" dersek o teknik direktörler gibi bahane aramak için değil cidden içi dolu ve doğru bir cümle kurmuş oluruz.

Bence biraz iyimser bir tahmin. Benim korkum nasil olsa uzerimizde baski yok deyip iyice bosvermeleri. Boyle dusunmeme sebep de son maclardaki performansimiz.

Olaya soyle bakarsak, Fenerbahce'de Alex sirf bize karsi daha iyi oynayabilmek icin neredeyse her sezon bizden bir onceki macta sahaya bile cikmiyor. Bu senede gelenegi degistirmedi. Bizdeyse Ayhan'in Fenerbahce macinda oynamamak icin son macta yaptigi hareketler her seyi ozetliyor bence. Bu macta hirs yapacak olan futbolcu bir onceki macta oyle gereksiz hareket yapmaz herseyden once.

Bu mactaki tek umudumuz Hagi'nin gozune girebilmek icin hirs yapmalari ama son maclardaki rahatliklarini gorunce ondan da emin olamiyorum. Kadroda sakat futbolcumuz olmasaydi cok daha farkli olabilirdi. Arda ve Baros'un varligi takima resmen sinif atlatiyor ama ikiside yok malesef.

Note: Hirs yapmalari derken amacim maca konsantre olmalari yonunde. Yoksa gereksiz stress anlaminda degil.

ilk yari gol yemezsek mac bizimdir. ilk yari gol yersek 2-0, 3-0 olur. eger mac basinda gol yersek... iste bu kötü olur :D ilk önce gol yememek icin oynamaliyiz. fener'in yillardir sami yen'de uyguladigi taktik bu. serbest vurus veya korner haricinde ileri cikmamak gerek. bir de hep söyle bisey oluyor. fener'den golü yiyene kadar korkak oynuyoruz sonra kaybedecek bisey kalmadi diyip saldiriyoruz. ikiside yanlis. biraz temkinli ve rahat olabilsek keske.

Selçuk oynucaksa bu maçın tahmini zor.

Bir kere Hagi denilen adam biz Galatasaray'lıların aşık olduğu bir adam.

Anında karar verebilen bir adam. Balkan insanı, sıcak ve disiplinli.

Misimovic'te balkan insanı. Kesinlikle Misimoviç'in verimi 2 katına çıkacaktır.

Arda Turan bir Hagi hayranı. Bu ona ekstra bir güven ve hırs katacaktır.

Elano dahil isterse Ronaldinho gelsin, Hagi hepsinden daha büyük futbolcudur. Tıpkı bir Zico örneği gibi. Bu yüzden bütün futbolcular önünde saygıyla eğilecektir.

Ölü toplardaki organizasyonlar inanılmaz şekilde değişecektir, göreceksiniz çünkü bu işin profösörü artık burada.

Taraftar bile sırf 10'un için stada gidecektir. Hagi diye bağıracaktır.

En güzeli ise taraftarın bu kadar sevdiği bir adamı "ADNAN POLAT VE ADNAN SEZGİN" ikilisinin kovma ihtimali yok.

En ufak bir başarısızlıkta artık "YÖNETİM" kovulacak.

En sevindiğim olay da bu.

En azından Hagi'yi harcayamayacaklar. Biz onu harcatmayacağız.

eğer hagi misimovici verimli kullanabilirse maça damgasını vurur.keza elanoda.

Umarım yenebılırız.

Iddaa oranlarında Fener'e 1.50 Galatasaray'a 4.20 vermısler.Saka gıbı.

................Aykut

Sabri......Neill.....Servet.....H.Balta

..................Cana

Pino.............Barış...........Kewell

.................Misimoviç

...................Baroş

şu pino oynamasında

Geri
Üst Alt