STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Baros bugünkü idmana çıkarsa oynar haftasonu.

128773893572637.jpg

Zor oldu ama dün aldım bileti.:)Oraya gidip yine takıma destek olacağız.Bu sene kazanırız umarım...

En kritik nokta ön liberodaki ikilinin kim olacağı? Sarp ayhan oynarsa kesin yenildik! Ama Cana Barış ikilisi oynarsa umudumuz olabilir...

Geçen haftadaki fikrim değişmedi hala.4'ten az yersek kazandık sayarım.4 veya üstü gibi bir skor ile yenildik derim.

Baros'u zorla oynatıp, hurdaya çevireceğiz en sonunda!! Batdal oynasın; 4-2 biteceğine 4-1 veya 4-0 falan biter..

Baros bu maçta oynarsa en az 1 ay daha oynayamaz.

Hala servetli,hakanlı kadrolar kuruluyor..Fener çok teknik aynı zamandada atletik,hızlı bir takım..O yüzden orta ikilide Cana ve Barış kesinlikle oynamalıdır..Servet,Hakan,Ayhan ve Sarp mümkünse bu maçta oynamasın..Yahu 4 maçta mağlup olmuşuz.Hala bu adamlarda neden ısrar edilir.Neden daha farklı bir hadro kurulmaz..Yenileceksekte bu şekilde yenilelim..

Yahu bu adamların kadroya girememesi için daha ne yapması gerekiyor..Ligde son sıradamı,hiç puanı olmaması mı gerekiyor bu takımın....

---------Aykut------------

Sabri--Neill--Servet---İnsua

-----Barış---Cana---------

Elano---------------Pino--

-------Misimovic----------

--------Batdal------------

şeklinde bir 11 bekliyorum. Bu maçı kazanmak için kesinlikle Cana ve Barışın maça 11'de başlaması lazım, agresif oyun anlayışlarıyla bu ikili top rakipteyken rakibi bozabilecek en iyi alternatif. Elano sağ iç gibi oynar, top bizdeyken sağdan Sabri yada Barış'la bindirmeler denenebilir. Misimovic , Batdal'ın arkasında 2. forvet gibi oynayarak rakip savunmanın önde kurulmasını sağlayabilir, arkada boşluklar oluşmasını sağlayabilir, ayrıca Batdal'ın kaleye arkası dönük top tutması ve dağıtım yapmasıyla ayrıca hava toplarında indireceği toplarla Pino ve Misimovic ile rakip kalede tehlikeler yaratabiliriz.

Eğer devreye önde girebilirsek oyunu tutma adına Pino forvete çekilerek , Batdal-Ayhan değişikliği yapılabilir. Böylece göbekte Cana-Barış , sağ içte Elano , sol içte Ayhan kurgusuyla orta alanı daraltıp rakibin top yapmasını önleyebiliriz , kapacağımız toplarda Elano veya Misimovic'in uzun toplarıyla , Pino'yu rakip kaleci ile karşı karşıya bırakacak pozisyonlar yakalayabiliriz.

Eğer kalemizde erken bir gol görürsek , gole karşılık vermek için fenerin üzerine gitmek büyük hata olur, yapmamız gereken bence, orta alanı kalabalık tutarak, acele etmeden , uzun toplarla yada oyunu kanatlara yayarak Sabri ve Pino gibi süratli oyunculardan faydalnmaya çalışarak gol aramalıyız.

Tabi Kewell hazır ise solda Pino/Kewell değişikliği yada ileride Batdal/Kewell değişikliği olabilir.

Çok zor bir maç olacak ama çoğumuzun düşündüğü gibi çok karamsar bir tablo olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta yeni bir teknik heyet, yeni futbolcular (bir şekilde küsmüş, moralman çökmüş futbolcular yeniden dirilebilir) , yeni bir taktik ile sahaya çıkacağımız için rakip oyun sistemimiz hakkında çok bilgi sahibi değil , gereken önlemleri alamayabilirler ve hem medya hemde fener camiasında beklentiler çok üst düzeyde olduğu için rakibimiz maça daha stresli , sıkıntılı çıkacaktır diye düşünüyorum.

Insua ya güvenim azaldı benim biraz . Kime güveniyorum ki zaten

servet oynamasın fark yemeye razıyım yeterki oynamasın.

Takım kalitesi olarak da moral olarak da fener bizden çok daha iyi durumda bu maçı almamız için ayhanın hat trick yapması lazım

İçimde öyle bir Hagi sevgisi var ki,Mustafa Sarp sahadayken,Hagi kenardayken duruşu kadar heyecanlandıramaz beni,top yedek kulübesine gelse bile Hagi bir klas hareketle topu oyuncuya atar diye beklerim ben...

Takım kalitesi olarak da moral olarak da fener bizden çok daha iyi durumda bu maçı almamız için ayhanın hat trick yapması lazım

Fener'i Saraçoğlunda bir kere şunu düşünerek yenebilirsin...

Tribün baskısı hikayedir kardeşim Galatasaray oyuncusu hiçbir stadda heyecan yapamaz,işine odaklanacaksın,tribünlerle uğraşmayacaksın,ve oyunu soğutmayacaksın,zihniyet kaybettiriyor bize...

Ve sertliklere karşı yılmayacaksın,sende onlar gibi olacaksın,ve özellikle 2 stopere büyük görev düşüyor,aç köpek gibi saldırsalar bile en sakin şekilde pasını verip alıcaksın,kilit adam oynarsa Ayhan'dır ki derbilerde rezil oynuyor,Misimoviç'i kaleye yakın bir yerlerde buluştursak Misi böyle maçları çok oynadı,her türlü işini yapar ve onun sevdiği noktalarda frikik kazanmamız için çift forvet oynamamız gerek..Fener'i öyle sağlı sollu ataklarla yenemezsin,tuttuğunu atarak,seri ataklarla vurarak yenersin hatta farka gidersin...

Hatırlayın biz çoğu derbide geriye düşüp tek kale maç oynayıp,gol atamayıp fark yiyoruz,niye çünkü amaçsızca saldırdığımızdan,böyle maçları savunma futboluyla ve ani ataklarla kazanırsın taktik budur...

Fb'yi 5lediğimiz maçı hatırlayın top onlarda ama santra yapanda onlar durmadan :D

Ani çıktık vurduk geldik,gene aynısı olması için doğru ve hızlı oynamamız gerek,çok ümidim olmasada böyle oynamamız gerekiyor...

-----------------Aykut--------------------

Sabri---------Neill-----Servet--------İnsua

------------------Cana------------------

---Barış----------Elano-------------Ayhan

-----------------Misimovic--------------

-----------------Baros-----------------

Eğer bu kadroyla çıkarsak fark yemeyiz en azından kilitleyebiliriz oyunu

-----------------Aykut--------------------

Sabri---------Neill-----Servet--------İnsua

------------------Cana------------------

---Barış----------Elano-------------Ayhan

-----------------Misimovic--------------

-----------------Baros-----------------

Eğer bu kadroyla çıkarsak fark yemeyiz en azından kilitleyebiliriz oyunu

Fark yememek için gidersen yenilirsin...

Kesin kazanmak için gidersen yenilirsin...

Doğru oynarsan fark bile atabilirsin...

Seçim şansı oyuncularda.

Fark yememek için gidersen yenilirsin...

Kesin kazanmak için gidersen yenilirsin...

Doğru oynarsan fark bile atabilirsin...

Seçim şansı oyuncularda.

Abi bırak ya tam oynamaya çalışıyoruz adamlar 50 metreden vuruyo giriyo taça vuruyolar bizim adama çarpıp giriyo ofansyttan gol atıyolar yani herşey onların lehine oluyo bu şartlar altında bizim ordan galibiyetle ayrılmamız imkansız

derbi için daha önce yeterince neden saydım . tabi fenerlilerin bünyesi kaldırır.alışmışlar o tür galibiyetlere ama ben bir galatasarylı olarak kaldıramazdım. neyse o sebeplerden ötürü fener yine yenebilir. ama umrumda değil .haginin gelmesi çok iyi oldu göreceksiniz.altyapının ekmeğini çok yiycek galatasaray. belki cana musa emre yüksektepe 3 lü baklava ......cumhur da alternatif olcak onlara artık hayal kurabilyorum. rjikardı daha çok futbolcular harcadı. üzgünüm... ama hagi otoriter ne yapması gerektiğini bilir. ama rjikardın hep cumhuru ,emre yüksektepeyi bi deneyip onlara şans vereceğini düşündüm kadro kurduğum zamn sarpı ayhanı dışarı attım. ama rjikard yapmadı .niye ha niye ?:(bu kadar zormuydu. oda mutlu değildi sarptan ,ayhandan ,servetten ,hakandan neden ahmet kesimi cumhuru denemedi? rjikard ki barcada gözünü kırpmadan messiyi, gioyu oynatan; ronaldnyoyu yedek bırakan adamdı... burda niye böyle davrandı .fenerli medyadan ve bizden mi korktu sabredemeyiz diye gençlere.böyle düşünmemesi gerekirdi. biz hep ondan bişeyler denemesini bekledik ama hiç yapmadı. ki sarpa ,ayhana tahammül ettik hakana ,servete....rjikard duruşun yeterdi adamım....:(ama olan galatasarayıma oldu yine........ artık ayağa kalkma zamanı....:cool:

Bence yönetim direk önümüzdeki sezonun planlamasını yapmalı tüm detaylarıyla oynayacağımız sistemi ve ona göre yapılacak transferleri belirlemeli yoksa işimiz yaş her sene başı transferler gecikiyo 3 senedir adam gibi bi sistem oturtamadık bile

Pazar günü saat 6 da şöyle bi kadro ;

Aykut, Sabri, Neill, Servet, Insua, Cana, Barış, Elano, Misimovic, Emre, Baros

-----------AYKUT-------------

SABRİ--NEILL--SERVET--INSUA

------------CANA-------------

--ELANO-----EMRE-----BARIS--

---------------MISIMOVİC-----

--------BAROS----------------

olabilirmi acaba olursa nasıl olur ?

Geri
Üst Alt