Merih İnce
Cezalı
- 10 Temmuz 2010
- 17.904
- 3
- 1.203
Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00
Baros bugünkü idmana çıkarsa oynar haftasonu.
Baros bugünkü idmana çıkarsa oynar haftasonu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu şekilde çıksak iyi olur diyorum ben;
![]()
Takım kalitesi olarak da moral olarak da fener bizden çok daha iyi durumda bu maçı almamız için ayhanın hat trick yapması lazım
-----------------Aykut--------------------
Sabri---------Neill-----Servet--------İnsua
------------------Cana------------------
---Barış----------Elano-------------Ayhan
-----------------Misimovic--------------
-----------------Baros-----------------
Eğer bu kadroyla çıkarsak fark yemeyiz en azından kilitleyebiliriz oyunu
Fark yememek için gidersen yenilirsin...
Kesin kazanmak için gidersen yenilirsin...
Doğru oynarsan fark bile atabilirsin...
Seçim şansı oyuncularda.
derbi için daha önce yeterince neden saydım . tabi fenerlilerin bünyesi kaldırır.alışmışlar o tür galibiyetlere ama ben bir galatasarylı olarak kaldıramazdım. neyse o sebeplerden ötürü fener yine yenebilir. ama umrumda değil .haginin gelmesi çok iyi oldu göreceksiniz.altyapının ekmeğini çok yiycek galatasaray. belki cana musa emre yüksektepe 3 lü baklava ......cumhur da alternatif olcak onlara artık hayal kurabilyorum. rjikardı daha çok futbolcular harcadı. üzgünüm... ama hagi otoriter ne yapması gerektiğini bilir. ama rjikardın hep cumhuru ,emre yüksektepeyi bi deneyip onlara şans vereceğini düşündüm kadro kurduğum zamn sarpı ayhanı dışarı attım. ama rjikard yapmadı .niye ha niye ?bu kadar zormuydu. oda mutlu değildi sarptan ,ayhandan ,servetten ,hakandan neden ahmet kesimi cumhuru denemedi? rjikard ki barcada gözünü kırpmadan messiyi, gioyu oynatan; ronaldnyoyu yedek bırakan adamdı... burda niye böyle davrandı .fenerli medyadan ve bizden mi korktu sabredemeyiz diye gençlere.böyle düşünmemesi gerekirdi. biz hep ondan bişeyler denemesini bekledik ama hiç yapmadı. ki sarpa ,ayhana tahammül ettik hakana ,servete....rjikard duruşun yeterdi adamım....
ama olan galatasarayıma oldu yine........ artık ayağa kalkma zamanı....:cool: