STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Nerede bu millet haydi kalklın beyler sabah oldu. Bu arada rüyamı anlatayım. Hiç anlatmak istemesem de. Dakika 78 4-1 magluptuk :( Lokalden cıkıyordum sinirlenip. Sonra kan ter içinde uyandım :(

Hiç umudumuz yok.Allah'ım ne olur fener'i yenelim.Allah yardımcımız olsun.

ruya gormedim.. :)

gram heyecan yok ama ilk defa bir fener derbisi oncesi degisik duygular icerisindeyim..

karsi yakadan hep centilmence aciklamalar geldi hic hayra alamet degil..

Her maç öncesi aynı hava "ya bu sefer olursa ya bu sefer kırabilirsek şeytanın bacagını.." ama hep de maçın sonu aynı hüzünle sonuçlanıyor... Ve bu sene de performansımızın en düşük oldugu zamanda bile maç sonunu bile bile desteklmeye inadına gidcgz. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın.

ulan sarp oynamasın ya.dün ligtvde kadroları verdi pınar argun.yemin ediyorum kadroyu görünce kumandayı fırlattım attım.umarım öyle çıkmayız.:(

Hiç derbi havası yok atmosferde.Şu maçı böyle anadolu takımı kıvamında çıkıyoruz ne desem boş size hainler. Bari dik durun şu maçta adam gibi oynayın.

3,30-4 saat uyuyabildim sadece.

yalnız bu maçda kadrodaki süpriz şu olabilir.ayhanın sol açık oynayacak olması.

bugun içimde kötü bir his var hiç iyi değilim

En mantıklısı:

----------------------Aykut-------------------

Sabri--------Neill--------------Servet-----İnsua

--------------------Cana---------------------

-----Barış----------Elano----------Ayhan-------

--------------------Misimovic-----------------

--------------------Pino----------------------

Hiç derbi havası yok atmosferde.Şu maçı böyle anadolu takımı kıvamında çıkıyoruz ne desem boş size hainler. Bari dik durun şu maçta adam gibi oynayın.

Bu maçta bizim futbolcular %100üyle bile oynasa yenemeyiz onları daha önce dediğim gibi süpriz bi ismin çıkıp olağanüstü bi performans sergilemesi lazım

En mantıklısı:

----------------------Aykut-------------------

Sabri--------Neill--------------Servet-----İnsua

--------------------Cana---------------------

-----Barış----------Elano----------Ayhan-------

--------------------Misimovic-----------------

--------------------Pino----------------------

Evet bu kadro mantıklı ama Ortasaha ve Defansı iyi tutmalıyız.Eğer Defans ve Ofans arası 60-70 metre olursa fark bile yeriz.Orta saha çok çok önemli burda.Elano da 2 yönlü oynamalı..Bekler de çıkmamalı gerekmedikçe..

Bu maçta bizim futbolcular %100üyle bile oynasa yenemeyiz onları daha önce dediğim gibi süpriz bi ismin çıkıp olağanüstü bi performans sergilemesi lazım

macin hakemi Bulent Yildirim.. orasi burasi oynarsa, lehimize hatalar yaparsa kazaniriz.. :asd:

Arda-Baros-Kewell bu üçlü bence takımın en iyi 3 futbolcusu ve bu üçü de yok abi şaka mı bu ya?Yemin ediyorum büyü var üzerimizde

Kimse boşuna hayal kurmasın 10 senedir yenemiyoruz şimdimi yenicez? Hagili taffarelli popesculu jardelli kadroyla yenemedik sarpla ayhanla servetlemi kazanıcaz:) 4 taneden az yersek başarıdır tarihi farka hazır olun derim...

yahu kadroya bakıyorum bakıyorum sonra da boşver demek istiyorum ama boşveremiyorum... en azından paf'dan adamları kiralık yollatıp pişirip geri alsalar daha başarılı olurlardı demek geliyor içimden onu da diyemiyorum...

Kimse boşuna hayal kurmasın 10 senedir yenemiyoruz şimdimi yenicez? Hagili taffarelli popesculu jardelli kadroyla yenemedik sarpla ayhanla servetlemi kazanıcaz:) 4 taneden az yersek başarıdır tarihi farka hazır olun derim...

ya olabilir ama cuma rüyamda 3-1 kazanılmıştı maç ve son dk'da gelmişti 3. gol. hani diyorum :D

bende hatirlamiyorum o yuzden bir mactada bizim lehimize hatalar yapilsin..

Abi maç bi başlıyo zaten hakemi de futbolcusu da sahada dövüyo bizi resmen herşey aleyhimize gidiyo bi kere baskı kurdukları zaman anında golü yiyoruz biz ise istersek 45dk baskı kuralım atamıyoruz geçen maçta kumandayı kırmıştım bakalım bu maçta neyi kıracam

Geri
Üst Alt