STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

benide gaza getirdin simdi :D bende mi bassam.

80 euro öyle büyük bi para değil, ama es kazara yenersek 360 euroluk kazancım olcak, koy 80 euroyuda üstüne 1000tl yapıyo yaklaşık :) iyi para.

Aykut kocaman büyük maçlarda hep tökezliyo, paok(ne kadar büyük oldugu tartışılır), young boys, beşiktaş - bu maçları kazanamadı fener, young boys un kadrosu bizden iyimi? Paok un kadrosu bizden iyimi?

80 euro öyle büyük bi para değil, ama es kazara yenersek 360 euroluk kazancım olcak, koy 80 euroyuda üstüne 1000tl yapıyo yaklaşık :) iyi para.

Aykut kocaman büyük maçlarda hep tökezliyo, paok(ne kadar büyük oldugu tartışılır), young boys, beşiktaş - bu maçları kazanamadı fener, young boys un kadrosu bizden iyimi? Paok un kadrosu bizden iyimi?

Ama şöyle bir durum var fenerbahçe hiçbir zama o maçlara çıktığı havada Galatasaray maçlarına çıkmaz. Adamlar bu maçı yılın maçı ilan ederler hersene.

valla kadrodan cok oynanan futbol önemli. ben bu sene futbol oynadigimizi görmedim malesef. acikcasi bu mantikla 80 euro basmam. ama söyle dersek, bu bir derbidir, fener cok havalandi, dedigin gibi büyük takimlari yenemedi, derbi oldugundan kim oynamis kim oynamamis bununda önemi yok bence. o yüzden galatasaray'in kazanmasi sasirtmamali. ama 80 euro iyi para be :D 10ar euro dan bir sürü kupon yapilir :)

36378_126429270730856_124633864243730_137385_2936988_n.jpg

Suratlar aynı korku filmlerinde ki gibi eğri büğrü çıkmış, yoksa UA ==> :hang:

:D

valla kadrodan cok oynanan futbol önemli. ben bu sene futbol oynadigimizi görmedim malesef. acikcasi bu mantikla 80 euro basmam. ama söyle dersek, bu bir derbidir, fener cok havalandi, dedigin gibi büyük takimlari yenemedi, derbi oldugundan kim oynamis kim oynamamis bununda önemi yok bence. o yüzden galatasaray'in kazanmasi sasirtmamali. ama 80 euro iyi para be :D 10ar euro dan bir sürü kupon yapilir :)

Kupon yapmayı sevmiyorum, gerçi 20 euro yükledim bet365 e , 89 euroya kadar çıkarttım. şimdi 80 ini bastım bakalım

Kumar oynuyorsun say. Bilemediğin 11 ne yapacağı belli olmayan bir teknik heyet.

Kismen dogrusun ama derbilerde kimin oynadigi pek önemli olmuyor. bir josico veya selcuk sahin yildizlasabiliyor. ya da yeri geliyor alex derbide yoklari oynuyor. zaten hic bir derbiye oynamam ben.

Merhaba,

Kalbim ne kadar kadıköyde galibiyet istesede, birde hayatın gerçekleriyle karşı karşıyayız.

Birincisi kadıköyde maç öncesi bitmek bilmez tacizler. Bunlara siz sağlam bir cevap veremezseniz orada ezilmeye mahkumsunuzdur. Sahaya çıktık, çoğu maç sahaya taş atılarak yaralanmamıza sebep oldu. Hangi kadıköydeki maçtan çekildik. Maçtan çekilelim, güvenliğimiz yok diyelim, sonrasında bırakalım onlar düşünsün. Kormayın kimse Türkiye'de Galatasaray'ı küme düşüremez, hemde hiçbir güç...Çok büyük rantlar var...Çekilelim, kadıköydekiler statta çıldırsın, olaylar çıkarsınlar, bakalım ne oluyor o zaman, ne olacak hükmen mağlup sayılsak şimdi...Ama orada adam gibi maç oynanmadığı sürece maça çıkmayalım, bak o zaman nasıl adama gibi hizaya giriyorlar....

Ama kafamıza o taşı yedikçe o stat içinde hala kalıyorsak, ezilmeye mahkumuz. Kimse o zaman galibiyet falan beklemesin. Daha bu kafayla gidersekte bu iradeyi gösteremediğimiz sürece bu eziyet son bulmaz.

İkincisi fener derbilerinde kesinlikle fenerin kazanamadığı maçları bahane etmeyin. Bizde bu kafada futbolcular olduğu sürece, fener her maçı kaybeder, galatasaray maçında 3-4 atar, hiç merak etmeyin. Şartlar ne olursa olsun. İster UEFA kupası almış olalım ister bugünkü gibi dibe vuralım.

Hala 10 senedir benim için hiçbir zaman bir şampiyonlar ligi galibiyetinin yerini alamayacak olsada, taraftarına bir galibiyet bile hediye edemeyen bu kulübün bu mantıkla yola devam edecekse, hiçbir maçındanda umudum yoktur. Bugünkü maçtan da umudum yok. Alınacak tesadüfi bir galibiyetin ise benim için hiçbir anlamıda maalesef yoktur. Johnson'ın attığı gol gibi bir maç kazanacaksak, o gün fenerin maçta ezildiği gibi ezilerek maç kazanacaksak hiç kazanmayalım daha iyi.

Ben 1999 yılında son kazandığımız kadıköyde 2-1lik maç gibi galibiyet istiyorum. Kora kor atak yapan, karşındaki fenerlinin içine korku salan takım istiyorum. Bugünkü fenerli futbolcunun, aman kötü bile oynasak öylede böylede yeniyoruz merak etmeyin, Konya'dan bile vursak galatasaray maçlarında gol oluyor psikolojisiyle var olmasına sebep oluyorsak, zaten benim için galatasaray ın bu maçta varlığı yok demektir.

Yazık,

Ben Cimbombom Cocuguyum fe.nevbahceyi neyleyim ??

Ben Cimbombom Cocuguyum fe.nevbahceyi neyleyim ??

Ne Kadar Fe.nevli Varsa A:D S:D

Ne Kadar Fe.nevli Varsa A:D S:D. . . !

Skor : 1 - 2 Rahat olun..

GELIYORUZ ! . . .

Ben bi Fenerbahceli olarak macin oyle farkli markli biticegini sanmiyorum. Galatasaray bu kadar eksikle belki istedigi oyunu oynayamayacak ama özellikle Hagi den sonra cok iyi direnecegi kesin. Beraberlik kokan bir mac yada tek farkli Fener galibiyeti diyorum..

Hak edenin kazandigi bir mac olsun....

Dua edelim mustafa sarp sakatlansında oynayamasın.Adam antreman topçusu galiba.Antremanlarda coşuyor teknik direktörü kandırıyor.Elano,Mustafa ve Misimovic aynı anda sahada olursa fark yeriz..

Umutlanmayım umutlanmayım diyorum ama Sergen Yalçın'da Fener %100 favori demiş.Allahım olacak galiba bu sefer.

Ulan bu kadar mı düştük yahu?Tamam çok kötü durumdayız;ama bu akşam dünyanın en büyük derbisi oynanacak.Konuyu 3 kişi takip ediyor yav.Hadi canlanın biraz.

Geri
Üst Alt