STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Artık o adamları koymaz benim bildiğim Rjkaard.

Tam tersi, Benim bildiğim Rijkard Balata- ve Sarpinhodan asla vazgeçmez. Bu sene her maçta 2-3 golden aşağı yedirmeyen Balatayı hala oynattığına göre.

Ne istiyorum biliyor musunuz?Rijkard şu kadroyu çıkarsın

Ufuk

Sabri Neill Ali-Zan(Semih) İnsua

Barış Cana ayhan

Arda Misi

Baros

Şu kadro feneri yensin rijkard istifa etsin Adnan polat,servet rezil olsun

ufuk dun kirmizi kart gordu oynamayacak..

arda, baros, zan sakat..

beyler cimbom tarafı biletleri satışa çıkmadı değil mi ne zaman çıkcak acaba..?

Sen Şampiyon Olmasanda Kupaları Almasanda fenerede Koymasanda seviyorum iste var mı diyeceğin ?

ne bu ya herkeste bir kabullenmişlik bir karamsarlık iyice fenerin maskarası oluyoruz farkında mısınız kimsenin Galatasaray ı bu kadar aşağılamaya hakkı yok gideriz yeniliriz ama bu eziklikte neyin nesi Galatasarayın olduğu yerde umut vardır yok fenere eziliriz yok pota kurarlar yok maça çıkmayalım gibi saçma düşünceler bize yakışmaz

Rijkaard için alın bu maçı be, azıcık saygınız varsa hocanıza alın şu maçı. Almadan dönmeyin Florya'ya.

Sarı kırmızı renklerimiz için oynayın.

Şanlı armamız için oynayın.

Ali Sami Yen için oynayın.

Ölümüne oynayın ve kazanın !

Ne istiyorum biliyor musunuz?Rijkard şu kadroyu çıkarsın

Ufuk

Sabri Neill Ali-Zan(Semih) İnsua

Barış Cana ayhan

Arda Misi

Baros

Şu kadro feneri yensin rijkard istifa etsin Adnan polat,servet rezil olsun

semih kim arkadasım sayet semih kayaysa kartalspora satılsı eger semih oguzsada adam a2 de dahı yedek

Bizim kaleye pota koysunlar. :)

bkz. okan buruk

............................aykut

Sabri...........neill................Gökhan..............insua

..........................Cana

.........elano.............................ayhan

.........................misimovic

...Batdal\kewell ................... baroş\kewell

yenilirsekde bu kadroyla yenilelim sarp servet le değil . !

kaybedecek hiç birşeyimiz yok .

Neill,Cana,Baros,Kewell and Barış

Sahada olsun.

Suan Fenerin Konya macini izliyorum,Fenerli futbolcular fizik olarak bizimkilerin cok önündeler,Rijkaardin nekadar kötü bir hoca oldugu burdan anlasiliyor.

Bu sene aldığımız kanat için yabancılar;

1) Pino

2) Kewell

Fb'nin aldığı kanatlar

1)stoch

2) Dia

karşılaştırmaya bile gerek yok.

Tek rezalet durum da şu; Fb maçını izliyorum, bu takımda Misimoviç oynasa döktürür şov yapar.

Bugün de bir haber okudum Selçuk İnan ile Fb prensipte anlaşmış, eğer öyle bişey olursa gider kulüp binasını taşlarım.

Bütün adamları elimizden kaçırmayı çok kolay yapıyoruz.

Bu sene Hem stoch hem dia bizim listemizdeydi ve ikisini de Fb aldı. Bugün bu 2 futbolcu bizde olsa kanatlarda sıfır sıkıntıyla gidiyorduk.

1 maç oynayıp 5 maç yok olan kewell ile topçu mu koşucu mu olduğu belli olmayan pino ya kalmazdık. Hem boşa para veriyoruz hem de rezil oluyoruz.

Haftaya bayram havasında maç olacak, şu fenerbahçe bizi böyle bulduğunda 6 taneyi ararız gibime geliyor. abartı olmasın ama 8 tane falan yiyebiliriz.

Allah bizi korusun.

Suan Fenerin Konya macini izliyorum,Fenerli futbolcular fizik olarak bizimkilerin cok önündeler,Rijkaardin nekadar kötü bir hoca oldugu burdan anlasiliyor.

fener 60dakikalık takım 2. yarıyı izle gör.

1) Pino

2) Kewell

Fb'nin aldığı kanatlar

1)stoch

2) Dia

Tek rezalet durum da şu; Fb maçını izliyorum, bu takımda Misimoviç oynasa döktürür şov yapar.

Bugün de bir haber okudum Selçuk İnan ile Fb prensipte anlaşmış, eğer öyle bişey olursa gider kulüp binasını taşlarım.

Bu sene Hem stoch hem dia bizim listemizdeydi ve ikisini de Fb aldı. Bugün bu 2 futbolcu bizde olsa kanatlarda sıfır sıkıntıyla gidiyorduk.

1 maç oynayıp 5 maç yok olan kewell ile topçu mu koşucu mu olduğu belli olmayan pino ya kalmazdık. Hem boşa para veriyoruz hem de rezil oluyoruz.

Haftaya bayram havasında maç olacak, şu fenerbahçe bizi böyle bulduğunda 6 taneyi ararız gibime geliyor. abartı olmasın ama 8 tane falan yiyebiliriz.

Allah bizi korusun.

O kadar abartma 8 olmaz ama 6 olur.

Keita yı sat Pino yu al. Üstelik Keita satıldı diye bayram yapan Galatasaraylılarda vardı yani. Haldun Üstüneli kov Adnan Sezgini getir. BJK nin artıklarını topla. SerdarÖzkan gibi sigara tiryakisini transfer et. Stoch ve Diayı elinden fenere kaçır. Adam gibi bir transfer yapma. Arda olayında bile Azizenin oyuncağı ol. Kusura bakmasınlar ama Bu yönetimin durduğu her an bize zarar.

tünelin ucunda ışık var.

ama maalesef o ışık karşı taraftan gelen trenin ışıkları!

....

emirhan derken?bu maçı kaldırabilir mi sence?daha abileri kaldıramazken üstelik.:(

aykutu izlemektense boş kaleyi tercih ederim soyadaşım :D :D şaka bi yana kesinlikle aykutun kaleci olmadığını düşünüyorum..gerçi maçtan hiç bi umudum yok..emirhana yazık olacak o da var..en iyisi aykut oynasın ve inş son maçı olsun..

1) Pino

2) Kewell

Fb'nin aldığı kanatlar

1)stoch

2) Dia

Allah bizi korusun.

+1905

Zaten FB'nin mevcut kadro kalitesi ile bu kadar puan kaybetmesi süprizdi.Şİmdi takım rayına oturdu ve takır takır oynuyorlar.Aramızda ciddi bir kadro kalite farkı var.Hala bizim başkan daha düne kadar şampiyonluktaki en büyük rakibimizin FB olduğunu söylüyordu.Evet en büyük aday FB o doğru ama bizim en iyi alabileceğimiz derece 6.lık.

Geri
Üst Alt