STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

O maç çok sınırlı bir kadromuz vardı.

O güne nazaranla şu an çıkacak kadromuz çok çok daha iyi.

Yani kazanmamız süpriz olmaz.

Ama Fenerbahçe'nin de o zamana göre daha iyi durumda olduğu bir gerçek.

Biz yüreğiyle oynayan oyunculara efsane diyoruz.

Sarp her maç oynuyor ama boşa...

Hem hiçde sakat değil.

Mustafa Sarp senin efsanen olabilir mesela :).

Takımın ona ihtiyaç duyduğu maçlarda (yarınki fener maçı) takımı yanlız bırakmasın.

Ayrıca tribünlere oynama. Bunu kastetmediğimi biliyorsun. Bir önceki sayfada sorduğum sorulardan sonra "senle tartısmaya girmicem" deyip sustun. Onlara cevap ver ilk önce tartısmak istiyorsan.

Takımın ona ihtiyaç duyduğu maçlarda (yarınki fener maçı) takımı yanlız bırakmasın.

Ayrıca tribünlere oynama. Bunu kastetmediğimi biliyorsun. Bir önceki sayfada sorduğum sorulardan sonra "senle tartısmaya girmicem" deyip sustun. Onlara cevap ver ilk önce tartısmak istiyorsan.

Bilerek mi oynamıyor Kewell ?

Kendini bilerek mi sakatladı ?

Şanssızlıktan dolayı sakatlandı diyorum sen diyorsun ironik.

Anlatmaya çalışıyorum anlamamaya çalışıyorsun.

3-0 yeniliriz bence.

Ligtv'nin Cana haberinden sonra pek umudum kalmadı bu kadar eksikle gittiğin maçta en oynaması gereken adam yedekse düşündürücü bazı şeyler..

Şahsi fikrim : Fark yeriz malasef.

Maçta farkta yesek şaşırmam, yenersekte şaşırmam. :)

Ömer Üründül deyimiyle çok ilginç bir maç olacak. :)

Ömer Üründül: Gol olmazsa maç berabere biter :happynew:.

Kewell, Fenerbahçe maçlarında kaç defa takımı yalnız bırakmış ? :o

Sanki bir kaç maçta oynamış gibi konuşuyorsun.

Sadece bu maçla birlikte 1-2 maç kaçırmıştır o kadar.

Bilerek mi oynamıyor Kewell ?

Kendini bilerek mi sakatladı ?

Şanssızlıktan dolayı sakatlandı diyorum sen diyorsun ironik.

Anlatmaya çalışıyorum anlamamaya çalışıyorsun.

3 maçta 1 sakatlanan adamda şanssızlık yoktur. Vücudu artık kaldırmıyordur. Antremanda sürekli oyuncu mu sakatlanır ? Keita hiç sakatlanıyor muydu ? Şanssızlık değil bu.

Bunu ne kadar tartıssakta ikimizin fikride değismez ama üstünde bir düşün.

Diyorsun ki Karpaty ilk maçını çevirdi. KARPATY. Noldu sonra. 2. maça kadar antremanda sakatlandı. 2. maçı koparamadı. Ama bir adama efsane diyip resmen tapıyorsak o kadar ihtiyacımız olduğunda takımda ki yerini alacak. Antremanda sakatlanmayacak. Yarın ki önemli maçtada yok. Neden ? Antremanda sakatlandı. Biri antremandı dövüyor mu bu adamı anlamıyorum.

Cana da mı yok??? :(

3 maçta 1 sakatlanan adamda şanssızlık yoktur. Vücudu artık kaldırmıyordur. Antremanda sürekli oyuncu mu sakatlanır ? Keita hiç sakatlanıyor muydu ? Şanssızlık değil bu.

Bunu ne kadar tartıssakta ikimizin fikride değismez ama üstünde bir düşün.

Diyorsun ki Karpaty ilk maçını çevirdi. KARPATY. Noldu sonra. 2. maça kadar antremanda sakatlandı. 2. maçı koparamadı. Ama bir adama efsane diyip resmen tapıyorsak o kadar ihtiyacımız olduğunda takımda ki yerini alacak. Antremanda sakatlanmayacak. Yarın ki önemli maçtada yok. Neden ? Antremanda sakatlandı. Biri antremandı dövüyor mu bu adamı anlamıyorum.

Hangi 3 maçta bir sakatlanmasından bahsediyorsun ? Bilgisizce, cahilce konuşma artık lütfen.

Kewell şuana kadar 76 lig maçının 49'unda oynamış. Bu sadece lig karnesi. Bunun daha Avrupa'sı da var, Türkiye Kupası'da var. Bu maçların hepsindede sakatlık yüzünden oynamamazlıkları olmadı. Bazen yedek kaldı. Bazende kart cezalısı oldu.

Herşey bitti bir Kewell kaldı sallanacak.Takımda o kadar hain varken bana Kewell'ın varlığı batmıyor.

’’Doktorların ne dediği umrumda bile değil,haftasonu derbide sahada olacağım,bütün sezon bu maçı bekledim’’

Milan Baros

5064.bmp

5072.jpg

5081.bmp

Kewell'ın Kronik sakat olduğunu Mustafa Yücedağ'da söyledi hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamış değilim. Adam kronik sakat , ancak kendine baktığından dolayı geldiği maçlarda perfonmans eksikliği çok gözükmüyor.

Ama bana göre efasene mi değil , öyle basitten efsane olunsaydı Jardel efsane olurdu. Efsaneler kimler Hagi , Hakan Şükür , Metin Oktay . Eee diğerleri efsane mi değil sadece bizim gözümüzde mükemmel oyuncular okadar.

yok artik.. boyle bir yorumu bir Galatasaray'linin yapabilecegine ihtimal vermiyorum..

iyice abarttınız ama yazık yaa ne bu bea ben çarş. gecesi 2de kalktm samiyene bilet almya gittim bu takımı desteklemek için hiç bişeye saygnz kalmadysa kendinze taraftara saygı gösterin

Geri
Üst Alt