STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Barış-Mustafa-Ayhan mı ?!?!?!?!?!?!

Sarp ve Balta oynuyor.

Insua ve Misimovic yok :).

O kadroya göre Ayhan sola Barış sağa geçiyor. Böyle alternatifsiz bir kadroyu kuran yönetime kızmak lazım.

Sarp yerine Misi olsun.

footbaLLove footbaLLove

Florya'dan gelen bir tel ve muhtemel GS 11'i; Aykut, Sabri, Servet, Neill, Balta, Cana, Elano, Sarp, Barış, Ayhan, Pino.

şaka olsa iyi olur. bu benim kabuslarımdaki 11

balta, servet, cana, barış, sarp, ayhan ve pino bir arada oynarsa başımıza neler gelir kimbilir.

Bi yenersek bu gün görürüm ben 7 yeriz diyen 4 olursa öpte başına koy diyen 'sözde' Galatasaray'lıları.

öylede kardeşim bu takımı süründüren çok sayın adnan polat değilmi ? koskoca GALATASARAYIN genel kadrosunda 2 forvet var bu nasıl açıklanır sence ? kaliteli bir forvet almıyan adam gibi önlibero almayıp bizi bedava diye aldıkları mustafa sarp gibi hiç bir özelliği olmayan adama bırakırlarsa kusura bakma ama umudumuz olmaz .

Sarp yerine Misi oynasın iyi olur.

Hagi anlaşılan orta sahayı mücadeleci oyunculardan oluşturup, forvetteki Pino'ya en yakın ismi Elano olarak belirlemiş.

Elano'dan çok büyük işler bekliyorum bu maçta izleyin bakın.Duran toptan yazacak bir tane.

İyide golü kim atacak.Pino mu? Elano mu? Bari Misi oynasın.Zaten Baros Arda yok

En azından bu sene Hagi'ye şunu oynattı şunu oynatmadı dememek lazım.Daha zaman alacak çürük yumurtaları ayıklaması.Sabır.

devre arasında revizyon olsa şöyle komple bu işkence bir son bulsa artık .. o stadı haketmeyen onlarca oyuncu var yazık

Geri
Üst Alt