STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Ulan hiç bir şey değilde,bu fener bozuntusu gol attığında,taraftarının hayvan gibi sevinmesi koyuyor bana.Kurşun sıksalar belki o kadar kötü hissettirir.

Adamların o kadar yarası var ki.Tek sevinçleri bizi yenmek.Bu yüzden rehavete kapılıp kaç kere şampiyonluk kaybettiler.Onu bilmiyor salaklar.6-0 yendiler ligi 6. bitirdiler.Geçen sene bizi yendiler müthiş düşüş yaşadılar.Çünkü bütün sezonluk varlıklarını bizim maçlarda gösteriyolar.

Bugün bunları yenersek kırk yılda bir yendiniz derler küçümserler, kaybedersek kafamızı şişirirler.Her türlü bunların afrası tafrası çekilmez :D

Bugün bunları yenersek kırk yılda bir yendiniz derler küçümserler, kaybedersek kafamızı şişirirler.Her türlü bunların afrası tafrası çekilmez :D

Yenersek aşırı sevinmememiz lazım o yüzden. Normal karşılamamız gerek. :D

Adamların o kadar yarası var ki.Tek sevinçleri bizi yenmek.Bu yüzden rehavete kapılıp kaç kere şampiyonluk kaybettiler.Onu bilmiyor salaklar.6-0 yendiler ligi 6. bitirdiler.Geçen sene bizi yendiler müthiş düşüş yaşadılar.Çünkü bütün sezonluk varlıklarını bizim maçlarda gösteriyolar.

Sadece bizim maçlarımız yetiyor onlara.Ondan sonra bütün sezon "sizi nasıl yendik"geyikleri ile geçiyor.

Heyecanlıyım kimsede göremediğim kadar heyecanlıyım hem de.

:lol:

Şöyle gerçekten iyi oynadığımız bir sezon geçirsek Fener'i alt ederiz. Ya da çok iyi konsantre olup maçı Avrupa maçı havasında, hevesli bir şekilde oynamak gerekiyor.

Baros olaydı o papazın çayırında bunları etek giydirip oynatırdık ama benim de umudum az.Azıcık umudum varsa gelecek adına o da Hagi'den dolaydır.

Fenerli bi arkadaşla maçı izlemeye gidecem, hadi hayırlısı. :D

Geri
Üst Alt