STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Arkadaşlar keşke biz bu transferleri yapmasaydık.İstanbul un bugünkü 11 ini alsaydık!Ben hep söyledim yine söylüyorum.Defansımızda Servet-Gökhan-Çağlar gibi kazmalar oynadıkça bu takım zor şampiyon olur.

Sercan ilk 11 başlamalı

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

Baros hiçbir şey yapmadı. Açık ve net söylüyorum.

Yazik oldu, kotu oldu, hepimiz kazanmak isterdik ama noluyor ya ? Daha ilk haftadayiz, ilk macimizi oynadik, su karamsarliga bakin. Hele ki Fatih Terim'e sallayanlara noluyor anlamiyorum.

Diego gyan ve keita yı almalıydık

beni delirten şu , Fatih Terim gibi bir hoca nasıl yapabilir böyle takım kurgu hatasını, kaleye götüren adam yok takımda...

Pino neden yollandı?Keita 4 milyon bonservis yüzünden alınmadı ya ! Kazımı görüyoruz beyler.Ardayı 12 m için satmayı bilenler Keitayı 4 m için neden almıyor neden neden.............

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Eylül

Ya bu fatih terim sovmen mi teknik direktörmü.Eboue olmuyor sol acıkta hala oynatıyor.Dünyada barcelonadan başka takım 4-3-3 oynamaz biz oynariz.Bu nedir ya.

Ahahaha, Eboue sol açıkta, Ramos'u oynatırken imparator diyordunuz ama. :asd:

"Muslera'dan büyük hata golü getirdi" Sporx'in başlığı. YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ MEDYAYA. Aslında başka şeyler söylemek gerek. Hemen de hata yapmamızı bekliyorlarmış gibi başlık atmışlar.

ebouenin maç boyunca koşmak yerine yürümesi mücadeleden kaçışı ve 2. golde adamı boş bırakması kabul edilebilinir gibi değil..İlk defa Hakan Balta oynasaydı keşke dedim..

Kabul edelim arkadaşlar pres yapmayan mücadeleye girmeyen bir avuç balon transfer etmişiz..

Macin tamamini izleyemedim ama, Baros bu ligdeki en iyi golculerden birtanesi, kacirmistir kotu oynamistir olabilir..Ama boyle devam etcek diye bisey yok futbolcu bu formu yukselir duser belli olmaz..

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

riera yokmus elmander yokmus :)

sercanı ben çok beğendim...

sonradan oyuna girmesine rağmen güçlü ve hızlı oyunuyla baroştan çok daha etkili olabileceği sinyallerini verdi...

tam olarak oturmamış bir kadromuz var zamana ihtiyacımız var...

bugünü böyle hayal etmemiştim. kazanmayı umuyordum. hayal kırıklığı oldu ama daha 1. hafta moralleri bozmamak lazım...

en kısa sürede toparlanıp güzel futbol oynarız inşallah...

artık onu alsaydık bunu alsaydık demeye gerek yok kadromuz bu ona göre konuşmak lazım....

herkese hayırlı geceler:)

liverpool maçından sonra,aslan baroş kaplan baros, barosu satanı bizde satarız diyenler şimdi nasıl oluyorda barosa karşı anlamıyorum bu forumda herkes barosçuydu yapmayın etmeyin ...

Geri
Üst Alt