STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Fatih hocaa ! Sen bildiğin 3-5-2 ye dön yoksa bir cacık olmayacak :)

Yenilmişiz ha, Fatih Terim kaybetsekte zevk veren bir takım yaratacağız diyordu, o dediğine yakın oynadık mı maçı izlemedimde.

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

Fatih Terim farkı ! ben ne dedim Terim geldiğinde en genç devre arası yolcudur Terim Zan,Servet gibi öz evlatlarını silmedikçe hiçbir yerde başarılı olamaz

Ukalalığın iğrenç boyutta.Kusra bakmak kaç gündür yazıcam yazıcam diyorum şimdi nasip oldu.

Baros + Sabri = 0

Fatih terime ders olsun... Sabri denen bir adamı bundan böyle 11 de başlatmasın. Yekta denen biri var.

Yeter... Tahammülüm yok herife.

Yekta rezalet oynadı lütfen gözlüğünüzü takın ...

Bu oyuna rağmen Sabri yine 11 de sahaya çıkarsa yazıklar olsun.

ilk maçtan sallamanın alemi yok birkaç hafta sabretmek ve maç formunu yakalamalarını beklemek şart

ft, sahaya çıkardığı kadroyla maça damga vurdu

herkesi yanlış pozisyonda oynatmak zorunda mıyız :(

takim gol atma özürlü.

barosa kiziyorum bir yandan, cunku aldigi her topu eziyor, diger yandan adami yuzdeyuzluk gol pozisyona sokacak orta sahada yok.

baros hicbir zaman topla iyi olan birid egildi ki, su ibbli forvetin yaptigi gibi, topu tutabilen, havadan, karadan etkili olan birid egildi ki.

lincoln gibi biri lazim barosa, öyle pozisyona soksun ki, ya gol olacak, yada gol.

ama neyse

ben burdaki bazi arkadaslar gibi 1 yildir barosun gitme zamani gelmistir diyordum ama artik is isten gecti, ocakt ayina kadar en azindan.

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

Bu yazdıgımız mesajlar yenilmis bir takım taraftarı psikolojisyle yazıldıgı icin cok olumsuz bir hava olması normaldir.Ama eger dinc kafayla düsünürsek biraz feryat etmek icin erken oldugunu düsünüyorum...

geçen seneden beri isimler dışında değişen ne var?

kimse kusura bakmasın geçen seneki rezaletten sonra bu taraftar fazla sabrı kalmadı!!!

ne işi var o sabrinin bir de kaptan yapmışlar dalga geçer gibi...

ne bir şut ne bir organize atak...

baroş ayakta duracakk hali yok... keşke satılsaydı birde posta koyar gibi soyunma odasına gitti hemen...

İBB yönetimini tebrik etmek lazım webo gibi adamı ikna edip getirmişler her pozisyonda servetle gökhanı paçavraya çevirdi...

Takımda yaratıcı oyuncu eksikliği apaçık ortada diego alınmalıydı.Lige çok kötü başladık gerçekten.

"Muslera'dan büyük hata golü getirdi" Sporx'in başlığı. YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ MEDYAYA. Aslında başka şeyler söylemek gerek. Hemen de hata yapmamızı bekliyorlarmış gibi başlık atmışlar.

Muslera cok iyi bir kaleci. Basin'da bunun farkinda. Adami bitirmek istiyorlar. Bizim basinimiz maalesef böyle. Muslera'nin arkasindayiz!

Sen elindeki maliyetleri az ve yetenekli oyuncuları gönderip diğer takımlarda bile kolay kolay oynamayan adamları alırsan daha çok böyle maç izleriz.

Culio; ucuz maliyetli ve bu takımda oynardı.

Pino; aynı şekilde ucuz maliyetli ve alternatif olarak bu takımda oynardı.

Neill bile bu defansta oynardı.

Oyun kuracak oyuncumuz yok!!

Sol bekimiz yok!!

Stoperimiz yok!!

En önemlisi forvetimiz yok!!

Kariyeri boyunca genelde sağ bek oynayan Eboue sol kanatta oynuyor. Sabri orta saha da oyun kurucu. Baros ( çok severim her halükarda kalmasından yanayım ) ama alternatifi Sercan olmamalı ( Sercan'ı da çok sevmeme rağmen ) Kazım ne zaman ne yapacağı belli değil, bir maç oynar 3 maç oynamaz.. kağıt üzerinde güzel transferler yapmış olsakta eksik abi EKSİK !!! kısa ve net..

Bu takımdan bisy olmaz beyler.

Geri
Üst Alt