STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Sercan ve Melo'yu beğendim.

Bu mac bildigin elek oldu.Eksikleri say say bitmez.Dusundugum gibi de ofansimiz en az defansimiz kadar zayif.Ayrica Eboue cok buyuk hayal kirikligi yaratti bende.

yine egosuyla yakmasa takımı. şu sabri denen herif bu takımın oyuncusu değil övenlerinde zekasından şüphe ediyorum. o herif ne sağ bekte nede ortada oynayamaz. gitsin bankasyada oynasın. balta da öyle allahtan sakattı bugün, yekta da berbat ötesiydi.

Webo bir hareket yapıyor yada yapmıyor yapmaya kalkışıyor hop Servet pazara böyle savunma olmaz.

elmander, elmander diyip duruyorsunuz, baros kadar sinir etmez sizi belki ama o da hicbir zaman skorer biri olmadi

10 golü gecerse elmander, onun icin büyük bir basari

burayi okuyunca insan futbolu,galatasarayliligi birakmak istiyor.

hayatlarinda mahalle maclarindan (arada sirada hali saha maci da vardir kesinlikle) haric futbolla ilgileri kisilerle tartismak cok gereksiz olur.

hicbir ülkede bu kadar skor taraftari yok,futbol cahilleri yok,cok bilmisler yok.

türkiyede 70 milyon antrenör varda,biz bilmiyoruz.

maçtan önce fatih terim rakibi analiz ettimi acaba sanmıyorum onun için bu sonuç normal

Hacı hiç kasma bırak tutma bu takımı sanırım antrönörlük kursuna hazırlanıyordun bir ara ona yoğunlaş klavye başında kendini harcıycağına orada başarılı ol yetiştir kendini geç bi takımın başına avrupa şampiyonlukları kazan hatta dünya kupalarını kazan sende o potansiyel var.Kimseyi beğenmedin şimdie kadar istemedin, dediğim gibi harcama kendini klavye başında git o lanet olası kursu bitir ve kurt hoca ol.

ne yazıkki abi. :(

anlamıyorum diğer takımlara göre komple değişen bir 11 var neredeyse, adamlar ileri gidiyor ileride top tutamıyoruz yoksa gayet iyi çıkıyoruz ileri, anlamıyorum pat küt çıkıyoruz diyolar son dk ları izlediniz galiba siz sadece... :(

Gayet iyi çıkamıyoruz. Oynadığımız takım İBB! Melo ve Baros bikaç kere iyi anlaştılar, kanatlarda da Belediye'nin zaaflarından faydalandığımız oldu. Karşımıza daha sağlam bi takım çıksa ileri çıkamayacağız.

Komple değişen 11 var da, yaratıcı oyuncu yok. Diego gibi bir adam lazımdı bu takıma. Ya da Podolski, Keita.. Ya da Riera transferi transfer sezonunun bitiminden en az 1 hafta önce yapılmalıydı, Sercan da öyle. Gecikirsen takımın mayası tutmaz. Transferler kötü değil, ama takımı sağda oynayacak adamlarla doldurduk sola adam yok. Hah aldık birini buna da şükür dedik, adam kenarda oturdu.

[video]https://s1.directupload.net/images/110911/lquv9wm9.swf[/video]

Umarım gelecek maçlarda bu hareketlerini tekrarlamaz.Tamam psikopatsın da takıma zarar vereceksin.

Fatih Terim'e sallamak maksadında değilim ama umarım artık Sabri'den ortasaha olmayacağını görür hoca özellikle böyle maçlarda.

Ki Eboue'dan da sol açık olmayacağı konusuna girmiyorum bile..

Daha ilk maçtan seneye yapılıcak transferler konuşulmaya başlanmış.

Kına yaksın Arda Efendi...Umarım sende orada başarısız olursun.

Bugün en büyük eksiğimizde ilerde top yaratmak,onu tek başaran adamımızda yüzüstü bıraktı.Bakalım ne yapacağız.Bahtımız açık olsun.

@UnalAysal___

Ünal Aysal

Benimde kuponum yattı iddaa'da yeter vurmayın la :/

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Eylül

Evet insanların bilinçlenmesi hoşuma gitti... Ama bundan önce macı izlemenizi tavsiye ediyorum.. Yaşlanmış işte zorlamayın hala Liverpool falan demeyin mahalle siyaseti gibi ... Ayıptır hepimiz aynı macı izliyoruz

Webo 17 yaşında, değil mi?

Selçuk'un bugün Sarp'tan hiç farkı yoktu.

Rıdvan melo'yu beğenmiyor ya :D:D

Geri
Üst Alt