STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Dur bakalım hayırlısı

------- Baroş------

Arda -- Elano--Keita

---Selçuk--Melo----

fatih terim bugün neden bu kadar oyuncu devşirdi anlamadım

sağ bek olan eboue sol açıkta

stope ujfalusi sağbekte

sağ bek sabri ortada

sonra forvet sercan solaçıkta

sağbek eboue solbekte

sabriyi oynatmak için mi tüm bu çaba

riera neden oynamadı

defans neden bu kadar kötü

Ben maçtaydım. Bütün defans hattını tamamen gören biri olarak sadece bu akşam şunu söylemek istiyorum. ''Hakan Balta'yı aradı gözlerim''. Çağlar malesef çok ama çok yetersiz.

FT:İstanbul bizden daha iyi oynadı ve galibeyeti hak etti.Galatasaray böyle olmamalı.

Olimpiyat stadının laneti.

Su an yonetime sallayan taraftarlar = Nobette transfer icin yonetime sallayan taraftar

1. Baros kim ki direk soyunma odasına gidiyor ? geçen sezon ve bugün sahada yoktu ağzımızı açmıyoz ama adam oyundan alınınca hemen soyunma odasına gidiyor !!!

2. Devre arası transferinde hemen 10 numara posizyonunda oynicak oyuncu almamız lazım !

3. Bu sistem'le bişey beklemeyin ! 4-1-4-1 nedir arkadaş ? Bu takımın sistemi 4-4-2 yada 4-3-1-2'dir macera aramaya gerek yok !!!

-----------------Muslera-------------------

Eboue---------Ujfa--------Servet------Hakan

Kazım---------Melo------Selçuk--------Riera

-----------Elmander-------Sercan---------

İlk 11'miz böyle olmalıdır arkadaş

Bas bas söylüyoruz zaten tek forvetle ne yapabildik te hala çift forvete dönmüyoruz diye.

Ki Sercan'ı beğendim ben kısa süre yer almasına karşın hiç fena değildi bugün.

Bursanın zencileri yardırıyor ah Keita ah Popito :(

Sizce arda gitmeseydi kalsaydı yenermiydik ibb'yi...

fatih hoca lig tv röpörtajı genel olarak;

ilk 20 dakikada iyiydik. golü kötü zamanda yedik. çağlar ın zamansız sakatlığı bizi farklı düşüncelere sevketti. biz daha iyi takımız. dalgalanmalar olacak demişti. bizde o dalgalanmaya yakalandık. Samsun maçıyla birlikte bunlarıda düzelteceğiz. sercan ve engin ilerde daha faydalı olacak. elimde olsada daha fazla oyundu değiştirirdim.

Şu ziyayı konuşturduk ya :S yarın fener yenilse böyle konuşacak mı bu amigo

4-4-2 den baska sistem bize uymuyor bu kesin.Daha ne diye inat edilir mantıgım hicbirtürlü almıyor.İnanamıyorum ya...

İmparator sen bari 4-4-2 oynatsaydın,Ona göre transfer yaptırsan iyi olmazmıydı:(

aynen dendiği gibi 4-4-2 oynamalıyız anlamıyoruz rijkard hadi sistemini değiştirmiyor diyorduk, şimdi niye 4-4-3 benzeri sistemlere inat ediyoruz... :(

rıdvan dilmen'in söylediği lafa bak; ben melo 'yu daha yumuşak bir oyuncu bekliyorum dedi. Rıdvan ne adamsın be; ön libero aldık daha ne kadar yumuşak olsun, çalımları atarken, pasları atarken sen nerdeydin.

Rıdvan diyor ki; selçuğu alexleştiremezsin, eboue'yide alexleştiremezsin. Yani diyorki; onlar bi alex değil.... :D

Rıdvan'ın da ağzını yüzünü bir şeyler yapacam artık

Webo çok şaşırttı gerçekten beni . Bişey olmaz diyodum ama çok iyi oynadı .

Gördüm ki Baros'u acilen elden çıkarmalıydık . Elmanderdende daha hızlı bir forvet almalıydık . Elmander - Baros ile gitmez .

Ama gördüm ki Sercan bize çok ama çok şey katıcaktır .

Ayrıca Melo , Eboue , Selçuk , Sabri çok iyidi bugün .

Fark ettim Kazım hani iyi oynuyo dedik kulağına gittimi acaba . Havalanmış gibi artist artist oynuyodu sanki .

Yekta berbat üstüydü .

Muslera mükemmeldi . Belki 3-4 yerdik Muslera olmasa . Falso alan topu nasıl çıkardı hala anlamadım .

Ve defans hattımız . O kadar dedik takviye takviye diye . Gökhan sakatlandı . Çağlar sakatlandı . Balta sakat . Çağlar zaten GALATASARAY seviye oyuncusu değil idare ediyoruz . Eboue sol bekde çok çıkıyo onu gözlemledim . Geriye dönüşlerinde sıkıntı yerin İBB gibi kontra takımlarına .

İlk maçlardan bişey olmaz takım yeni alışıyo Samsun'a gol şov yaparız .

Ama bu defans hattı bizi çok ama çok zorlucak . Servetin yanına bence mutlaka Semih oynamalı .

Sabri'nin nesini begendin bugün ?

Taraftarı eleştirmeyi kesin bu taraftarın 3 senedir canına tak etti. Bırakında takımdan bir beklentisi olsun. Allahın sıradan takımına kötü bir oyunla 2-0 mağlup olmuşsun ne bekliyorsunuz şakşakçılık yapmayı mı? Elbette eleştireceğiz kötü oyuncu(lar)ı değerlendireceğiz hataları söyleyeceğiz. Oturup rahat rahat yazacak halimiz yok.

Sahada kiralık Felipe Melo ve 33lük Ujfalusi dışında Galatasaray forması giydiğinin farkında olan bir oyuncu daha yoktu. Tamam ilk maçtır diyecez ama bu saate kadar hazırlanmadı mı bu takım? Rezil bir futbol oynadılar utandım bugün utandım. Bugünkü takım bu formaya bu renklere yakışmıyordu hele ki kaptanımız. Bu taraftara bunu yaşatmak ayıptır günahtır. Tüm oyuncular kendilerine getirilmeli nerde oynadıklarının nasıl oynamaları gerektiğinin farkına vardırılmalıdır.

Geri
Üst Alt