Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.695
- 2.279
- 1.983
Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu
Dur bakalım hayırlısı
Dur bakalım hayırlısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugur getirsin diye, sadece bugünlük degistirdim![]()
1. Baros kim ki direk soyunma odasına gidiyor ? geçen sezon ve bugün sahada yoktu ağzımızı açmıyoz ama adam oyundan alınınca hemen soyunma odasına gidiyor !!!
2. Devre arası transferinde hemen 10 numara posizyonunda oynicak oyuncu almamız lazım !
3. Bu sistem'le bişey beklemeyin ! 4-1-4-1 nedir arkadaş ? Bu takımın sistemi 4-4-2 yada 4-3-1-2'dir macera aramaya gerek yok !!!
-----------------Muslera-------------------
Eboue---------Ujfa--------Servet------Hakan
Kazım---------Melo------Selçuk--------Riera
-----------Elmander-------Sercan---------
İlk 11'miz böyle olmalıdır arkadaş
rıdvan dilmen'in söylediği lafa bak; ben melo 'yu daha yumuşak bir oyuncu bekliyorum dedi. Rıdvan ne adamsın be; ön libero aldık daha ne kadar yumuşak olsun, çalımları atarken, pasları atarken sen nerdeydin.
Rıdvan diyor ki; selçuğu alexleştiremezsin, eboue'yide alexleştiremezsin. Yani diyorki; onlar bi alex değil....![]()
Webo çok şaşırttı gerçekten beni . Bişey olmaz diyodum ama çok iyi oynadı .
Gördüm ki Baros'u acilen elden çıkarmalıydık . Elmanderdende daha hızlı bir forvet almalıydık . Elmander - Baros ile gitmez .
Ama gördüm ki Sercan bize çok ama çok şey katıcaktır .
Ayrıca Melo , Eboue , Selçuk , Sabri çok iyidi bugün .
Fark ettim Kazım hani iyi oynuyo dedik kulağına gittimi acaba . Havalanmış gibi artist artist oynuyodu sanki .
Yekta berbat üstüydü .
Muslera mükemmeldi . Belki 3-4 yerdik Muslera olmasa . Falso alan topu nasıl çıkardı hala anlamadım .
Ve defans hattımız . O kadar dedik takviye takviye diye . Gökhan sakatlandı . Çağlar sakatlandı . Balta sakat . Çağlar zaten GALATASARAY seviye oyuncusu değil idare ediyoruz . Eboue sol bekde çok çıkıyo onu gözlemledim . Geriye dönüşlerinde sıkıntı yerin İBB gibi kontra takımlarına .
İlk maçlardan bişey olmaz takım yeni alışıyo Samsun'a gol şov yaparız .
Ama bu defans hattı bizi çok ama çok zorlucak . Servetin yanına bence mutlaka Semih oynamalı .
Sizce arda gitmeseydi kalsaydı yenermiydik ibb'yi...