STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Arkadaslar Lütfen birbirimizi kirmayalim. Seviyeli bir sekilde elestirimizi yapalim, bu sezonu bu oyuncu ve teknik kadroyla götürecegiz, dua edip daha iyi olmasini beklemekten baska caremiz yok, her ne kadar durum sandigimizdan da vahim olsa.

Sabri = Yekta'ydı bugün al birini vur ötekine Orta Sahada ikiside oynamaz...

sağ bek olmus sag acık( sabri)sag bek eboue olmus sol acık sonra sakat kardesler g.zan ile caglar bırıncı zaten bellı kı sıkıntı guzel oynayan bır ujfaluji var sag bekte sabrı ve gokhan yuzunden oda oynayamıyor defans top cıkaramıyor o yuzden ...melo ıyıydı selcuk da ıdare ettı ama bu takım 4 4 2 oynamalı ama uzun sure ve takım boyle her mac farklı kadro ıle cıkmamalı...

Kazım bence forvet de daha iyiydi.Sağ kanat'da cok top kaybediyor.Böyle devam ederse kazımı yedege alsın fatih hoca.

Eboue : Bu adam sol kanat oyuncusu değil kesinlikle alakası bile yoktu gereksiz top kayıplarıda cabası. Ayrıca Webonun golünde adamda kaçırmış hissi verdi bana

Sabri : Ortasahadaki berbat oyunu sağ bekte zaman zaman sırıtsada olmadı. Olmayacak gibide görünüyor.

Servet/Zan : Ağırlar abicim hele servet webonun karşısında halısahaya ilk kez gitmiş memur havasında takılıyodu..

Kazım: Takım ileride üretkenliğe başlayınca top kazıma gelince bi kısırlaşma sorunu yaşadı oyun anlayamadım.. Ayağına basılan pozisyon bariz penaltı ayrıca.

Çağlar: İlk yarının başlarında bikaç kritik müdahale sonrasında özüne döndü. Bek oyuncususun ama içeride adamın ortalamasını bekliyosun..

--

Melo: Bu adam görevini yerine getiremedi diyen maçı izlememiş, antudaki yorumlara göre konuşuyo demektir. Tek hatası musleraya atmak istediği pas oldu..

Selçuk: Bugün çok etkili değildi ama ortasahaya yakıştı gerektiği yerde elinden geleni yaptı.

Baros: Ölmüş, bitmiş zaten ileride yalnız. Kontra atağa dayalı takıma karşı messi gibi dalıp atması gerekiyodu direk idam edilmesi gerekiyor(!) Üretken bir ortasaha oyuncusu olsaydı hakkındaki yorumlar farklı olacaktı eminim. Bana göre tek eksiği sağdan gelip vurduğu cılız toptu.

Sercan: Adam akıllı ilk topunda kaleyi denedi belki bir umut havasında ama olmadı. Aldığı süre içerisinde bana umut verdi açıkçası sonu ne olur bilemem..

Muslera: İlk gol harici hiç sırıtmadı gerektiği yerde müdahalelerini yaptı ama yetmedi Basının kaleci bezdirme stratejisi bu sene çok başını ağrıtmaz umarım

FT : Kadro seçimindeki hatalarıyla eleştirilmeyi haketti bugün.

Riera nerde hocam?

daha yazılacak çok şey var aslında ama neyse..

Bas bas söylüyoruz zaten tek forvetle ne yapabildik te hala çift forvete dönmüyoruz diye.

Ki Sercan'ı beğendim ben kısa süre yer almasına karşın hiç fena değildi bugün.

Ağbicim önceden ne güzeldi eskiden sistemimiz başkan bile değişse 4-4-2 ve varyassonlarıydı ama şimdi gelen giden taktik değiştiriyor :( sisteme göre futbolcu alıyorduk ama şimdi futbolcuya göre sistem düzenliyoruz !!!

İstanbul Belediye bu maça çok çok iyi hazırlanmış ve maçı hakederek kazanmıştır.Tebrik edelim.Takımımıza da aşırı derece de sallamayalım önümüzde ki maçlara bakalım tamam mı?

Renkdasım valla helal olsun:tiphat:

Mesele skor değil. Mesele bir daha ki haftalara umut vermeyen bir hücum ve orta saha anlayışı. şahsen bu düzenle gol atmayı bekleyemem ben bu takımdan.

Şerefsiz şikecilerde sevinip ötüşmesin ne b. olduğunuzu biliyoruz.

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

hangi stoperi alacaksın ki abi. Yabancı alamazsın kontenjana takılır ilk 11 oynatamazsın. E yerli stoper de alamazsın bu adamlardan iyi yerli stoper de pek yok Serdar Kesimal ı görüyoruz berbat oynuyor, Ersanı gördük hemen sakatlandı.

tamamda çağlar 3 tane sağ bek var Eboue,Ujfalushi Sabri 2 yabancı çok değilmi takıma sağ bek dolduruyon sol bekler vasat öncelik gösterilmesi gereken başka mevkiler varken takıma sağ bek doldurmak nasıl bir anlayıştır Eboue sağ açık oynamaz ya iç oynatacan yada sağ bek hadi Eboue'yi aldın şu yabancı sınırında beğenmeme rağmen 34'lük Ujfalushiyle doldurmak nasıl bir mantıktır.Milan Baroş'u istemediği belli beğenmiyor ee yolla adamı gitsin istemiyosan boş boşuna kontenjan türk stoper olayına gelince Kesimal falan hikaye Serdar Aziz var Kemal Tokak var Mahmut Boz var Sivasspor'a transfer oldu araştırsan 100 tane oyuncu bulursun sorun Fatih hoca öz evlatlarından bir türlü vazgeçmemesi ve vazgeçmezde yıllardır hep güvendiği özevlatlarını oynata oynata hiçbir takımda başarılı olamadı bundan sonrada olamaz bu kadar basit

Bazen bu forumda ki bazı arkadaşlardan iğreniyorum bu net gerçek arkadaşlar görüşlerine de saygı falan duymuyorum! Takımı yerin dibine soktunuz ulan!

Ben işin saha içinde, hocasında değilim.

Bu taraftarla bir 5 sezon daha şampiyon olamayız.

Yorumları üşenmeden okuyorum ve üzülüyorum.

sabri sağ bekte fena değil

macera aramaya gerek yok

adam sag bekte iyise, neden 2 tane daha sag bek aldilar

stoper lazim diye bagriyorken kadro, neden

urfali yada ebuenin yerine bir stoper alinmaliydi, hadi almiyorsun, bir orta saha alinmaliydi.

sabriyi ortada oynatiyoruz yahu, saka gibi

t427wjwe.jpg

Figo yu transfer etmişiz beyler

şurdan halısahadan bir adam çağırsam, Çağlar kadar oynamazsa şerefsizim..

Telegolde aldığımız yabancıları, sıradan oyuncu yaptı. Kaya çilingir boş boş konuşuyor.

Gidin bir Mach3 Sensitive kullanın, hassas cildiniz rahatlasın.

İlk maç falan eyvallah da İBB'nin de ilk maçı. Onların da yarısı değişti.

Ama bizden açık ara daha etkili oynadılar. Hatta biz pozisyona bile girmedik. Sanırım iki şutumuz vardı. Biri Eboue'nin başlardaki şutu. Diğeri de Melo'nun serbest vuruşu. Zaten onlar da kalecinin üstüne giti.

İlk gol hatadır eyvallah, ikinci golde kim kimi tutuyordu belli değil.

İlk haftalık bu kadar sallama yeter. :D

en azından şu maçın bize bir artısı oldu sabri ortasaha hayali bitti bu maç. yekta çokdaha iyi bir görüntü çizdi hatta

Bu maç Fatih Hocaya çok radikal kararlar aldıracaktır :D İlk maçta olması da iyi oldu.

fatih hoca lig tv röpörtajı genel olarak;

ilk 20 dakikada iyiydik. golü kötü zamanda yedik. çağlar ın zamansız sakatlığı bizi farklı düşüncelere sevketti. biz daha iyi takımız. dalgalanmalar olacak demişti. bizde o dalgalanmaya yakalandık. Samsun maçıyla birlikte bunlarıda düzelteceğiz. sercan ve engin ilerde daha faydalı olacak. elimde olsada daha fazla oyundu değiştirirdim.

real madrid macinda da ilk 20 dakika da ezdik rakibi. ondan sonra takim feci sekilde cöktü, ayni bugünki gibi.

ilk 20 dakika full pres yapmaktansa, 90 dakika oyunu kontrol altina almayi yeglerim!

bugün yine 'ft kaos futbol show'u' vardi!

Geri
Üst Alt