STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Bu taraftarı eleştirdiğiniz kadar kötü oynayanları eleştirseniz ah ah..

biz taraftari degil,bilgisayar basinda bütün takima sallayanlari elestiriyoruz.

taraftara helal olsun,güzel bi acilis maci oldu bence,ne islik vardi,en küfür vardi.

geciniz

hele hele bu ortasaha ile, 15 golü gececekmis, geciniz.

asla barosun ettigi kadar deli etmez, aldigi her topu kaybetmez, vs vs ama 15 + gol asla atamaz su durumda, su orta saha ile.

Bugünkü ortasaha ile Baros da atamaz o kadar golü. En azından yanındaki adamın rüzgarıyla düşmez Elmander söylediklerinde haklısın ama hep söylüyordum yine söylüyorum baroşun arkasında lincoln tarzı adam yoksa baroş da yok ama elmander bu sisteme çok daha uygun ve çok daha iyi iş yapar

düşünüyorum düşünüyorum bu takımın nasıl gol atacağını bulamıyorum...

yekta yekta diye yırtınan arkadaşlar görmüştür yektayı,bildiğin halı saha topçusu,fizik yerlerde,ya kazıma ne demeli,herhalde fatih terimle uzaktan akrabalığı var,yoksa hiçbirşey yapmadan yıllardır milli takımda şimdide gs da oynatıyor,gamsız ve ruhsuz bir futbolcu,gole ihtiyaç varken barosu çıkartıp yürüyen kazımı forvet oynatmak,ancak terim gibi bir dahiye !! yakışırdı zaten,onu bunu terim adam eder dedikte bu terimi kim adam edecek,saplantılarından milim eksilme yok...

Yok artık :S

Eboue : Bu adam sol kanat oyuncusu değil kesinlikle alakası bile yoktu gereksiz top kayıplarıda cabası. Ayrıca Webonun golünde adamda kaçırmış hissi verdi bana

Sabri : Ortasahadaki berbat oyunu sağ bekte zaman zaman sırıtsada olmadı. Olmayacak gibide görünüyor.

Servet/Zan : Ağırlar abicim hele servet webonun karşısında halısahaya ilk kez gitmiş memur havasında takılıyodu..

Kazım: Takım ileride üretkenliğe başlayınca top kazıma gelince bi kısırlaşma sorunu yaşadı oyun anlayamadım.. Ayağına basılan pozisyon bariz penaltı ayrıca.

Çağlar: İlk yarının başlarında bikaç kritik müdahale sonrasında özüne döndü. Bek oyuncususun ama içeride adamın ortalamasını bekliyosun..

--

Melo: Bu adam görevini yerine getiremedi diyen maçı izlememiş, antudaki yorumlara göre konuşuyo demektir. Tek hatası musleraya atmak istediği pas oldu..

Selçuk: Bugün çok etkili değildi ama ortasahaya yakıştı gerektiği yerde elinden geleni yaptı.

Baros: Ölmüş, bitmiş zaten ileride yalnız. Kontra atağa dayalı takıma karşı messi gibi dalıp atması gerekiyodu direk idam edilmesi gerekiyor(!) Üretken bir ortasaha oyuncusu olsaydı hakkındaki yorumlar farklı olacaktı eminim. Bana göre tek eksiği sağdan gelip vurduğu cılız toptu.

Sercan: Adam akıllı ilk topunda kaleyi denedi belki bir umut havasında ama olmadı. Aldığı süre içerisinde bana umut verdi açıkçası sonu ne olur bilemem..

Muslera: İlk gol harici hiç sırıtmadı gerektiği yerde müdahalelerini yaptı ama yetmedi Basının kaleci bezdirme stratejisi bu sene çok başını ağrıtmaz umarım

FT : Kadro seçimindeki hatalarıyla eleştirilmeyi haketti bugün.

Riera nerde hocam?

daha yazılacak çok şey var aslında ama neyse..

Hepsi doğru analizler.

İlk maç falan eyvallah da İBB'nin de ilk maçı. Onların da yarısı değişti.

Ama bizden açık ara daha etkili oynadılar. Hatta biz pozisyona bile girmedik. Sanırım iki şutumuz vardı. Biri Eboue'nin başlardaki şutu. Diğeri de Melo'nun serbest vuruşu. Zaten onlar da kalecinin üstüne giti.

İlk gol hatadır eyvallah, ikinci golde kim kimi tutuyordu belli değil.

İlk haftalık bu kadar sallama yeter. :D

Çağlar'ın Baros'a "al da at" dediği pas, ve Baros'un sağ çaprazda iyi pozisyonda topla buluşmasını unutmuşsun.

Her sey duzelcek renkdaslar.bam oynamiyo cunku.gorursunuz.bir cogunuzn savundugu seyler curuyucek

Elbetteki önümüzdeki maçlara bakacağız,şimdiden asıp tutmak yersiz ama,ilerde başımızı ağrıtacak ciddi sorunlar var.İlerde oyun yaratamıyoruz.Eli sazına alan bir oyuncu yok ilerde.Arda vardı,o da gitti.Keşke orta sahaya top yapabilecek bir oyuncu alsalardı.

Kim ne derse desin.

Yenilginin tek mimarı var oda FATİH TERİM.

Burun büyüklüğü yapıp forvet almazsan.İlk maçta görüldüğü gibi Elmander sakattı.

Sabriyi oynatırsan olacağı budur.

Dakika 80'ende Engini Forvet olarak oynatan adamın futbol anlayışından şüphe ederim.

Terim 'in forvet istiyorum; diye diye dilinde tüy bitti sen ne diyorsun ?

simdilik yorum yapmak icin cok erken daha (oyun sablonu dışında) bayern münih mesela ilk haftada yenildi, herkes diyordu gecen seneki gibi olacak..adamlar 3-4 hafta üst üste kazandilar, liderler simdi

tamam biz kötüydük ama belediye de ne yaptığını bilen bir takım. avcı eli yüzü düzgün bir takım yaratmış

Derbiler dışında ilk haftaya denk gelebilecek en zor maç İBB deplasmanıydı herhalde. İyi oldu bitti, aradan çıktı.

tek tesellim Fatih Terim in ilk geldiği dönem 1996 - 97 sezonuna da kötü başlamıştık hatta Fatih Terim in gönderilmesi konuşuluyordu ama sonra toparladık 82 puan topladık 90 küsür tane gol attık yine toparlarız belki

1)Sabri ile bu kadar olur orta saha.Yerine giren Yekta'da fark yaratamadı.

2)Eboue felaket derecesinde kötüydü ama mevkisi yanlış,adam sağ bek oynamalı bu belli oldu.

3)Baros bitmiş.Elmander+Sercan çift forvet oynamak zorunda ama yedekten gelecek adam kalmayacak.

4)Selçuk çok vasattı.

5)Ujfalusi'yi ilk devre çok beğendim.İkinci yarı idare etti.

6)Servet yine aynı.Çağlar çok kötü oyuncu zaten de bence bugün o kadar da berbat değildi.

7)Muslera hatalı gol yedi ama bence en iyi isimdi.

8)Melo kontrolsüz ama etkili oynadı.

elmander, elmander diyip duruyorsunuz, baros kadar sinir etmez sizi belki ama o da hicbir zaman skorer biri olmadi

10 golü gecerse elmander, onun icin büyük bir basari

ingiltere ligi ile tr ligini karistirma bence. tr'nin 3 büüyklerinin defanslari yok gecen hani. elmander 15.20 gol rahat eder düzenli oynarsa. en azindan sut teknigi var, baros gibi rakip kaleciye yerden pas vermiyor. bizim muslera'`ya yolladigimiz geri paslar baros'un rakip kaleye attigi sutlardan daha tehlikeli.

şurdan halısahadan bir adam çağırsam, Çağlar kadar oynamazsa şerefsizim..

bu adam hakandan iyi diyenler var, asla degil, asla.

yetmezmis gibi geldiginden beri sakatlanip duruyor, nede olsa artik Galatasarayda, artik hedefine ulasti, simdi hayyat güzel, al paraciklari, yaslan geriye.

muzmin sakat adam ya, 2 mac ustuste oynamadi bu herif

biz taraftari degil,bilgisayar basinda bütün takima sallayanlari elestiriyoruz.

taraftara helal olsun,güzel bi acilis maci oldu bence,ne islik vardi,en küfür vardi.

Ama biraz anlayış renktaş. Bu taraftar 3 senedir illallah etmiş. Hakkıdır güzel bir futbol izlemek,skor görmek. Özellikle geçen sezondan sonra beklenti yüksekti. Ben bu sallama diye adlandırdığınız eleştiri yağmurunu normal karşılıyorum. Cidden takımda "skora olsun futbol iyiydi" dedirtecek bir hava yoktu. Bu taraftar gerçek Galatasarayı özledi.

Geri
Üst Alt