STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Sabri bu sezon ligde bi cacık olmaz...:(

1- Sabri ortada, Ujfa sağ bekte ve Eboue sol açıkta oynamaz. Saçma sapan maceralara gerek yok!

2- Maalesef sol bek sıkıntımız olacak. Çağlar ve Balta enkaz. Tabii yerlerine birini almak çok zordu.

3- Baros gidecekse de gitmeyecekse de yerine Forlan, Fabiano, Drogba gibi bir adam mutlaka alınmalı diye söyledik. Başaramadılar. Almak kolay da değildi açıkcası. Suçlayamıyoruz.

4- Fatih Terim, imparator ama son 10 yılda taktiksel anlamda ne yaratmış? Maalesef sadece gönülden Galatasaraylı olmak yetmeyebilir. Kardeşim deyip yardımcı almak (şaş+davala), evladım deyip ilk 11de banko oynatmak (sabri) ile 100m eurluk takım yönetilmez. Yine de maç sonu hataları kabul eden açıklamaları ve ne olursa olsun futbolun içinden gelen gerçek bir Galatasaraylı olduğu için arkasında durmalıyız. Pes etmek yok. Bence, egosunu törpülediği ölçüde başarılı olur.

5- Riera'nın performansı kilit önem taşıyor. Bence takımın başarısının onun performansına bağlı olacak gibi duruyor.

Barosa topta geliyor ama çok güçsüz, Eski baros önüne top düşünce pırrrrrrr diye uçardı. Çok ağır kalıyor. Topla iyi dönemiyor.

Baros tripte attı. Terim yedek bırakırsa burda dır dır etmeyin. Forvet oyuncusu kendide pozisyon yaratmalı, Koşu yollarına toplar geliyor ağır kalıyor.

En büyük sorunumuz bence oyuncular/mevkiler arasinda ki kopukluklar ve toplu oyunda devamli hareket halinde olmamak. Ilk yari bir ara devamli hareket halindeydik ve sonuc olarak pas yapiyorduk kaleye dogru.

Sallayın ya sallayın sizede malzeme çıktı :o daha bir hafta sallamalar bitmez.. 10 oyuncu daha transfer ederiz devre arasında...

Bir hafta boyunca hep olumsuz hava mı olacak acaba:sad007:

Rakip çok iyi hazırlanmış. Özellikle defans anlayışı çok sağlamdı. Pozisyon dahi kurdurmadılar bize.

Çok iyi adam alıyorlar. Pas yollarımızı bir çok kez kapadılar.

Hala kadroda olmaması gereken isimler var. Sabri mesela.

Baros işi biraz süprizdi. Bu sezon son şansıydı. İlk maçında berbattı.

Sırtını dönemeyen tek forvet ile oynamak ve galip gelmek imkansızdı.

Kötü başladık iyi bitsin.

sabri orta sahada oynayamaz . olmuyor . sağ bektede iyi ama 2.golde hatalıydı servet tut adamı diyor eliyle tutmuyor topa geliyor .

Rıdvan'dan nefret ediyorsanız izlemeyin bence.Beyin bedava.

Sallayın ya sallayın sizede malzeme çıktı :o daha bir hafta sallamalar bitmez.. 10 oyuncu daha transfer ederiz devre arasında...

Bu takıma bi oyun kurucu, bi de üst düzey forvet lazım o kadar. Kazım yerine alternatif de olabilir, ama kontenjan.

Bir yandan play off var diyorum ama cidden hic isik goremedim takimda bugun.Aksine ibb yide cok begendim.

öldük bittik kapatin dükkani

biraz yavas beyler

Melo ceza alabilir değil mi?

Terim geldi artik cift forvet oynariz dedik yine yanildik.

kazımı da tartışın bence.

bu adama ne olmus anlamiyorum, fenerde iken hep calim atardi, hatta sanki calim atmak icin cikmiscasina calimlar atardi , bizde bir kere keita vari adami gecerken görmedim kazimi, yahu bir kere atkili bir calimla adami pazara yollarken görmedim.

yenilgiye hiç üzülmüyorum belediye bizden daha iyi oynadı ve kazandı.Ama artık baros'un her pozisyon da kendini atmaya çalışmasına, neredeyse lehine aleyhine çalınan her düdüğe el kol çekmesine sinir oluyorum.

Söyle ne farkı vardı?

Azcık futboldan anlasaydın bu yorumu yapmazdın.Bütün orta sahayı zaten Selçuk organize etti bi kere Mustafa Sarp ne zaman topu alıp oyun kurdu?Mustafa Sarp deli dana gibi koşup 2 tane top çalmaktan başka ne yapıyorduki?Selçuk orta sahada alıp verdi,kendince box to box luğunu yerine getirdi.Tamam extra birşey yapamadı fakat takımdaki en iyilerden biriydi.Bir kere Sarpı Selçuk İnanla kıyaslamak futbola hakarettir hiç kusura bakma

Geri
Üst Alt