STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Hata surada, burada yuzlerce sey sayariz da

Basta S.Inan olmak uzere bazi oyuncular hayalkirikligina ugratti

Ama suda var, takim cok kopuk oynuyor, buda Terimin isi

.................................muslera..........................................

ujfaluji servet semıh paf takımdan sol bek

selcuk ceyhun

melo

elmander baros riera

ilk kez kadro kurdum bu takım boyle olmalı demedı demeyın...........

Selçuk İnan neden bu kadar defansif oynuyor anlamış değilim.

1)Sabri ile bu kadar olur orta saha.Yerine giren Yekta'da fark yaratamadı.

2)Eboue felaket derecesinde kötüydü ama mevkisi yanlış,adam sağ bek oynamalı bu belli oldu.

3)Baros bitmiş.Elmander+Sercan çift forvet oynamak zorunda ama yedekten gelecek adam kalmayacak.

4)Selçuk çok vasattı.

5)Ujfalusi'yi ilk devre çok beğendim.İkinci yarı idare etti.

6)Servet yine aynı.Çağlar çok kötü oyuncu zaten de bence bugün o kadar da berbat değildi.

7)Muslera hatalı gol yedi ama bence en iyi isimdi.

8)Melo kontrolsüz ama etkili oynadı.

Bize gelirken çok yetenekli büyük potansiyel diye geliyorlar da Yekta bugün hiç artı birşey yapmadı ha Sabri ha Yekta diyeceğim neredeyse. Çağlar'ın çıkana kadar ki oyunu bence iyiydi defansif anlamda ofansta da baroşa çok iyi bir pas kesti iyiydi bence

Bu takim Şampİyon olacak

sike_sorusturmasi_sike_fenerbahce_gotebo_2427508324.jpg

141 kuşa gelsin

Ne alakası var ya? Fatih Terim her röportajında; bir santrfor istiyorum, hücum oyuncusu istiyorum demedi mi?

Pardon sinirimden öyle dedim.

Ama yeteri kadar istese aldırırdı. Bu takım forvetsiz olmaz diyemedi mi adam? Drogba'lar, Forlan'lar, Gyan'lar, Podolski'ler... Bi tanesi bile gelmedi. En iyi transferlerimiz Selçuk, Melo, Muslera. Bunlardan hangisi maç çevirecek? Hiç biri.

Lütfen şunu yapmayın lütfen iyi değildik tmm da yab arkadaş maç başlamadan önce 4 tane 5 tane atcaaz bi şampiyonuz bu sene önümüzde kimse duramaz diyerler çıkıyor.Bi bakmışın yenilince bizden bişey olmaz diyenler çıkıyor.Sanki forumda ayrı iki taraf var biri çok iyimse diğeri çok kötümser Yaw arkadaş bi kerelik maça bakarak yorum yapma çok ağır elştirme çokta övmeee bazen bu yorumlar çok moral bozuyor.Zaten maçı kaybetmenin morel bozukluğu var birde siz yapmayın.Kötüydük inşallah böyle deva etmeyiz.

ilk maç daha ilk maç fatih terime sallamaya başladılar inanılır gibi değil gerçekten de .

bencede. hazirlik maclarinda baslamaliydik aslinda. liverpool maci ve real madrid macinin ilk 20 dakikasi gözlerimizi boyadi.

ft kaos futbol vol.3 (vol.1 canaydin dönemi, vol.2 ikinci milli takim dönemi)

Baros'u gram savunmuyorum. Ama bu takımdaki sorun Baros değil, takımdaki sorun topu oraya getirecek adamın olmaması. Baros ikili mücadelelerde berbat, o yönden Elmander daha iyi tabi ki. Ama ikili mücadelelerden topla çıkan Elmander, ceza sahasında/etrafında topla buluşan Baros'tan daha etkisiz. Özellikle son vuruşlarda.

bugün defalarca getirdik topu barosa

istisnasız hepsini ezdi

elmander en azından hava toplarında etkili, sırtı dönük oynayabiliyor, fiziksel olarak zaten barosla kıyaslanamayacak kadar iyi

Gayet iyi çıkamıyoruz. Oynadığımız takım İBB! Melo ve Baros bikaç kere iyi anlaştılar, kanatlarda da Belediye'nin zaaflarından faydalandığımız oldu. Karşımıza daha sağlam bi takım çıksa ileri çıkamayacağız.

Komple değişen 11 var da, yaratıcı oyuncu yok. Diego gibi bir adam lazımdı bu takıma. Ya da Podolski, Keita.. Ya da Riera transferi transfer sezonunun bitiminden en az 1 hafta önce yapılmalıydı, Sercan da öyle. Gecikirsen takımın mayası tutmaz. Transferler kötü değil, ama takımı sağda oynayacak adamlarla doldurduk sola adam yok. Hah aldık birini buna da şükür dedik, adam kenarda oturdu.

yazdığını ilk okumaya başlayınca hemen kafamda boş bişey yazıyorsun gibi geldi ama sonra haksız sın diyemicem ama yinede bence gayet iyi top çevirip ileri çıkıyoruz, geçen seneyi gayet iyi hatırlıyorum her maçıda izledim hemen hemen, yani şu halimize şükrediyorum ama işte bu seferde ileride yeterince iyi değiliz defans iyi demiyorum ama orta sahanın iyi olması çıkışları daha iyi yaptı, bu orta saha keita kewell zamanı olsaydı keşke ne güzel olurdu hep biryerlerimiz eksik kalıyor anlamadım gitti... :(

Fazla kafaya takmayın arkadaşlar. Belediye 3 puan aldım diye seviniyor ama, böl ikiye? 1,5 :D

Geri
Üst Alt