STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

.

.

Burası bir forum..İsteyen istediği gibi kurallar ve saygı doğrultusunda eleştiriyi yapabilir.

Futbolcuları falan eleştirmiyorum..

Maçın analizinide yapmaya gerek yok...

Sadece şunu söylüyorum şu takıma adam gibi doğru transferler yapılıp hatta verilen sözler tutulup ve eldeki bazı yetersiz yerli oyuncular gönderilseydi bu takım çok rahat şampiyon olurdu..

Gökhan,Servet,Sabri(hemde Orta saha),Çağlar,Kazım,Baroş geçen sene lig bittiğinde, size ligin ilk maçında bu oyuncular ilk 11 de olacak Ve kurtarıcı olarakda Engin ve Sercan girecek denseydi bu taraftar ne düşünürdü..Nasıl tepki verirdi..Ama bu durum gerçekleşti yahu..Hemde sakatlıktı,cezaydı falan gibi mazereti yok..Yani bunu gerçekleştirdiler yahu..Yemin ederim ayakta alkışlıyorum bu yönetim ve teknik heyeti!!!

Yahu şu transferler doğru ve yeterli bir şekilde yapılsa Ebueside,Melosuda,Kazımıda,Sabriside vs..bu karma karışık ortamda göze batmayacaklar bazıları ilk onbirde bazıları alternatif olarak süper katkılar verecekti..Doğru derken ulfalujinin yerine daha kaliteli bir stoper,yeterli derken Baroştan daha kaliteli bir golcü ve yaratıcı orta saha veya kanat oyuncusu gibi..

İçim acıyor futboldan soğudum yahu...Ama onlar yöneticisinden ,futbolcusuna her zamanki gibi umursamaz,rahat tavırlarına devam edecekler..Bu takımı hobi niyetine tutmaya devam edecekler...

Bu ahlaksız federasyon , klüpler birliği ve yayıncı kuruluşun fiyaskosu olan playof sistemini iyiki getirdiler diye yorum yaptırtmaya başlayan yönetime selamlarımı yolluyorum..

Tabiki herkez istedigi elestiriyi yapabilir,Kimseye sen sus deme gibi bir hakkım yok...

Ama bende cok üzüldügümü belirtmek istedim...

Cevap: Kanatsız futbol anlayışı

En büyük sorunumuz topu kanatlardan ileriye taşıyacak adam yok.

Cund Cund'lugunu belli etti tabi konuda

@Burak Güler kuş :)

herkes 4 atarız 5 atarız derken ben asla böyle bişey beklemeyin demiştim. herkesi galatasarayımızı seviyor ve herkesin kendi düşümncesi, ama bu takım çok düz bi takım. efektif hiçbir oyuncusu yok. ben hala fatih terim nasıl 10 numara istemedi ona şaşıyorum. bu ülkede düz bir takımsan kolay kolay galip gelemezsin. kimse bana box to box şu bu tabirleri konusmasın, taktisyenlik yapmasın. bu takım bu sene deplasmnanda umarım yanılırım ama yine kötü olacak. sahamızda ise inş. bişeyler olur. umarım ben yanılırım, ara transfere kadar zirveden kopmamalıyız. ama ara transferde en az bi 10 numara ve iyi bir forvet şart. yoksa işler hiçde iyi gitmicek

223190_Galatasaray_SK.jpg

Kadro budur abi.Baros kötü mü oynadı koy hafta Elmander'i.Ama herkes kendi mevkisinde oynasın.Sakatlık vb. olmadan oyuncunun mevkileriyle oynamak yanlış.Bende Eboue taş gibi sol bek oynar diyenlerdendim ama olmuyormuş.

Sanki federasyon karar cikartmis Galatasaray cift forvet oynayamaz diye.

Bizim ilk 11 böyle olmali. Baska alternatif yok

______________Muslera____________

___Eboue___Ujfalusi___Servet___Balta____

______________Melo______________

__________Selcuk____Engin_______

___Sercan______________Riera_______

___________Elmander______________

Tanju da öyleydi, şurada durayım gelirse gol atayım diyordu. Ama geldiğinde atıyordu golleri.

Sorunun bi kısmı da orda işte. Top getircek adam yok. En net pozisyonu Çağlar getirdi. Gerisini siz düşünün.

şu maçı Muslera'ya bağlamak futbol cahilliğidir...

Cevap: Kanatsız futbol anlayışı

Riera sol çizgiye inip iyi orta açabilecek bir adam bunu sık yapıyor.

Tarkan Tarkanlı Forumcak Kıl Olduk Sana...

Şu takımda gerçekten tutmak isteyeceğimiz kimler var Allah aşkına? Şampiyonlar Ligi'nde final hedefliyoruz diyerek kurduğumuz bir takımda kimler oynar?

Muslera

Eboue ??? ??? ???

??? Melo Selçuk

Sercan/Kazım ??? ???

Aha bizim takım bu kadar işte. İyi bir takımın ilk 11'inde oynayacak 5 oyuncu mevcut, Riera'yı da eklersek 6! Ama, Eboue'nin yerine Sabri, Ujfalusi gibi süper yedeklerimiz var...

kusura bakma ama bu oyuncularla bile zor oynarsin Sampiyonlar Ligi Finali. Imkansiz bence.

Bak Real Madrid in kadrosuna Manchester City nin kadrosuna onlar bile final oynamiyor

Geri
Üst Alt