STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Kanatsız futbol anlayışı

riera yı açıklamış arkadaş sağolsun öğrendik konumuz o değil eğer senin takımında sol açıkta eboue oynatılıyorsa sol açığın yok demektir.

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

ohas!

samsun bance'yi getirmiş

şu maçı Muslera'ya bağlamak futbol cahilliğidir...

Alakasız.Hatalı golden sonra demorilize olan takım ve ikinci yarıya yenik başlamamıza neden oldu.Taktik anlayışımızı bile değiştirdi.Kötü kaleci demiyoruz ama bugün Muslera'yı eleştirme günü.Bugün yenilgimizde en büyük pay sahibi olduğunu düşünüyorum.Yenik durumdan maç çevirmek,gol pozisyonuna girmek çok zordur çünkü.

Stoper'de yok Ujfalusi'yi stopere yakısmıyor ama elden birsey gelmiyor.

Baros'u biz kral yapmadık kendi olmuştu ilk sezonunda.Ha biz bir maçta 2 gol attı diye kral yaptık sizde bir maçta gol atamadığı için yerin dibine sokuyorsunuz ne farkı var.Servet'in eleştiri almasına şaşırmadım zaten adam iyi oynasada kötü oynasada beğenmiyorlar.Önündekine pas atamayan Servet ilk yarıda bir uzun top attı pozisyon yarattı.

he baros ilk sene gol krali oldu nasilsa, 5 sene götürür o sizi gözünüzde.

kimseye on yargiyla yaklasmadan izledim ama yok yok yok. Baros B İ T T İ

rusya yollari taştan

unal aysal dedık cok parası var dedık drogba getırcek dedık almadı kımse bu yonetımı konusmuor herkes fatıhe sıkıo bu takımda kanat oyuncusu yok beyler forvet yok beyler baros bıtık unal efendı bunları neden gormuo maclara gdıp ellerını sallamayla olmuo

:asd:

Yazık ya...

küçük kardeşim benim, sadece bazı kişilerin ne yaptığını belki biraz aşırıya kaçarak onlarında görmesi için yazdım onları, o yazdıklarımı akıllı mantıklı okuyunca zaten anlarsın ne demek istediğimi, yapmayın yaa sadecce bende bi ironi yapıyım dedim de gördüm halimizi... vah yazık bizim halimize.... :(

İroni'ninde bir kuralı var o kadar sert ironi mi yapılırmış :asd:

Ünal Başkan çok üzülmüştür

dünya kadar para ver şikecilerle uğraş

sonuç hüsran

:(

Salman yine mi ceza aldı?

helal olsun abı mukemmel ozetledın

Kazım, Baros, Sercan gibi oyuncularla forvet hattımız iğrenç ötesiydi. Hemen hemen bütün topları ezdiler. Pino bu takımda oynardı. Şu an Riera ve Elmander'den başka alternatifte yok. Şimdi bakınca görüyorumki bol alternatifli denilen takımdan eser yok. Sağ kanat berbat sol kanat yok. Golcümüz yerlerde sürünüyo bu kadar kötü futbol, içim karadı bu akşam yaa bu futbolla nasıl şampiyonluktan bahsedicez ne umutlarla bekledik ligin başlamasını, hani yenilsekte alkışlanacak bi takım kurmuştuk. Biraz umut vaad eden bir futbol oynasalardıda yanilselerdi gam yemezdim. Bilmiyorum benmi çok karamsarım.

pino ve culio kalmalı idi 7 yabancı çok az bir sayı

Şöyle düşünelim.

Bu maçta Galatasaray forması giyenlerden kim gol atabilirdi

1- Baros (Ki iyi durumda değil.)

2

3

Gelmiyor işte. :D

Arkadaslar ne oldu Bank Asya ya mi düstük? Abartiyorsunuz

yok artık yaaa az önce milletin yazdıklarını kimse görmedi galiba, bazı yaşı genç arkadaşların yazdıklarına çok şaşırdım...

yazdıklarımı nasıl okudular okadar bariz yazdımki, bazı arkadaşların eleştirirken düşünmediklerini anlamaları için bariz bir örnek vermek istedim ama 4 senedir foruma üye olan birisi için kuş demeleri komik yaw, renkdaş olmasak sinirlenicem ama hepimizin amacı aynı biliyorum... :(

Alakasız.Hatalı golden sonra demorilize olan takım ve ikinci yarıya yenik başlamamıza neden oldu.Taktik anlayışımızı bile değiştirdi.Kötü kaleci demiyoruz ama bugün Muslera'yı eleştirme günü.Bugün yenilgimizde en büyük pay sahibi olduğunu düşünüyorum.Yenik durumdan maç çevirmek,gol pozisyonuna girmek çok zordur çünkü.

tamam sen eleştirmeye devam et...

Ne oldu musleracılar? yumurtlamış gene bi tane. Umarım bu sene video yapacak kadar malzeme vermez.

Bu arada eboue sol açıkta ne iş? Aynen devam.

Ulan ne adi herifsin.Myc kadar degerin yok gözümde yoksa yazardım ama dua et.

Çok sinirli olan arkadaşlar , biraz hav alın , foruma bir kaç saat girmeyin. Kendinize gelin hem ceza yemeyin hemde başkalarının ceza yemesine neden olmayın.

Sadece bir tavsiyedir.

Geri
Üst Alt