STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

iyi geceler arkadaşlar bu aksamı biran önce unutmak istiyorum.

Bu sezon paraya kıyılacak tek sezondu belki de. Ama her nedense takım dengesi bozulmamalı muhabbetine güzel başlayan transfer rüyasının sonu hüsranla bitti. Sadece bu seneyi değil, gelecek on seneyi garanti altına alabilecekken, geçen yıldan biraz daha farklı bir takım olabildik sadece. Şu takıma 20 milyon Euro daha harcansaydı, gelecek on yıl garanti altına alınacaktı. Yazık oldu... Egoları sadece başarı odaklı birileri gelene kadar bu böyle sürüp gidecek....

aynen!

Sercan iyi transfermiş bunu bir kez daha anladım :)

o kadar eleştiriyoruz takımıda yanında hakemde laf etmeden geçemicem ulan fedarasyon ligin en kötü hakemlerınden bırınıde atıyosun maca verse penaltıyı galibiyetle dönücez belki

penaltılarımız yine verilmiyor...maa parmağı varmı

sabri yekta filan falan say say bitmez, niye birkere emre colaga san vermezler ?

madem baska takima vermedin al oynat korkulukmu orda ?

eger bu emre colak hepsinden iyi oyuncu degilse ben futboldan anlamiyorum!

Emre de cok ciliz kaliyor gibi. Bilmiyorum vallah. Eboue aslinda tam orda oynayacak adam, böylece Selcuk'u biraz daha öne kaydirabiliriz. Devre arasina kadar oraya biseyler uydurmamiz lazim, acilen.

Sercan dar alandada top kullanmayı öğrenmiş bu arada ve E.Çolaktan 1 yaş büyük olmasına rağmen ya da yaşıtlardır bilmiyorum Sercan banko ilk 11 oynayabilir bu takımda Emre ise ilk 18 olamaz demek ki genç yetenek öyle değil böyle olunurmuş!

Emre de cok ciliz kaliyor gibi. Bilmiyorum vallah. Eboue aslinda tam orda oynayacak adam, böylece Selcuk'u biraz daha öne kaydirabiliriz. Devre arasina kadar oraya biseyler uydurmamiz lazim, acilen.

Emreyi 10 numara deneyebilirler en mantıklı ama onun içinde fazla genç ve güçsüz..

Sercan dar alandada top kullanmayı öğrenmiş bu arada ve E.Çolaktan 1 yaş büyük olmasına rağmen ya da yaşıtlardır bilmiyorum Sercan banko ilk 11 oynayabilir bu takımda Emre ise ilk 18 olamaz demek ki genç yetenek öyle değil böyle olunurmuş!

Emre olimpiyata cıksa bulamazdık bir daha herhalde. Rüzgara kapılır giderdi.

bu arada staddaki seyirci sayısı belli oldumu

Mustafa Denizli iyi salladi Muslera'ya. Iyi kaleci ama Lazio'da cok top kacirdi elinden dedi. Acaba Muslera'nin kac macini izlemistir Lazio formasiyla

Penaltı falan hikaye, takım işlemiyor. Penaltı ile kazansaydık ben cok sevinemezdim bu oyunun üstüne.

Kesinlikle katılıyorum sana . Organize tek atağımız duran top organizasyonuydu . Yerliler berbat durumda . Bu takıma bir santrafor , bir tane şef , bir tatlı kaşığı pul biber pardon karıştırdım buraları . Kısaca forvet , forvet arkası ve maximum sayıda kaliteli yerli alınmalı

Bugünkü maç hakkında yorumumu yazmak istiyorum ama o kadar uzun sürer ki yazmaya üşeniyorum açıkçası.Ancak 2 şey söyleyeceğim.Bu takımın kondisyonu iyi diyebilirler ki ben asla katılmıyorum,bu takımdaki futbolcuların hemen hemen hepsini adeleleri çok zayıf.Şut atarken oldukça zorlanıyorlar ve ortaya ya anlamsız yada çelimsiz şutlar çıkıyor.Bir diğeri Baros kesinlikle gece hayatı peşinde gidiyor.Aksi takdirde bir futbolcu asla bu kadar güçsüz olamaz.Ya takımdan gitmek istiyordur yada uçkuru ile arası iyidir.Her mücadelede yerde kaldı.Abartmıyorum girdiği her mücadelede yerde kaldı.

Bugün şunu gördük:

Sabri ve Kazım'ın bu takıma en katkılı oldukları yer taç çizgisin tribüne bakan tarafı.

Onun haricinde aslında pek bir lafım yok.

Muslera iyiydi, kızmamak lazım. Stoperler iyiydi. Çağlar kötüydü, ama zaten Hakan geldikten sonra ilk 11e giremez. Melo çok hoşuma gitti. Selçuk güven verdi - biraz daha kendine güvenirse takımın lideri olur.

Baros beni hayal kırıklığına uğrattı, anladığım kadarıyla Fatih Terim'in dominant karakteriyle bir sorunu var. İnşallah ben yanılıyorumdur.

Sercan umut verdi, Yekta aynı şekilde. Eboue bir ara kendi bile nerede oynayacağını şaşırdı herhalde. Kaleci hariç her bölgede oynadı bugün. O yüzden vasattı ama potansiyelini gösterdi.

Uzun lafın kısası: İlk 20 dakika fena değildi. Sonrasında sahadan silindik. Belki abartıyorumdur, ama ben bu yenilgiyi tamamiyle Sabri ve Kazım'ın performansına bağlıyorum. Ne zaman top geldiyse öldürdüler. Ne zaman ani atağa çıktıysak, kontra atak olarak kalemize geri geldi bu ikili sayesinde.

Anlamıyorum bu Sabri sevgisini kardeşim. Bir sezon iyi oynadı Rijkaard döneminde Keita'nın arkasında. Ondan sonra banko takımın en kötüsü.

Bugünkü maç hakkında yorumumu yazmak istiyorum ama o kadar uzun sürer ki yazmaya üşeniyorum açıkçası.Ancak 2 şey söyleyeceğim.Bu takımın kondisyonu iyi diyebilirler ki ben asla katılmıyorum,bu takımdaki futbolcuların hemen hemen hepsini adeleleri çok zayıf.Şut atarken oldukça zorlanıyorlar ve ortaya ya anlamsız yada çelimsiz şutlar ortaya çıkıyor.Bir diğeri Baros kesinlikle gece hayatı peşinde gidiyor.Aksi takdirde bir futbolcu asla bu kadar güçsüz olamaz.Ya takımdan gitmek istiyordur yada uçkuru ile arası iyidir.Her mücadelede yerde kaldı.Abartmıyorum girdiği her mücadelede yerde kaldı.

Baros hakkında söylediklerin yeni birşeyler değil hocam . Geçen sezondan beri bu takım , bana forvet alın diye bas bas bağırıyor . Ben Baros un oynadığı hiçbir maçta ayakta kalabildiğini görmedim . Liverpool maçında şansı yaver gitti attı . Lukunku bile Galatasaray a gelmesine sebep olan maçta hat trick yaptı , futbol bu kadar tesadüfü bir oyun . Baros bu maçlık değil 1 sezondur aynı performansta.

Kesinlikle katılıyorum sana . Organize tek atağımız duran top organizasyonuydu . Yerliler berbat durumda . Bu takıma bir santrafor , bir tane şef , bir tatlı kaşığı pul biber pardon karıştırdım buraları . Kısaca forvet , forvet arkası ve maximum sayıda kaliteli yerli alınmalı

Bu transfer sezonunda kaçırdığımız kaliteli oyuncuların haddi hesabı yok. Atila Turan, Gökhan Töre, Ömer Toprak, Gabriel Obertan. Hepsi bize cok katkı sağlayabilecek oyunculardı. Ve hepsi de 3 milyon€'yu geçmeyen bonservis ile gittiler.

Terim OCak ayına kadar sercan baroş elmanderleyiz dedi.. OCaktan sonra ?

Geri
Üst Alt