Fatih Terim'in maç sonu konuşmasını okudum durumumuza biraz daha üzüldüm. -dık ve -dik ekleri ile dolu bir konuşma olmuş. Özet geçmek gerekirse; Elmander, Baros ve Sercan devra arasına kadar idare edecektir, Takım içinden bir lider çıkacaktır, yaratıcı oyuncumuz yok biz takım olarak yaratıcı olucaz ilerleyen haftalarda elbet takım içindne yaratıcı bir iki oyuncu çıkacaktır vs vs. Benim eleştirim bu maç ile ilgili değil daha çok elimize geçen fırsatı kişisel egolar, saçma stratejiler ile elimizin tersi ile itmemizdir. Allah bize yürü yakulum dedi ama biz emeklemekte ısrar ettik. En yakın rakibin neler ile uğraşırken sen Liverpool maçından sonra ilk 11'e yapıcağın 2 transfer ile takım uçak moduna geçicekken en iyi oyuncunu kaybedip onun yerini haftalarca dolduramıyorsun, onun yerini doldurucam derken diğer eksik mevkilerini ihmal ediyorsun, son günlere gelincede söylediklerinin aksi yönde transfer sezonunu kapatıyorsun. 3 ay boyunca Forlan ve Drogba'nın peşinden koşmaktan, Adnan Öztürk'ün yaptığı transferleri baltalamakla kafa yormaktan, 3 kuruş ucuz oyuncu alcaz diye türlü taklalar atmaktan doğru düzgün bir takım kurup lige hazırlanamadık. Bu sene şampiyon olamazsak bunun tek sorumlusu önce Terim'e bukadar ipleri kaptıran başkan, daha sonra elinde imkan olmasına rağmen egoları yüzünden sağlam bir takım kuramayan Terim ve Öztürk'ün transferlerini baltalama girişimlerinde bulunan sayın Dürüsttür.