STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

baros Galatasaray'dan üstün bir futbolcu mu ki kapris yapmasın diye elmanderi keseceğiz. hakeden giyer o formayı cocuk oyuncağı değil.
hemen baros gübnahkar olmamalı... eğer hemen keserse barosu bidaha verim alamayızç.

radikal bir karar alınıp barosu yarın rusyaya postalasalar sesimi çıkarmam.

Elmander bugün Baros'un yakaladığı toplardan en az 1 tanesini gol yapardı.Ayrıca Toulouse'de izlediğim Elmander dripling atabilen bir oyuncuydu.Tank almış gibi yorum yapmayalım arkadaşlar.

Hocam adam Bolton da oynadı kaç sezon . Sinan Engin , Diatta yı getirdi ; adamın cv sine bakın öyle konuşun futbol cahilleri dedi bizlere , adam topa vurmaktan acizdi . Bir futbolcunun CV si oynadığı son sezondur . Kesinlikle o yanılgıya düşülmemesi lazım .

muslera

ujfalusi servet gokhan h.balta

eboue selcuk melo riera

sercan baros bu kadro iyi olur bence

Hiç boşuna fantazilere girilmesin, devre arasında ne pahasına olursa olsun Hamit alınsın ve orta sahaya monte edilsin. En önemli öncelik bu. Takım Hamit' le birlikte 4-4-2' ye alıştırılsın ve herkes yerinde oynasın, ikinci olarak da Baros ya da Elmander ile yollar ayrılsın ve ileride top tutabilen, saklayabilen, sırtı dönük de oynayabilen Nonda tarzı bir adam alınsın, Gyan olabilir bu da, ya da bir başkası bulunabilir, bence öyle çok saha sağlam bir takım oluruz.

Muslera

Eboue Ujfalusi Servet H.Balta

Hamit Selçuk Melo Riera

Sercan Gyan gibi.

Ah bir de Arda gitmemiş olsaydı Rieraya kullanmış olduğumuz yabancı kontenjanını da sol beke kullanırdık.

Hamit'in sağ açıkta katkı verebileceğini düşünmüyorum ki bu kanıya milli takımdan vardım.

Hocam adam Bolton da oynadı kaç sezon . Sinan Engin , Diatta yı getirdi ; adamın cv sine bakın öyle konuşun futbol cahilleri dedi bizlere , adam topa vurmaktan acizdi . Bir futbolcunun CV si oynadığı son sezondur . Kesinlikle o yanılgıya düşülmemesi lazım .

elmander geçen sezon 10 gol atmış

Fatih Terim'in maç sonu konuşmasını okudum durumumuza biraz daha üzüldüm. -dık ve -dik ekleri ile dolu bir konuşma olmuş. Özet geçmek gerekirse; Elmander, Baros ve Sercan devra arasına kadar idare edecektir, Takım içinden bir lider çıkacaktır, yaratıcı oyuncumuz yok biz takım olarak yaratıcı olucaz ilerleyen haftalarda elbet takım içindne yaratıcı bir iki oyuncu çıkacaktır vs vs. Benim eleştirim bu maç ile ilgili değil daha çok elimize geçen fırsatı kişisel egolar, saçma stratejiler ile elimizin tersi ile itmemizdir. Allah bize yürü yakulum dedi ama biz emeklemekte ısrar ettik. En yakın rakibin neler ile uğraşırken sen Liverpool maçından sonra ilk 11'e yapıcağın 2 transfer ile takım uçak moduna geçicekken en iyi oyuncunu kaybedip onun yerini haftalarca dolduramıyorsun, onun yerini doldurucam derken diğer eksik mevkilerini ihmal ediyorsun, son günlere gelincede söylediklerinin aksi yönde transfer sezonunu kapatıyorsun. 3 ay boyunca Forlan ve Drogba'nın peşinden koşmaktan, Adnan Öztürk'ün yaptığı transferleri baltalamakla kafa yormaktan, 3 kuruş ucuz oyuncu alcaz diye türlü taklalar atmaktan doğru düzgün bir takım kurup lige hazırlanamadık. Bu sene şampiyon olamazsak bunun tek sorumlusu önce Terim'e bukadar ipleri kaptıran başkan, daha sonra elinde imkan olmasına rağmen egoları yüzünden sağlam bir takım kuramayan Terim ve Öztürk'ün transferlerini baltalama girişimlerinde bulunan sayın Dürüsttür.

Tamam Bolton'da da izledim bu adam tank değil murat yapma ALLAH aşkına.Ama sen 100 metre rekorunu al Bolt'un elinden dersen fazlasını beklemiş olursun.Yarat sen orta saha olarak açık alan bak adam nasıl kalkıyor driplinge.Bu takımda Elmander en önce koyulacak hucüm adamıdır ki bence Terim bunu yapacak.

Bir de transfer dönemi başladığında Forlan, Reyes ve Ujfalusi KAP' a bildirildiğinde transferler gerçekleşmiş olsa ve Arda satılmamış olsa kadromuz bugün şu halde olcaktı;

Muslera

Eboue Ujfalusi Servet Çağlar

Sabri Melo Selçuk

Reyes Forlan Arda

Reyes, Forlan ve Arda' nın yerinde bugün Eboue, Baros ve Kazım vardı. Aradaki kalite farkına bakar mısınız?

Kanat organizasyonları gelişirse Riera----------------Eboue şeklinde o zaman top daha çok kenarda kalacağı için Selçuk'a daha fazla alan kalabilir. İstediği topları da alırsa güzel atak organizasyonları izleriz Maestro İnan'dan))

Çok iyimser bakıyoruz hocam fakat ben sanmıyorum yine de . İnşallah istediğimiz gibi olur fakat köy görünüyor , unutuyorum tam yine aklıma geliyor klavuza ihtiyaç olmadığı . Riera - Eboue ikilisini şöyle düşünsek , Engin - Riera - Eboue diye bence daha verimli birşeyler çıkabilir .

Fatih Terim'in maç sonu konuşmasını okudum durumumuza biraz daha üzüldüm. -dık ve -dik ekleri ile dolu bir konuşma olmuş. Özet geçmek gerekirse; Elmander, Baros ve Sercan devra arasına kadar idare edecektir, Takım içinden bir lider çıkacaktır, yaratıcı oyuncumuz yok biz takım olarak yaratıcı olucaz ilerleyen haftalarda elbet takım içindne yaratıcı bir iki oyuncu çıkacaktır vs vs. Benim eleştirim bu maç ile ilgili değil daha çok elimize geçen fırsatı kişisel egolar, saçma stratejiler ile elimizin tersi ile itmemizdir. Allah bize yürü yakulum dedi ama biz emeklemekte ısrar ettik. En yakın rakibin neler ile uğraşırken sen Liverpool maçından sonra ilk 11'e yapıcağın 2 transfer ile takım uçak moduna geçicekken en iyi oyuncunu kaybedip onun yerini haftalarca dolduramıyorsun, onun yerini doldurucam derken diğer eksik mevkilerini ihmal ediyorsun, son günlere gelincede söylediklerinin aksi yönde transfer sezonunu kapatıyorsun. 3 ay boyunca Forlan ve Drogba'nın peşinden koşmaktan, Adnan Öztürk'ün yaptığı transferleri baltalamakla kafa yormaktan, 3 kuruş ucuz oyuncu alcaz diye türlü taklalar atmaktan doğru düzgün bir takım kurup lige hazırlanamadık. Bu sene şampiyon olamazsak bunun tek sorumlusu önce Terim'e bukadar ipleri kaptıran başkan, daha sonra elinde imkan olmasına rağmen egoları yüzünden sağlam bir takım kuramayan Terim ve Öztürk'ün transferlerini baltalama girişimlerinde bulunan sayın Dürüsttür.

Terim'e bu konuda suç bulmuyorum.3 adam ihtiyacım var deyip adam sana 1 tane kaliteli orta saha alırım gerisini almam derse bende orta halli olsun hepsi olsun derim.Yönetim için ki başkanı ve Öztürk'ü ayırıyorum geri kalan hep önce maddi kısmı düşünüyor.

Tamam Bolton'da da izledim bu adam tank değil murat yapma ALLAH aşkına.Ama sen 100 metre rekorunu al Bolt'un elinden dersen fazlasını beklemiş olursun.Yarat sen orta saha olarak açık alan bak adam nasıl kalkıyor driplinge.Bu takımda Elmander en önce koyulacak hucüm adamıdır ki bence Terim bunu yapacak.

Ayrıca adam ileride top dağıtıp oyunun sıkışmasını engelliyor, pozisyona girdiği zaman da atar eşek değil ya.

Çok iyimser bakıyoruz hocam fakat ben sanmıyorum yine de . İnşallah istediğimiz gibi olur fakat köy görünüyor , unutuyorum tam yine aklıma geliyor klavuza ihtiyaç olmadığı . Riera - Eboue ikilisini şöyle düşünsek , Engin - Riera - Eboue diye bence daha verimli birşeyler çıkabilir .

Riera'yı 10 numara düsünmek icin 1 macını izleyelim anlarız o zaman oynayabilir mi oynayamaz mı diye.

elmander geçen sezon 10 gol atmış

İlk yarı attı bütün golleri forvet mevkinde iken.İkinci devre sol kanat forvet arkası olarak oynadı yanına asistleri sığdırdı bu sefer.Ayrıca PL 10 atan her adam bu ligde dirençli futbolu ile üstüne birde istekli olursa 15 üzeri atar.

Bitirici olarak ilk sene gelen Baros gibi bence Elmander.Çok pozisyona girmez ama buldumu atar.

Kanatları Riera----------Eboue seklinde yaparsak bence Elmander daha cok pozisyon bulur. Tabi yanında da Sercan olması lazım tek basına yavas kalır.

Hocam forvet arkasına sarkan bir oyuncunun hızlı olması istenir . Ben dünyada kaleciyle karşı karşıya kalıpta etrafında 20 metrekare boşluk olan bir pozisyon görmedim . Özellikle Süper Lig de bu dediğim imkansız ötesi . Şöyle bir örnek veriyim daha net anlatabileceğim . Jo , Bjk - Gs maçında araya atılan bir topta , birkaç metre topu sürebilse kaleciyle karşı karşıya kalacaktı fakat stoperin onu yakalayacağını anladığı için topa bastı durdu ve pozisyonu yedi bitirdi . Elmander ve Joı nun hız bakımından kıyaslanması zor olmasa gerek . Bu tarz pozisyonlar bizim ligimizde bolca yaşandığı için , Elmander bu takımda Baros un yerine oynar fakat bu takımın aradığı tarz santrafor değildir .

Ancak mutlaka kanat organizasyonlarını denerken bu takımın yay üstü şutlarını çalışması ve golle bitirmesi lazım artık.Bugün en az 5 tane boş şut yakaladık yaydan kaleyi akıllı tutan ne bir şut var nede şut denemesi.Yazık olur bu gidişle harcanan bu paralar bu coşkuya.

sabri git gide daha fazla sabrileşiyor.

İlk macimiz diye erkenden maçta yerimizi aldık ama 3.kez Galatasaray'ı tanıyor diye basa getirilen Fatih Terimin saçmalıklarından başka bisey göremedik . 90 dakika sahada neredeyse yürümekte zorlanan Kazımı sahada tuttu. Eboue kulübede 2 sol açık dururken solda oynatildi . Prens Sabri yine dokturdu. 40 kez Zan - Servet yan yana oynamaz dedik yine bu yüzden 45 dakikayı heba etti .

Geri
Üst Alt