STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Evet, aynen. Bir de Eboue'yi bekte oynatalım diyenler var, Eboue'den iyi kanat oyuncumuz yoksa bekte oynatmak lükstür bana göre. Bakmamak lazım bugünkü oyununa, bugün solda oynadı alısık olmadıgı yer. Sağ kanatta oynasa Keita etkisi yaratabilir.

Eboue yerimi değiştir diye bence sessiz çığlık atı maç içinde.

İstanbul Bs bld ne yapsın o zaman hiç saha çıkmasın . Abuk sabuk adamları göndermez bir de üstüne üstlük sistemi onların üzerine kurarsan değil 3.kez 100. Kez takımın basına geçsin sonuc aynı hüsran olur .

Türk futbolunda iyi stoper söylermisin bana.

Sana katılıyorum kesinlikle . F.T imza attıktan sonra bir yazı yazmıştım fakat moderatörler ard arda patlayan transfer haberlerinden sonra kaldırma gereği duydular . Hissi yaklaşımda bulundular onları da mazur görüyorum fakat o yazı da değinmiştim , keşke kaldırmamış olsalardı da tekrar okuyasaydık . Sabri - Balta - Kazım ilk 11 oynar , bu takım ilk 3 e giremez , yerli alınması lazım en 5 tane diye yazmıştım . Hala da ısrarlıyım , bu takım ilk 3 e giremez 5 tane kaliteli yerli alınmadığı sürece

Abi 5 tane yerliyi fiyatlarıyla yazarmısın buraya.Hepimiz hatta teknik kadro ve yönetimde yerli konusunda hem fikir alınmalı deli gibi ihtiyacımız var ama isimler fiyatlar ateş pahası.Kafandaki isimleri ve tahmini değerlerini buraya yazarmısın.

Eboue yerimi değiştir diye bence sessiz çığlık atı maç içinde.

Sonra baktı tek basına olmuyor o da bıraktı, beceremediği mevkide ısrara gerek yok. Hocanın görmesi lazımdı, ben oynasam ben de bırakırdım herhalde o ruh haliyle.

Takımın durumu buyken Sabri'nin harikalar yaratmasını bekleyemeyiz tabi. Yeteneği yok denecek kadar az olan bir oyuncu ve en verimli olabileceği bölge sağ bek. Yabancı kontejanı yüzünden malesef Sabri'yi sağ bek oynatmak zorunda kalıcaz çoğu zaman yoksa bana görede Eboue o bölgede oynamalı ama Eboue'de biraz daha istekli ve canlı olmalı çok tutuk ve pek savunma yapmıyor.

Bugüne kadar belki benim kadar Sabri'yi savunan tanımamışımdır.Ancak benide pes ettirdi bugün.Sağ beke geçtikten sonra takım kanat değiştirecekken ve sağ tarafta boş koridor varken tam 3 kere o boşluğu bir doldurayım demek yerine yürümeyi tercih etti.Ben bu adamı savunmaktan vazgeçtim artık.Halı saha maçında adam eksik olsa güvenip takıma almam eksik oynarım daha iyi.

İstanbul Bs bld ne yapsın o zaman hiç saha çıkmasın . Abuk sabuk adamları göndermez bir de üstüne üstlük sistemi onların üzerine kurarsan değil 3.kez 100. Kez takımın basına geçsin sonuc aynı hüsran olur .

Sistemi kimsenin üstüne kurduğumuz yok. Daha iyi adamlarımız olsaydı saydığın isimleri gönderirdik. Daha iyi adamlarımız yok, bu yüzden göndermiyoruz.

Foruma girip alın Serdar Taşçı'yı, Kaldırım'ı yazınca gelmiyor bu topçular. Ki öyle 10 yıl önceki gibi kaliteli yerliler de yok piyasada. Milli takımın halie ortada. Bizdekiler en iyilerinden.

Ne Sabriymis be bı biz bilemedik degerini . Her yerde oynar mübarek . Sag bek orta saha . tam bir joker . ayağına gelen topu rakibe at . Sonra deli gibi pres yap bütün enerjini bosa harca . Madah is yapmış gibi alkış al . Sabri hep aynı Futbolu bıraktığın günler gelse de kurtulsak senden

Bırak da bari hazırlık maçı ve antremanlarda hoca birşeyler denesin.

Duyan da kenarda Modric var, biz keyfine Sabri'yi ortaya koyuyoruz sanacak.

Ben mi engelledim hocam Diarra transferini? Ben mi dedim koca 3 4 ay boyunca takıma orta saha almayın diye? Diego'yu beğenmeyen Terim değil mi? Maliyet hesaplamaları yapmaktan takıma takviye yaptırmayan kim? 4 ay atak oyuncusu diye dolandılar 3 kuruşa kıyıp düzgün bir adam almadılar bugün çıkıp Baros, Elmander, Sercan ile idare etmeye çalışcaz diyor insaf yahu. Terim Elmander için kafasında ona şans vermek gibi bir planı bile olmadığına eminim çünkü kendisi aldırmadı ;) Kusura bakmada bu adam Real Madrid maçında da sağ iç başladı Real Madrid'e karşı adam mı deniycez? Maçı yaptğımız tarih 26 Ağustos lig normalde başlayacaktı 4 Eylül. Lig başladı Sabri hala sağ iç biz ama hala adam deniyoruz bakalım sene sonuna kadar buluruz oraya kara kaşımıza kara gözümüze gelecek iyi ucuz bir oyuncu.

Sana katılıyorum kesinlikle . F.T imza attıktan sonra bir yazı yazmıştım fakat moderatörler ard arda patlayan transfer haberlerinden sonra kaldırma gereği duydular . Hissi yaklaşımda bulundular onları da mazur görüyorum fakat o yazı da değinmiştim , keşke kaldırmamış olsalardı da tekrar okuyasaydık . Sabri - Balta - Kazım ilk 11 oynar , bu takım ilk 3 e giremez , yerli alınması lazım en 5 tane diye yazmıştım . Hala da ısrarlıyım , bu takım ilk 3 e giremez 5 tane kaliteli yerli alınmadığı sürece

Aynen katılıyorum. Ancak alınacak 5 tane yerli bulabileceğimizi sanmıyorum.

İmzamı atıyorum güzel kardeşim bu yorumuna.Ancak şuda var ki bizim bu çalışma azmi 0 olan Türk futbolcular yüzünden gelen yabancılarda bunlara uyuyor.Messi sabah 8 de idmana gidiyor akşam çıkıyor,bizimkiler 9 daki idmana 8 de gidip 10 da çıkıyor.Çalışma hayatını 2 saat üzerine kurar isen bu kadarlık futbolcu olursun.Cristiano Ronaldo topu her aldığında direk koşmaya başlıyor.Bizim Türk adamı önce durduruyor,tartıyor hamle yapıyor ama iş artık geçmiş oluyor.Belki sana ve diğer arkadaşlara saçma gelebilir ancak Cristiano Ronaldo'daki o anında hamleyi Türk oyunculardan sadece Sercan'da görüyorum.

Kesinlike ve şiddetle katılıyorum yorumlarına . Bu değindiğin bir nokta neler anlatıyor aslında hocam . Buna benzer en temel bilgileri dahi bilmiyoruz , bilmediğimizden dolayı da öğretemiyoruz . Sabri nin ayağına top geliyor , defans hazırlıksız yakalanmış , duruyor kafasını kaldırıyor bakıyor topu atacağı yere doğru çekiyor sonra kendini oraya doğru kaydırıyor daha da üstüne adama bir bakıyor duruyor mu kaçıyor mu diye sonra atıyor . Bu olaylar olana kadar Hasagiç kaleden çıksa yemin ediyorum Sabri nin ayağından alır topu . Yok hocam biz bu futbolu bilmiyoruz . Sanki bana Milli takım sürekli Avrupa şampiyonu oluyorda bu oyuncular Milli Takım oyuncusu unutmayalım diyorlar . Al getir o zaman kardeşim , Benin Milli takımından adam . Nasıl olcak , nasıl düzelcek aklım almıyor vallaha .

Şu takımda Atila Turan ve Ömer Toprak olsaydı neler değişirdi hücum ve savunma anlamında?

Ne Sabriymis be bı biz bilemedik degerini . Her yerde oynar mübarek . Sag bek orta saha . tam bir joker . ayağına gelen topu rakibe at . Sonra deli gibi pres yap bütün enerjini bosa harca . Madah is yapmış gibi alkış al . Sabri hep aynı Futbolu bıraktığın günler gelse de kurtulsak senden

Bugün sağ kanatta ilerde bir pres yaptı bütün gücünü sarfetti sonra 45 metre yürüdü.O an anladım ki bu adamda beyin fonksiyonları düzgün çalışmıyor.

Vayyyyyyy anasını beee Diarra Diego kapımızda yatmış ama geri yollamısız adamları biz ne takımmısız be.

Diego sonra gururuna yediremedi bunu Galatasaray dan daha iyi teklifleri olan takımlar var oralarda şansımı deniyeceğim dedi.Eee çirkef işte yapar böyle adamlar bunu.

Bugüne kadar belki benim kadar Sabri'yi savunan tanımamışımdır.Ancak benide pes ettirdi bugün.Sağ beke geçtikten sonra takım kanat değiştirecekken ve sağ tarafta boş koridor varken tam 3 kere o boşluğu bir doldurayım demek yerine yürümeyi tercih etti.Ben bu adamı savunmaktan vazgeçtim artık.Halı saha maçında adam eksik olsa güvenip takıma almam eksik oynarım daha iyi.

Sabri zaten eğer takım iyi ise takım ritmini bulmuş ise gaza gelip kendi maksimumuna çıkan bir oyuncu. Kötü bir takımda da haliyle Sabri'de kötü performans gösteriyor. Ben Sabri'ye hiç birzaman kızmıyor iyi niyeti ile oynuyor ama elinde verebileceği şey bukadar. Sabri'yi oynatacaksak ondan maksimum performans alacağımız bölgede oynatmalıyız buda sağ bektir. Biz gittik sağ bek aldık, sağ bekide gittik sağ içe koyduk sonra haydı pas futbolu güzel futbol.

Kesinlike ve şiddetle katılıyorum yorumlarına . Bu değindiğin bir nokta neler anlatıyor aslında hocam . Buna benzer en temel bilgileri dahi bilmiyoruz , bilmediğimizden dolayı da öğretemiyoruz . Sabri nin ayağına top geliyor , defans hazırlıksız yakalanmış , duruyor kafasını kaldırıyor bakıyor topu atacağı yere doğru çekiyor sonra kendini oraya doğru kaydırıyor daha da üstüne adama bir bakıyor duruyor mu kaçıyor mu diye sonra atıyor . Bu olaylar olana kadar Hasagiç kaleden çıksa yemin ediyorum Sabri nin ayağından alır topu . Yok hocam biz bu futbolu bilmiyoruz . Sanki bana Milli takım sürekli Avrupa şampiyonu oluyorda bu oyuncular Milli Takım oyuncusu unutmayalım diyorlar . Al getir o zaman kardeşim , Benin Milli takımından adam . Nasıl olcak , nasıl düzelcek aklım almıyor vallaha .

Öyle bir başkan olmalı ki kimseyi dinlemeden buranın KATAR olmadığını takımdan kovmakla anlatsın.Öyle bir Teknik Direktör olmalı ki bence Terim olabilir bu,arkasında durulsun kovduğu adamlar geri getirilmesin.Kısacası adalet olsun hocam.Ceza toplumun her yerinde var ise toplum olarak bırakalım da spora da girsin.

Vayyyyyyy anasını beee Diarra Diego kapımızda yatmış ama geri yollamısız adamları biz ne takımmısız be.

Diego sonra gururuna yediremedi bunu Galatasaray dan daha iyi teklifleri olan takımlar var oralarda şansımı deniyeceğim dedi.Eee çirkef işte yapar böyle adamlar bunu.

Terim kendi demedi mi hocam Diarra ile anlaştığımızı söyledi Ali Dürüst rakamları duyunca ben alınmasın dedim diye. Ben uydurmuyorum bu olayı kendi ağzından duydum.

Abi 5 tane yerliyi fiyatlarıyla yazarmısın buraya.Hepimiz hatta teknik kadro ve yönetimde yerli konusunda hem fikir alınmalı deli gibi ihtiyacımız var ama isimler fiyatlar ateş pahası.Kafandaki isimleri ve tahmini değerlerini buraya yazarmısın.

Vizyon koymuşsak alacağız hocam . Hemen tezimi öne sürüyorum . Zapata , Leo Franco , Aykut , Ufuk , De Santchis ; kaç para verdin bu adamlara totalde . Yaklaşık 5-6 değil mi . Ne verim aldın bu adamlardan 0 kocam bir 0 . Muslera yı aldın kaç sene verim alırsın ben sana söyleyim 10 sene transfer yapma emin ol kimsenin sesi çıkmaz .

Sarp , Barış , Ayhan , Culio , Cana , Misi , Elano ; kaç para verdin bu adamlara da . 20 si vardır . Melo , Selçuk bonservisli alsan o kadar etmez değil mi .

Serdar Taşçı , Gökhan Töre , Mehmet Ekici , Hamit , Ersan , Hasan Ali , Tunay . Seç beğen al bunlardan . Serdar Taşçı ve Mehmet Ekici yi alsan 6 sene transfer yapma o mevkiye 7. senede adam al emin ol ne gereği vardı dersin .

Serdar , Mehmet , Hasan Ali , Tunay , Hamit bu takımı fişekler , ateşler , barutlar .

Sabri zaten eğer takım iyi ise takım ritmini bulmuş ise gaza gelip kendi maksimumuna çıkan bir oyuncu. Kötü bir takımda da haliyle Sabri'de kötü performans gösteriyor. Ben Sabri'ye hiç birzaman kızmıyor iyi niyeti ile oynuyor ama elinde verebileceği şey bukadar. Sabri'yi oynatacaksak ondan maksimum performans alacağımız bölgede oynatmalıyız buda sağ bektir. Biz gittik sağ bek aldık, sağ bekide gittik sağ içe koyduk sonra haydı pas futbolu güzel futbol.

Bende böyle düşünüyordum Ujfa göbekte oynasın diyordum amma velakin Sabri'ye yer arayacağıma kulübeyi gösteririm daha iyi.Futbolcu önce akıllı olmalıdır ki malesef hepimiz biliyoruz ki futbol aklı bence tamamiyle 0 olan biri Sabri Sarıoğlu.

Terim kendi demedi mi hocam Diarra ile anlaştığımızı söyledi Ali Dürüst rakamları duyunca ben alınmasın dedim diye. Ben uydurmuyorum bu olayı kendi ağzından duydum.

Diarra ile Diego ile nereye anlaşıyorsun hacı başka dünyalar oralar ayılalım kendimize gelelim bence biraz.Diarra nın haftalığı nekadar baktın mı hiç?Tamam alınsın dese o anlaşan yönetici büyük ihtimalle çocukların okulu yüzünden olmadı diyecekti.

Geri
Üst Alt